עבור לתוכן

רמקולים קדמיים לסוזוקי סוויפט 1994

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר׳ה ?

תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?

פורסם

דווקא בפורום של מחשבים אתה שואל שאלה מוזרה כזאת ? ::)

כנראה זה 4" אינץ ..

פורסם

אין לי שמץ אבל אתה חייב להחליף רכב. הרכב הזה כל כך איטי שזה סכנת נפשות.

פורסם

אין לי שמץ אבל אתה חייב להחליף רכב. הרכב הזה כל כך איטי שזה סכנת נפשות.

אחלה של תגובה, ועוד מאחד עם תואר "כתב".

לפותח השרשור, מאיפה בארץ? נסה ליצור קשר עם מתקינים באזורך.

לדעתי בכלל עדיף לך לשים 6X9 אם יש לך מגש מאחורה, כי לקדמיים צריך גם מגבר והם לא מוציאים מספיק באס.

פורסם

אם יש כסף שים קונפוננטים קדימה , אם לא שים רק טוויטרים

אחורה תתפרע שים גם סאב :)

פורסם

אחלה של תגובה, ועוד מאחד עם תואר "כתב".

לפותח השרשור, מאיפה בארץ? נסה ליצור קשר עם מתקינים באזורך.

לדעתי בכלל עדיף לך לשים 6X9 אם יש לך מגש מאחורה, כי לקדמיים צריך גם מגבר והם לא מוציאים מספיק באס.

מה הקשר? זה היה הרכב הראשון עליו נהגתי אחרי שקיבלתי רשיון, ואני עוד נהגתי על מודל חדש יותר עם מנוע 1.3 ל', נראה לי הגרסה שלו היא 3 ציל' 1 ליטר. פחות מ-60 כ"ס, תיבה אוטומטית עם 3 הילוכים כ"א באורך הגלות, יותר מ-5 שניות מ-60 ל-70. אני לא צחקתי כשאמרתי שהוא כ"כ איטי שהוא סכנת נפשות.

וזה עוד לפני שנתייחס לשטות שאמרת לגבי הקדמיים. אין שום בעיה להרכיב קומפוננטים בלי הגברה, ברכב הקודם הם היו בלי הגברה (morel pulse), ברכב הנוכחי המקורים מגיעים בלי הגברה. ועוד בנוכחי הוופרים בקומפוננט הם 8".

פורסם

שים שני קומפוננטים מקדימה וזרוק את השאר

אתה צריך לקנות רדיו דיסק טוב אם אין לך וכמובן מגבר. מגבר זה לא לעוצמה, ההגברות של הרדיו דיסקים כל כך גרועות שלא שווה להשקיע ברמקולים בלי לקנות מגבר.

6X9 מאחרוה זה רעיון רע מאוד

אם אתה צריך תוספת באס אז תקנה סאב ושים בבגאז (ואז תצטרך גם לקנות תיבה ומגבר לסאב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים