עבור לתוכן

פשיטת המשטרה בפתח תקווה על המכוניות

Featured Replies

פורסם

אני מציע לכולם לקחת אוויר עכשיו ולהירגע., כולל מישה ו Spidey

יש דרך לנהל ויכוח, וזה לא דרך קללות והשמצות הדדיות.

למי ששכח את חוקי הפורום אני מציע לו לעיין בסטיקי.

אם זה יימשך- הדיון ינעל.

• תגובות 70
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תבדיל ביין שוטרי התנועה לשאר השוטרים.

וגם לאלה וגם לאלה לא חסר, שיעשו מקום להתחרות

והם לא יצטרכו לשמור כל הזמן שלא עושים מירוצים.

וחברה בלי לקלל יותר הדיון שלי יסגר 8)

פורסם

Carter - אני מסכים איתך ועם כל מי שאמר שצריך לפתוח מסלולי מירוצים ולהתחיל את הספורט המוטורי בישראל.

יש המון אנשים שממש מחכים שכזה דבר יקרה (לדוגמא - תחרות האופנועים הישראלית שהתקיימה ביוון בגלל שלא היה מקום בישראל ובגלל שזה לא חוקי כמובן...)

אבל הבעיה היא שפשוט אין כסף לכזה דבר...

מדינת ישראל גם ככה שקועה בחובות, ואני מאמין שעדיף שבמקום לסלול כבישים ולהשקיע בכל הדברים האלה, עדיף להעסיק עוד אנשים מובטלים ולהאכיל עוד ילדים שאין להם אפילו לחם לאכול...

כל המדינות המערביות לא סובלות מקשיים כאלו גדולים ולכן אין בכלל בעיה להקים מוסדות של ספורט מוטורי...

אם מישהו פרטי ייקח על עצמו להשקיע בכזה דבר, אחלה - אבל זה המון כסף... אולי חברות מכוניות ירצו להשקיע בזה...

פורסם

בנייה של דבר כזה תיצור משרות. ע"ע המשבר הכלכלי הגדול ותוכנית הניו דיל של רוזוולט (כמובן בקטן יותר)...

פורסם

כמה משרות זה ייצר לעומת הכסף שזה יעלה ?

100 משרות ?

הרי הנהגים והשדרנים וכו' זה לא נחשב משרות, מפני שמובטל לא יכול סתם לבוא ולהשקיע במכונית ולהיות נהג מירוצים.

איזה משרות כבר יהיו ? מנקים ?

זה עולה יותר מדי כסף בשביל שהממשלה בכלל תחשוב על לחשוב על זה.

מישהו פרטי עם המון כסף צריך לקחת את זה על עצמו... הבעיה היא שיש הרבה סיכויים שזה לא יצליח ואז הלכו לו מיליוני דולרים...

פורסם

זה לא משנה מי יממן את זה, כל עוד יש חוק שאוסר על כל סוגי המירוצים, אף אחד לא יבנה כזה דבר.

פורסם
  • מחבר

חוצמזה ברגע שזה יהיה חוקי אם זה יהיה

יתחילו לייבא מלא מכוניות טובות באמת ואז המדינה תרוויח מיסים וכל זה

וגם ייבאו חלקים מקוריים ותוספות זה לא יכניס למדינה כסף?

פורסם

חוצמזה ברגע שזה יהיה חוקי אם זה יהיה

יתחילו לייבא מלא מכוניות טובות באמת ואז המדינה תרוויח מיסים וכל זה

וגם ייבאו חלקים מקוריים ותוספות זה לא יכניס למדינה כסף?

מה חלקים מקוריים? כשמדברים על הוספת חלק לא מוקרי מדברים על דברים כמו מגדשי טורבו, צ'יפי ECU וכו', דברים כאלה יצריני המכוניות עצמם לא מייצרים.

פורסם
Culandur אני איתך בכל מילה. ו מי שדיבר על פו על nsfu מה אתה כבר מבין אם אתה בן 15 נו אני כמעט 18(גם לא מבוגר אבל עדיין)

ו יש לי פוקוס ו אני אוהב להוסיף לו דברים כמו פילטרים,אגזוזים,מדבקות,neon שטוית ועוד... נו ו אני עבריין בגלל שאני אוהב את האוטו שלי יפה ו שיסחוב כמו שצריך להר כלשהו.

תראה...ניאון? אני מוכן להתחיל באימוני אש חיה על אנשים שנוסעים עם פנסי ערפל דלוקים סתם ניאונים וכל המנורות המעצבנות האלה זה לא נורמאלי!

באמת תודה שאתה תומך בי אבל החלק היחיד בחוק שאני מסכים איתו לחלוטין זה הסעיף עם איסור הוספת תאורה!

פורסם

פשיייי... איזה בלאגן הולכת פה.

היחיד שציין כאן דברים ענייניים ורלוונטיים לת'ראד היה Culandur.

פורסם

לדבי בניית מסלול מרוצים או הכשרת שטח לראלי.

זה לא משימה לאיש פרטי או לכל המדינה, זה מין שילוב. מדינה מוציאה מכרז או משהו כזה ונותנת המון הקלות במיסים או משהו בסגנון, ומישהו עשיר בונה או מכיר שטח, הבניה עצמה זה המון עבודות ותחזוקה זה גם המון עבודות.

ואם לא מסלול שלם, אז הכשרת שטח (יש כבר פחות או יותר מוכנים אבל רק לסיים אותם..) למרוצי ראלי או מוטו קרוס. זה לא המון כסף ועבודה אבל כבר יש ליגה שלמה שיכולה להגיע לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים