פורסם 2011 ביוני 314 שנים התקנתי על מחשב עם E5800ולוח אם MSI G41עם 2 ג'יגה זיכרוןווינדואז 7 X86הכל עובד תקיןביצעתי את כל העדכונים העדכניים מהאתר של מייקרוסופטאבל כשהתקנתי לה את הדרייברים של המדפסת הHP OFFICEJET 4500 G510Gעשיתי דף בדיקה מדפיס דרך המנהל התקן של המדפסת של HPאבל אחר כך ניסיתי לשלוח להדפסה דף מתמונהועשיתי שישלח למדפסת נעשתה שליחה למדפסת ההדפסה נשלחה לPENDING עשה רשימה שמחכה הדפסה אחת שנמצאת בQUEUE או משהו כזהקיצר ניסיתי לפתוח את החלון של המדפסת של הרשימת הדפסותעד שאיכשהו לחצתי על זה רושם לי הודעת שגיאה עם איקס אדום במילים הבאות "מנגנון ההדפסה לא עובד ברקע, נא לכבות ולהדליק את המדפסת או/ו להפעיל את המחשב מחדש" , ניסיתי לעשות מה שאמרו לא עזר, התקנתי את הדרייברים מחדש מהדיסק של המדפסת לא עזר, וגם רשום על הדיסק שזה דרייברים לווינדואז 7, אבל חיפשתי על הדיסק דרייברים שמיועדים אך ורק ל7 לא מצאתי משהו ספציפי, בכל מקרה גם הורדתי מהאינטרנט דרייברים לווינדואז 7 למדפסת הזותי ל32 ביט, ניסיתי להתקין, קיבלתי את אותו הדבר...בדקתי בDEVICE MANAGER הכל תקין אין שום סימן צהוברשום מדפסת בUSB וגם בIEEEבכל מקרה המדפסת מחוברת בכבל USB, גם בהתקנה בחרתי USBועד שלא חיברתי את המדפסת הוא לא המשיך בהתקנה.בקיצור ולעניין , מישהו נתקל בתופעה כזותי או דומה בווינדואז 7 עם מדפסת של HP שמחוברת בUSB?יכול להיות שהדרייברים לא תואמים?גם המדפסת מחוברת מאחורה לUSB , יש שתי שורות של USB , אם אני לא טועה זה מחובר לשורה התחתונה, אבל במנהל ההתקן הכל נראה תקין, וגם יש דף נסיון שמדפיס בלי בעיותיש למישהו רעיון?כמובן שWORST CASE SCENARIO זה להתקין ווינדואז VISTA או XP אבל זה נראה לי LAME .....צריך פיתרון ודחוףףףףףףףהמחשב חדש וגם המדפסת, וגם כשמפעילים את המדפסת זה עושה רעש שהכל עובד תקין, הוא גם עושה רושם שהוא על סטטוס של READYגם יש דיו אחרת זה לא היה מדפיסוגם הסורק עובד כי נעשה נסיון להשתמש בו בהצלחה, המדפסת הזו היא משולבת גם עם פקסבמסך של מדפסות והתקנים לא מראה סימן של מדפסת , רק את המולטיפאנקשן סקאנראת הווינדואז התקנתי באופן עצמאי לא על ידי החנות, והתקנתי באופן תקין, כי הכל עובד חוצמהעניין הזהקיצר אני מחכה בקוצר רוח לתשובה תודה לעוזרים
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר מחוברת מחוברת אחי, הכוונה התקנתי אותה היא לא הייתה מחוברת, רק כשביקש ממני חיברתי
פורסם 2011 ביוני 314 שנים לא טוב.1. תנתק את המדפסת מהמחשב2. תסיר את הדרייבר דרך לוח הבקרה3. תתקין את הדרייבר 4. תחבר את המדפסת
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר לא הבנת אחי, בוא אני אסביר את עצמיהתקנתי פעם אחת כשהיא הייתה מחוברתפעם שניה, התקנתי אותה היא לא הייתה מחוברתרק כשביקש ממני חיברתיועד שלא זיהה התקן USB מחובר למחשב לא המשיך את ההתקנהבכל מקרה גם ככה וגם ככה זה עשה לי את אותה התקלההנה יש פה תמונה מצורפת של התקלה, רק שעשיתי פתור תקלה דרך הווינדואז, ועכשיו זה פשוט לא מדפיס אבל זה עכשיו מזהה את המדפסת, מה שזה בעצם עשה זה הפריד את מנהלי ההתקנים של המדפסת לחוד ונראה לי של הסורק לחוד, אז בעיקרון זה מראה שההתקנים עכשיו פועלים ללא תקלה, (מקודם זה הראה לי תקלה על המדפסת כשניסיתי לשלוח להדפסה ורק אז הצלחתי גם לעשות תקן שגיאה), אני עכשיו עושה שליחה להדפסה והוא מראה לי כאילו הוא אכן שולח ומבצע את הפעולה, רק שבתכלס לא יוצא שום פלט ולא מקבל שום תקלת שגיאה מהמדפסת[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.