עבור לתוכן

מערכת 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות:

1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה.

2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?

פורסם

שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות:

1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה.

2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?

:screwy: :screwy:

1- סביר להניח שיש בשלט או מאחורי הסאב או ברמקולים כפתור להנמכת הסאב.

אם זה לא עוזר אתה צריך לוודא שאתה אכן בלשונית שבאמת מנגנת בדרייבר (לא בדיגיטלי אם אתה באנלוגי) ואז תשחק עם האקולייזר סתם לראות שעובד ותתחיל לקזז איך שאתה רוצה (לא לקזז מתחת לרבע כי אז זה מתחיל להגביר במקום להמיך ולשחק עם כל שאר התדרים, משהו דפוק בטירוף)

2- :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: כל סרט בא ב5.1, פשוט בדרך כלל רק בHD הם באים עם הDOLBY DIGITAL/DTS שכוללים 5.1. יש כל מיני גרסאות גם באיכויות רגילות עם 5.1 אבל צריך לבדוק לפני שאתה מוריד מה כתוב(על הקופסא של הדיסק מהמדף בחנות).

גם אם תוכל "להמיר" ל5.1 זה סתם שטויות ולא כל כך עוזר, זה לא נותן הדמייה של מיקום, רק הרגשה שהחלל יותר מלא. אם תמצא דרך להשתמש בPRO LOGIC II זה הפתרון (לקנות כרטיס קול שתומך בזה למשל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים