עבור לתוכן

כרטיס קול למערכת קולנוע ביתית

Featured Replies

פורסם

למעשה הלוח אם הוחלף לאסוס p8z68 v-pro

אם תבדוק תגלה שלא רק שהוא מריץ FHD הוא מריץ גם רזולוציה גבוהה יותר בחיבור HDMI 1920-1200 ובדיויאיי או חיבור רגיל הוא מוציא רזולוציה גבוהה יותר-חלש הוא לא ממש.

מעבר לעזאת הz68 למייטב הבנתי רותם את הליבה הגרפית של המעבד שלי לכרטיס של לוח העם ומשלב את הכרטיס מסך יחד איתם אבל זה רק מומחים יסבירו יותר טוב.

בכל מקרה לפי מה שהבנתי כל עוד אני משתמש בHDMI אין טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר למה שיש בלוח אם אגב הוא 8.1 תומך DTS והכל וב192 על 24 ביט אמיתיים.

במידה וארצה לחבר בצורה של קואקס או "בננות" -אנלוגי אני מבין שכן יש טעם להשקיע בכרטיס מסך איכותי וגם אז זה כתלות באיכות המגבר והפענוח שהוא עושה.

לא לא לא ולא

אם אתה מחבר בHDMI אתה יכול להשתמש רק בוידיאו וזהו לא צריך לקנות כרטיס מסך

ואם תקנה כרטיס קול נפרד ותחבר באנלוגי משם יבוא האודיו

ויש מצב טוב שאם אתה קונה כרטיס קול יעודי הוא יכול להעביר את המוצא הדיגיטלי לHDMI גם

אבל כמו שאמרתי אם כבר קנית כרטיס קול אין סיבה לחבר בדיגיטלי ששם הרסיבר עושה את העבודה הקשה במקום הכרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

לא קניתי כרטיס קול בגלל זה שאלתי פה אם יש צורך.

לפי מה שהבנתי ממכם כל עוד החיבור דיגיטלי(HDMI) אין סיבה לקנות כרטיס קול שכן המגבר/רסיבר עושה את הדאקינג והפענוח ולא כרטיס הקול.

אנלוגי אני לא אחבר את המערכת לכן אין לי טעם לקנות כרטיס קול-טעיתי?

פורסם

לא קניתי כרטיס קול בגלל זה שאלתי פה אם יש צורך.

לפי מה שהבנתי ממכם כל עוד החיבור דיגיטלי(HDMI) אין סיבה לקנות כרטיס קול שכן המגבר/רסיבר עושה את הדאקינג והפענוח ולא כרטיס הקול.

אנלוגי אני לא אחבר את המערכת לכן אין לי טעם לקנות כרטיס קול-טעיתי?

בדיוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים