עבור לתוכן

צריך לעשות OC ל- VENGEANCE

Featured Replies

פורסם

שלום.

מעבד CORE I7 2600 לא K

לוח: ASUS P8P67 PRO

זיכרון: Corsair Vengeance 8GB (4X2) 1600Mhz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8

Win 7 Pro OEM 64-bit אם זה רלוונטי

המחשב לא מיועד למחשקים אלא ל-פוסט פרודקשין כבד של סטילס ווידאו. אני מתכוון להוסיף עוד קיט זיכרון זהה ולהגיע ל-16 GB אך לא כרגע.

לקחתי את הזיכרון הזה מפני שהבנתי שהוא יציב ומהווה נקודה התחלתית טובה במידה ואני ארצה לעשות OC.

הגדרתי את הזיכרון תוך שימוש בפרופיל ה-XMP ואני מוכרח לציין שכבר כמה חודשים לא ראיתי איתו בעיה אחת.

אני יודע שניתן להגיע איתו לתדר של 1800 בלי להתפשר על יציבות כאשר רבים הצליחו להגיע ל-2000 ואחדים אף מעבר לזה.

הידע שלי בכל מה שקשור ל-OC שואף לאפס. הנסיון: אפס מוחלט. אני פשוט צריך להעתיק את ההגדרות לביוס. הגדרות שעובדות בנוסחה שלי. אם אני אראה שאני צריך להתעסק עם זה יותר מדי אני פשוט אוותר על העניין. אין לי זמן לזה. אולי יש איזה מקום בו אני יכול לראות את התזמונים שהוכיחו את עצמם כאמינים?

עוד דבר. אין לי קירור על המודולים אך יש לי בקר מאווררים של SCYTHE ואני מקמתי את אחד חיישני הטמפ' על אחד הסטיקים. ממה שראיתי עד עכשיו, הטמפ' מעולם לא עברה את ה-40 מעלות כשרוב הזמן היא באזור ה-38.5 . יש לי קירור אוויר מצוין בכל המארז. נראה לי שזאת נקודת מוצא טובה לעשות קצת OK לזיכרון. אני תמיד אוכל לראות אם הזיכרון מתחם יתר על המידה. אגב: כמה מעלות זה מצב מסוכן לזיכרון הזה?

תודה!

פורסם

אין לך זמן לזה אז אל תיכנס לזה..

ו40-50+- מעלות לזיכרון זה תקין..וזיכרון לא רכיב שמתחמם יתר על המידה..רק במידה והעלאת לו את המתח בצורה קיצונית..מה שבמערכות האלה לא יכול לקרות שכן המתח מוגבל גם על ידי הבקר במעבד..

פורסם
  • מחבר

הייתי תחת רושם שעם לוח אם וזיכרון מהסוג הזה, לעשות OC קטן לא צריך להיות עניין מסובך. אם אין לאף אחד מה להגיד סימן שזהו למעשה מסע ארוך ומייגע שכרוך באי-יציבות של המערכת. מי צריך את זה.

תודה, לפי מה שאני רואה נחסכך לי זמן יקר... והמון.

פורסם

חיפוש בפורום היה מעניק לך את הראיה הכללית לגבי OC ואז הייתה יודע בדיוק מה זה כרוך..

לא אומר שזה תהליך מייגע..אבל זה גם לא עניין של שלוש שניות..

פורסם
Got it to 1866 CL9 @ 1.55v. Though Sandybridge isn't RAM tweaking friendly.

Try it at 2T rather than 1T command rate.

I have the 9-9-9-24 kit @ 1600mhz and it runs fine at 1.5, but i can go all the way down to 7-8-7 with 1.65 @ about 1700 but maybe i just got a good set?

תמשיך לחפור באינטרנט.

אפשר למצוא מידע שימושי לגבי הזכרונות שלך.

פורסם
  • מחבר

חפרתי מספיק ולא מצאתי משהו שהוא ספציפי למפרט שלי. לפני שוויתרתי לגמרי על העניין חשבתי לשאול את השאלה בפורום הזה. אם באיזשהו מקום היו קיימים תזמונים בדוקים שגם נותנים יציבות של 100 אחוז אז מישהו פה כבר היה מפנה אותי לשם.

יש לי מערכת סופר-יציבה והזיכרון שלי די מהיר גם במצבו הנוכחי. אני לא אתחיל עכשיו לשחק עם ה-OC, דבר שאני לא מבין בו כלום. כמו שאמרתי אין לי את הזמן.

ירדתי מהעניין.

תודה לכל מי שהגיב.

פורסם

עיון בסטיקי היה עונה לך..דאין הגדרות ספציפיות לכל מערכת..גם היא זהה.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים