פורסם 2011 ביוני 114 שנים ברצוני לקנות בקר למהירות המאווררים שיהיה איכותי יפה ועים חיישני חום? מה אתם ממליצים? ואיזה חברה טובה בתחום זה? מה עלי לבדוק לפני שאני קונה בקר? שאלה נוספת...ממה שהבנתי חלק מהבקרים לא תומכים במאווררים שהם 10 וואט ומעלה מה זאת אומרת? ואיזה בקרים תומכים ב10 וואט ומעלה? בתודה. ??? ???
פורסם 2011 ביוני 114 שנים אני קניתי לא מזמן את הkaze master pro.6 ערוצים של עד אמפר לערוץ6 מדי טמפ' שאתה יכול תכלס לשים איפה שאתה, כי רק צריך לדאוג שזה יידבק למשטחיש מד RPM לכל ערוץ6 בקרים נפרדים לRPM של כל ערוץוספיקר שאומר לך כשמאוורר מפסיק לעבוד בלי שרצית שהוא יפסיקוהאפשרות לג'מפר אותו ככה שהוא לא יוכל לצפצף!אני מרוצה סה''כ
פורסם 2011 ביוני 214 שנים גם בקר מאווררים יפה עם שליטה דרך תוכנה וגם מקום לדיסק קשיח.במעטפת אלומניוםוגם זול.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3689
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר למה? לשליטה על המאווררים כדי שיהיו שקטים יותר ברגעים שאין צורך בביצועים. השאלה המרכזית שלי זה איזה בקר "תומך" במאווררים בגודל של 200ממ שהם יותר מ10 וואט,כי ממה שהבנתי לא כול הבקרים תומכים בוואטים כאלו...מה זה אומר?
פורסם 2011 ביוני 314 שנים זה אומר שאתה צריך בקר חזק מהרגיל..ולדעתי זה מיותר..אם יש לך מאווררים סבירים..במיוחד מאווררי 200מ"מ שעוצמת הרעש שלהם נמוכה..
פורסם 2011 ביוני 314 שנים אני קניתי לא מזמן את הkaze master pro.6 ערוצים של עד אמפר לערוץ6 מדי טמפ' שאתה יכול תכלס לשים איפה שאתה, כי רק צריך לדאוג שזה יידבק למשטחיש מד RPM לכל ערוץ6 בקרים נפרדים לRPM של כל ערוץוספיקר שאומר לך כשמאוורר מפסיק לעבוד בלי שרצית שהוא יפסיקוהאפשרות לג'מפר אותו ככה שהוא לא יוכל לצפצף!אני מרוצה סה''כאני קניתי את הkaze master server ואני גם די מרוצה ממנו, תמיכה ב4 מאווררים והכי חשוב שקט בלילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.