עבור לתוכן

מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות.

יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה.

אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

זה המסך היחידי בתקציב הנ"ל שעונה על הדרישות?

פורסם

זה אומנם מסך מעולה (ואני אומר את זה כבעל המסך), אבל לדעתי זה קצת Overkill לדרישות של פותח הדיון.

אפשר גם להסתפק במוצרים יותר "צנועים" בקטגוריה כמו U2311H שהמחיר שלו היום, לדעתי, פשוט ברצפה.

אם ראיית סרטים זה משהו שמחשק משקל בדרישות שלך אז גם היחס 16:9 לא יפריע לך.

פורסם
  • מחבר

צפיית סרטים אכן חשוב אך איני סבור שאראה יותר מכמה שעות ביום בממוצא סרט בHD כך שנושא זה בעדיפות משנית).

השימוש העיקרי שלי למסך המחשב הוא בקריאת וכתיבת טקסטים וכאן מדובר בין 8 ל12 שעות ביום של קריאה וכתיבה (אני עובד מהבית).

מבחינת קריאה וכתיבה של טקסט האם קיים הבדל בין המסכים או שקיים ממסך נוסף עדיף? אם לא אז אכן U2311H הבחירה הכדאית ביותר מבחינת עלות\תועלת.

תודה וסליחה אם נובר יותר מידי בנושא. אני פשוט מאוד לא רוצה לקנות משהו שאתאכזב ממנו.

פורסם

אני מניח שזה עניין של העדפה אישית. יצא לך לעבוד עם מסכים שהם ב aspect ration של 16:9 לפני זה?

פורסם

תודה וסליחה אם נובר יותר מידי בנושא. אני פשוט מאוד לא רוצה לקנות משהו שאתאכזב ממנו.

סע ל NOTEBOOK CLUB. לדעתי יש להם את שניהם בתצוגה ותחליט.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה ... הT200 שלי הוא בעל ASPECT שכזה.

ולגבי החנות היא קצת רחוקה ממני ... אולי אתם מכירים מקום כלשהו שניתן בהם לראות אותם באיזור חולון\מרכז ת"א?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים