עבור לתוכן

ניקוי כריות הסיליקון של האוזניות

Featured Replies

פורסם

ברשותי אוזניות של KOSS מדגם PLUG בנות כ3 שנים.

images?q=tbn:ANd9GcRv7yiJ_mm1yEFajY1Ffto7H-S81EI_Pf-tvqM5ZMVyGhOAZ4Sn

ואני משתמש בהם בחדר כושר וחשבתי אולי אולי כדאי לנקות את כריות הסיליקון מידי פעם, אני די מטלבט ופוחד לגרום להן נזק(אחרי הכל אני די מרוצה מהן) אשמח לעצתכם אם ואיך כדאי לעשות/לא לעשות את זה.

פורסם

הלינק לא טוב

אם זה אוזניות IN EAR עם סיליקונים מתפרקים פשוט תוציא אותם ושים בכוס עם אלכוהול 95%.

פורסם
  • מחבר

ניתן להפריד את הכריות, אבל בטוח האלכוהול לא יזיק לסיליקון?

פורסם

אלכוהול נראה לי קצת מוגזם, מים ומעט סבון יעשו את העבודה מצויין - מנסיון [בהנחה שהאטמים אכן עשויים מסיליקון].

פורסם

האטמים עשויים מספוג. (זה לא "איזה ספוג", ספוג מסנן טוב יותר מה"איזה סיליקון" שיש ברוב האוזניות)

אלכוהול 70% יהיה מצויין.

פורסם

אני מניח שהספוג הצפציפי הזה הוא לא בדיוק כמו הספוג של Comply למשל, אבל הם כותבים באתר שלהם בפירוש לא להשתמש באלכוהול - רק מים:

http://www.complyfoam.com//pages/Frequently-asked-questions.html

לי יש אוזניות עם אטמי סיליקון, וכתוב בהוראות לנקות אותם רק עם מים ומעט סבון - וסביר להניח שסיליקון יותר עמיד מספוג [ואני בכלל לא נכנס פה לעניין של מה אוטם יותר טוב].

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף שמים וסבון זה מספיק לחתיכת ספוג(את האלכוהול נשמור לאירועים מיוחדים)... :silly:

פורסם

מגבונים לחים עושים את העבודה טוב מאוד. גם הם מכילים כמות קטנה של אלכוהול שזה מספיק לחיטוי של הכריות סיליקון

פורסם

^ אתה טועה, מרבית המגבונים הלחים (שנמכרים בארץ בכל אופן) לא מכילים אלכוהול.

פורסם

אלכוהול 95% בלתי אפשרי כמעט להשיג היום בגלל הגבלות על בתי מרקחת.

מים חמימים יעשו את העבודה וזהו. לא צריך להסחף. אם הן ממש ג'יפה אז תזמין ספוגים חדשים. יעלה לך כמה דולרים אבל תמשיך להנות מהאוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים