עבור לתוכן

האם יש צורך בחשבונית כדי לממש אחריות על מחשב?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני חודשיים מחשב חדש בעלות של 5500 ש"ח , הזמנתי את המחשב דרך האינטרנט הכל הגיעה ללא שום בעיות אבל עכשיו נזכרתי שלא שלחו לי שום קבלה/טופס אחריות . זה אומר שאם משהו מתקלקל לי עכשיו אז נדפקתי או שאני יכול להוכיח שקנתי מהם דרך חברת כרטיס אשראי למרות שאין לי קבלות וטופס אחריות ?

פורסם

מה עם להתקשר ולשאול אותם?

הית אמור לקבל קבלה

פורסם

שוב שרשור שנפתח לפני שבן אדם בכלל פנה לחנות וקיבל איזושהי תשובה מהם. :nixweiss:

דבר עם החנות ותשאל אותם! זאת דרך הכי קצרה ואפקטיבית מסתם דיבורים בפורום האם זה בסדר או לא בסדר.

אני, למשל, לא הבאתי לאיוורי שום תעודת אחריות אף פעם. יש מאחורה על המחשב שלי מדבקה עם קוד כמו בסופר ואחרי שקוראים אותה במעבדה אז יודעים מיד איזה חלקים קניתי ואיזה אחריות יש.

אבל אם לא תשאל לא נדע אף פעם איך זה ב RSM ;)

פורסם

באמת זה מתחיל להיות מוגזם...

איך ואי שליחת קבלה הגעת לכותרת של בעית אחריות ???

כמו שאמרו פנה לנות הם יעבירו לך קבלה בפקס/אימייל/דואר. במצב כזה יש לך כמובן גיבוי מחברת האשראי (כל עסקה נרשמת) וגם בחלר מאתרי החנויות יש רישום באתר של קניות קודמות.

פורסם

שלום לכולם

1. במידה ותפנה אלינו נשלח לך העתק של החשבונית במייל בפקס , בדואר או בכל דרך שתבחר.

2. על מנת לממש אחריות אין צורך להביא חשבונית או קבלה , החלקים מנוהלים אלינו באופן סיראלית .

3. משהו חשוב למנהלי הפורום , בצעו איזו שהוא סינון להודעות שניכנסות לאיזור זה של הפורום .

לפעמים יש מצבים שמשתמשי הפורום פותחים דיון וזאת א. לחסוך שיחה עם החנות ב. לקבל חיבה לבעיה שיש להם בנושא ג . לצבור הודעות בפורום .

איזור זה מתחיל להיות בעל הודעות ללא תוכן .

אבקש לנעול את הדיון

פורסם

מה אם להתקשר לחנות ולשאול האם יש לך אחריות גם בלי קבלה/חשבונית/טופס אחריות?

ברוב החנויות היום המלאי מנוהל על לפי מספרים סידוריים ועל פי כרטיסי לקוח..

ככה שבכל מקרה, אחריות יש לך, גם אם אין לך משהו ביד.

כמו-כן, כמו שנכתב מעלי אין לחנות בעיה לשלוח לך PDF ובו כל הפרטים של החשבונית.

קורה שהחנות שוכחת לצרף את החשבונית למשלוח, קורה גם שהחנות שוכחת לצרף כבל חשמל/דיסק של לוח וכ'ו...

אני מאמין שכל חנות שמכבדת את עצמה תדאג שישלחו לך עד הבית שליח עם משהו שהם שכחו לצרף במידה וזה קריטי ללקוח..

פורסם

כפי שהתרעתי בדיונים קודמים, אין שום מקום לפתוח דיונים בפורום צרכנות לפני שפונים לחנות לקבלת תגובה כלשהי. הפורום אינו אמור לשמש שק חבטות וירטואלי ולכן הדיון ננעל.

פורסם

הדיון נערך כדי למנוע השמצות שווא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים