פורסם 2011 ביוני 114 שנים בס"ד התשתית זה HOT, הספקית זה בזק בינלאומי. אצל שניהם יש לי 12 מגה מהירות. להגיד את האמת? אני בכלל לא מרוצה. סרטוני יוטיוב נטענים מאד לאט, וכשאני מעביר ל-720P זה בכלל לא נטען... חוץ מהשרת FileFlyer, כל השרתים שאני מנסה להוריד מהם - יורד לי נורא לאט ובכלל לא במהירות של 12 מגה. וגם כשאני מנסה לצפות בסטרימינג של שידור חי, תמיד זה עובד לאט, נתקע ולא זז. ובכלל, כשאני גולש באינטרנט - אני לא מרגיש זה חלק ומהיר. יש לי ראוטר של Level One. מה אפשר לעשות? להחליף ראוטר? להחליף ספקית? להחליף תשתית? מה??? תודה רבה
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה המהירה.כעקרון יש לנו שני מחשבים בבית, אחד נייח ואחד נייד. בשניהם האינטרנט פועל בצורה זוועתית (לפחות זה מה שאני חושב).חייגן? לא... הנייח מחובר עם כבל רשת למודם שמחובר לראוטר, והנייד מתחבר לאלחוטי דרך הראוטר.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים לא הבנת מה אני שואל.א. התיאור שלך לא הגיוני, התכוונת שהמחשב מחובר לראוטר שמחובר למודם.ב. השאלה אם בראוטר מוגדר חייגן או שמתחבר ללא חייגן (בדוק אם מסומן DYNAMIC IP).הסיבה שאני שואל, בחיבור ללא חייגן באמת יש בעיות נוראיות ואיטיות בלתי נסבלת.אחרי מעבר לחייגן רוב התופעות האלה נעלמו. בדוק ודווח.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר אני לא חושב שאני מתחבר עם חייגן... אני פשוט מפעיל את המחשב, לוחץ על הלחצן של הדפדפן ומתחיל לגלוש... אני לא צריך לעשות משהו לפני זה.איפה בודקים אם רשום DYNAMIC IP?
פורסם 2011 ביוני 114 שנים אם אתה מחובר עם ראוטר אתה לא אמור לעשות שום דבר חוץ מלהדליק אותו ואת המחשב.השאלה מה קורה פנימית בראוטר.אתה צריך לגשת לממשק של הראוטר. אני חושב שהכתובת זה http://192.168.123.254ותבדוק שם בהגדרות, זה אמור להיות תחת WAN, אם זה חיבור ללא חייגן הוא יהיה מוגדר על DYNAMIC IP ואם הוא מוגדר על חייגן זה יהיה PPTP או L2TP עם סבירות גבוהה יותר לשני.
פורסם 2011 ביוני 214 שנים יותר קל לעקוף את הראוטר בתור שלב ראשון, זה גם יענה על השאלה אם יש חייגן או לא (אם אתה גולש ישר כשאתה מחבר את המודם ישירות למחשב) וזה גם יתן לך תשובה אם הראוטר זה הגורם המאט או לא.פשוט תחבר את המחשב ישירות למודם בתור שלב ראשון.
פורסם 2011 ביוני 214 שנים מחבר ניסיתי לחבר עם מודם, והרשת אכן עובדת בצורה הרבה יותר חלקה. ביצעתי גם בדיקת מהירות, ויצא לי 12 ולפעמים 11 וקצת.כנראה שהבעיה היא עם הראוטר? אני לא בדיוק יודע איפה למצוא את ההגדרות של החייגן...
פורסם 2011 ביוני 514 שנים מחבר תקשיבו, אני חושב שהגעתי למסקנה שהבעיה היא עם הראוטר. כשאני מחבר את הלפטופ למודם, האינטרנט עובד מצוין, אבל כשאני משתמש באלחוטי - יש לי קליטה מאד נמוכה והאינטרנט עובד גרוע.האם כדאי להחליף ראוטר? או לבקש מבזק בינלאומי/הוט לתת ראוטר חדש? ראיתי באינטרנט ש-HOT מציעים נתב שהוא גם ראוטר, איך הוא? מומלץ?תודה רבה
פורסם 2011 ביוני 614 שנים אני אמנם על אותה תשתית וספק בדיוק כמוך רק במהירות של 2.5Mb אבל כדאי לך לנסות חיבור עם חייגן(L2TP) בנתב שלך(כמו שאמרו כבר לפני) . אני אמנם לא יודע מה הדגם של הנתב שלך אבל ככה זה אצלי בנתב(TL-WR941ND), מקווה שהתמונה תעזור... אגב הוט מחלקים את הדגם הפחות מתקדם בעל ה2 אנטנות שלא מתפרקות שהוא WR841N וגם הוא כמו הנתב שלי נמצא בנתבים המומלצים של Netchief . קישור לנתב באתר של הוט http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/HOTreshet/article,64/ בנוסף... טוב, יצרתי קשר עם בזב"ל, הועברתי לחייגן (בטענת הנציג ש UFI + MPLS זה לא שילוב בריא). מקבל כתובת מ 84.110 ושיחקתי קצת מעל ל 20 דקות ללא ניתוק. לבעלי הכבלים + חייגן (UFI), השתמשו בכתובת הבאה - 212.25.127.15 מה עם בזב"ל + הוט MPLS?אין לי UFI, בסך הכל 2.5 מגה. ככל הנראה שזה תקף גם במקרה הזה. לא יזיק לנסות.
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר דבר ראשון, HOT מביאים לי ראוטר בחינם (100 שקל התקנה כמובן...) ביום שני הבא, אז אני מקווה שיסתדר. אבל עד אז, ואולי גם כדי שאני אעשה את זה עם הראוטר החדש, תשמעו - נכנסתי להגדרות של הראוטר ועשיתי חייגן, כלומר L2TP, אבל אז האינטרנט בכלל לא עובד! הנה התפריט: כפי שאתם רואים, בחרתי LT2P, אבל אז האינטרנט בכלל לא עובד! מה עושים? תודה.
פורסם 2011 ביוני 714 שנים בIP Mode תבחר בDynamic IP(כמו בתמונה) ובServer IP Adress/Name תרשום את הIP הבא: 212.25.127.15 (שוב בדיוק כמו בתמונה של הגדרות הנתב שלי), בConnection Control תבחר בConnect Automatically וכמובן תרשום את שם המשתמש והסיסמא שקיבלת מהספקית(בזק בינלאומי).
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מחבר לא הצלחתי חייגן. עזבו את זה עכשיו, Hot היו אצלי השבוע ושמו מודם חדש, אבל אני עדיין לא מרוצה!עזבו את זה שהראוטר דפוק ומשדר עוצמת אות מאד נמוכה, כשאני מחבר את הלפטופ למודם - רק לפעמים אני מקבל 12 מגה, והאינטרנט נורא איטי ואני לא מצליח לראות אפילו שידור ישיר ב-UrStream בלי שזה יתקע לי.באמת שנמאס לי כבר! אני משלם 12 מגה ומקבל חרא בפרצוף! כדאי לעבור מבזק בינלאומי או מהוט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.