עבור לתוכן

Windows 7 X86 ומדפסת HP OfficeJet 4500 G510G לא מדפיס...

Featured Replies

פורסם

התקנתי על מחשב עם E5800

ולוח אם MSI G41

עם 2 ג'יגה זיכרון

ווינדואז 7 X86

הכל עובד תקין

ביצעתי את כל העדכונים העדכניים מהאתר של מייקרוסופט

אבל כשהתקנתי לה את הדרייברים של המדפסת הHP OFFICEJET 4500 G510G

עשיתי דף בדיקה מדפיס דרך המנהל התקן של המדפסת של HP

אבל אחר כך ניסיתי לשלוח להדפסה דף מתמונה

ועשיתי שישלח למדפסת

נעשתה שליחה למדפסת ההדפסה נשלחה לPENDING עשה רשימה שמחכה הדפסה אחת שנמצאת בQUEUE או משהו כזה

קיצר ניסיתי לפתוח את החלון של המדפסת של הרשימת הדפסות

עד שאיכשהו לחצתי על זה רושם לי הודעת שגיאה עם איקס אדום במילים הבאות "מנגנון ההדפסה לא עובד ברקע, נא לכבות ולהדליק את המדפסת או/ו להפעיל את המחשב מחדש" , ניסיתי לעשות מה שאמרו לא עזר, התקנתי את הדרייברים מחדש מהדיסק של המדפסת לא עזר, וגם רשום על הדיסק שזה דרייברים לווינדואז 7, אבל חיפשתי על הדיסק דרייברים שמיועדים אך ורק ל7 לא מצאתי משהו ספציפי, בכל מקרה גם הורדתי מהאינטרנט דרייברים לווינדואז 7 למדפסת הזותי ל32 ביט, ניסיתי להתקין, קיבלתי את אותו הדבר...

בדקתי בDEVICE MANAGER הכל תקין אין שום סימן צהוב

רשום מדפסת בUSB וגם בIEEE

בכל מקרה המדפסת מחוברת בכבל USB, גם בהתקנה בחרתי USB

ועד שלא חיברתי את המדפסת הוא לא המשיך בהתקנה.

בקיצור ולעניין , מישהו נתקל בתופעה כזותי או דומה בווינדואז 7 עם מדפסת של HP שמחוברת בUSB?

יכול להיות שהדרייברים לא תואמים?

גם המדפסת מחוברת מאחורה לUSB , יש שתי שורות של USB , אם אני לא טועה זה מחובר לשורה התחתונה, אבל במנהל ההתקן הכל נראה תקין, וגם יש דף נסיון שמדפיס בלי בעיות

יש למישהו רעיון?

כמובן שWORST CASE SCENARIO זה להתקין ווינדואז VISTA או XP אבל זה נראה לי LAME .....

צריך פיתרון ודחוףףףףףףף

המחשב חדש וגם המדפסת, וגם כשמפעילים את המדפסת זה עושה רעש שהכל עובד תקין, הוא גם עושה רושם שהוא על סטטוס של READY

גם יש דיו אחרת זה לא היה מדפיס

וגם הסורק עובד כי נעשה נסיון להשתמש בו בהצלחה, המדפסת הזו היא משולבת גם עם פקס

במסך של מדפסות והתקנים לא מראה סימן של מדפסת , רק את המולטיפאנקשן סקאנר

את הווינדואז התקנתי באופן עצמאי לא על ידי החנות, והתקנתי באופן תקין, כי הכל עובד חוצמהעניין הזה

קיצר אני מחכה בקוצר רוח לתשובה

תודה לעוזרים

פורסם

התקנתה את הדרייבר בלי שהמדפסת הייתה מחוברת ?

פורסם
  • מחבר

מחוברת מחוברת אחי, הכוונה התקנתי אותה היא לא הייתה מחוברת, רק כשביקש ממני חיברתי

פורסם

לא טוב.

1. תנתק את המדפסת מהמחשב

2. תסיר את הדרייבר דרך לוח הבקרה

3. תתקין את הדרייבר

4. תחבר את המדפסת

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אחי, בוא אני אסביר את עצמי

התקנתי פעם אחת כשהיא הייתה מחוברת

פעם שניה, התקנתי אותה היא לא הייתה מחוברת

רק כשביקש ממני חיברתי

ועד שלא זיהה התקן USB מחובר למחשב לא המשיך את ההתקנה

בכל מקרה גם ככה וגם ככה זה עשה לי את אותה התקלה

הנה יש פה תמונה מצורפת של התקלה, רק שעשיתי פתור תקלה דרך הווינדואז, ועכשיו זה פשוט לא מדפיס אבל זה עכשיו מזהה את המדפסת, מה שזה בעצם עשה זה הפריד את מנהלי ההתקנים של המדפסת לחוד ונראה לי של הסורק לחוד, אז בעיקרון זה מראה שההתקנים עכשיו פועלים ללא תקלה, (מקודם זה הראה לי תקלה על המדפסת כשניסיתי לשלוח להדפסה ורק אז הצלחתי גם לעשות תקן שגיאה), אני עכשיו עושה שליחה להדפסה והוא מראה לי כאילו הוא אכן שולח ומבצע את הפעולה, רק שבתכלס לא יוצא שום פלט ולא מקבל שום תקלת שגיאה מהמדפסת

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים