עבור לתוכן

איזה מסך מבין אלה יותר כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה:

LG 2486L

DELL 2209WA

DELL U2311H

LG E2360T

מה אתם אומרים?

אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה.

מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות.

תודה

פורסם
  • מחבר

החזרתי את המסך PHILIPS 239CL כי ראיתי שהוא לא נוח לעבודה ובסרטים יש לו לפעמים הרבה נקודות לבנות שאין לי מושג איך נכנסו לשם.

אני מקווה שבאמת בחרתי את המסכים הטובים ביותר.

עבור ה- DELL מה עם זה שהם לא LED???

תודה

פורסם

לא מדובר על מסכי LED.

סך הכל מדובר על תאורה אחורית LED שהיא יותר חסכונית בחשמל.

אין קשר בין זה לבין איכות התצוגה.

פורסם
  • מחבר

אז איזה מסך לקנות??

פורסם
  • מחבר

אין מגיבים?

פורסם

התחדשתי לפני כמה שבועות במסך של DELL U2311H ואני מאוד מרוצה ממנו בינתיים

הראיה שלי לא טובה ואני לא משתמש במשקפיים כמו שאני אמור ובכל זאת אין לי כאבי עיניים כמו במסכים אחרים (פנלים זולים)

אני מאוד ממליץ על המסך הזה וגם המחיר שלו מאוד זול יחסית (כ-1000 שקלים כיום)

פורסם
  • מחבר

הבעייה שאני לא מוצא אף מקום שיש לו את המסך הזה בתצוגה.

אני לא רוצה להמר כמו ובסוף להחזיר את המוצר.

האפ ישנו הבדל מבחינת הצבעים? והאם ה- 6 מל"ס של זמן התגובה הוא גבוה?

תודה רבה.

פורסם

רשום שזמן התגובה שלו הוא 8 מל"ס ולפי מה שהמומחים של הפורום אומרים - זמן התגובה הוא סתם גימיק כמו הרבה גימיקים אחרים וזה תלוי איך הוא נמדד. לפעמים מודדים מלבן לשחור, לפעמים מלבן לאפור, תלוי גם איזה דרגה של אפור.. בקיצור אל תקשיב לזמן תגובה במסכים מהדור הזה

מבחינת הצבעים - לדעתי יש הבדל גדול. אמנם לא כיילתי את המסך בצורה מקצועית ואני אף משתמש בהגדרות ה Default אבל אני רואה הבדל גדול בצבעים.

וכן, זה לא נפוץ שישימו מסך כזה בתצוגה. למרות שעם המחיר העכשווי (ראיתי היום גם ב997-998 בכמה חנויות) אני לא מבין למה לא שמים בתצוגה והאמת, לא הייתי מתבייש לקנות את המסך במחיר הזה על עיוור (שזה בדיוק מה שאני עשיתי, לאור כמות ההמלצות)

פורסם

אומנם זה נכון שיש גימיקים בנוגע למל"ס, איך לא ניתן להניף את השאילה רק בגלל שאינך יודע איך למדוד. אם אני זוכר נכון, הבנתי ממקום מסויים שכן יש bluriness מסויימת במסך הזה. כמו כן, הוא 6bit color עם טכנולוגיה שעושה אותו 'כאילו' 8. אני חושב שהמסך הזה בפורום הוא overrated. איני יודע מהו ערכו האמיתי, אך ראיתי מספיק ביקורות שאומרים שהוא נחמד, או מציינים בעיות איתו. מספיק להיות עיוורים לגבי המסך הזה בגלל ה eIPS.

ואם אתם רואים את המסך הזה בזול, ודאו שהוא אכן עם אחריות היבואן הרשמי ולא פרטי. (דבר שלא קל לעשות)

פורסם

אומנם זה נכון שיש גימיקים בנוגע למל"ס, איך לא ניתן להניף את השאילה רק בגלל שאינך יודע איך למדוד.

זה לא אני שלא יודע איך למדוד. אין תקן מדידה אחיד וכל יצרן מודד איך שבא לו ולפי מה שמתאים להם באותו רגע.

אם אתה נגד המסך אז אתה מוזמן להמליץ לו על מסך אחר.

המטרה שלנו בפורום הוא לעזור אחד לשני, לא לנגח אנשים שלא חושבים כמונו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים