עבור לתוכן

פשיטת המשטרה בפתח תקווה על המכוניות

Featured Replies

פורסם

לא, אני יותר תוהה למה אתה נטחן של המערכת ואוהב חזירים עיוור.

חחח ;D

אתה כמו קיר בטון !

אני סיימתי את הדיון הזה.

• תגובות 70
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח ;D

אתה כמו קיר בטון !

אני סיימתי את הדיון הזה.

מצויין, השגתי את המטרה שלי.

פורסם

למי שאמר שישחוק נגד שינוי מבנה הרכב...תקרא את החוק קראת? לא אבל אני כן

אסור לשנות את המבנה החיצוני של הרכב ביותר מ 20 ס"מ לכל כיוון (מוצדק)

אסור להתקין תאורה חיצונית מעבר למה שמסופק עם הרכב או פנסי ערפל קדמיים צהובים/לבנים שיותקנו במרחק של 25 ס"מ מהכביש ו/או פנס לבן/צהוב המסייע בעת הנסיעה לאחור (מוצדק)

אסור להתקין שום חלף לא מקורי אשר אינו נושא תו תקן (עכשיו אבל של כל אחד מכם שמתקן במוסך לא מורשה הוא עבריין כי חלפים במוסכים חפריים אם יש להם תו תקן אני זנגוויל ובניגוד לזה לכל מערכת פליטה ספורטיבית איכות [רמוס, סופרספרינט וכו'...] יש תו תקן ישראלי ושלל תקנים אירופאים מי עבריין פה ומי לא?)

אסור להחליף מנוע לרכב שאינו מאושר ע"י יצרן הרכב לדגם זה אלא אם כן זה נעשה בסדנה בפיקוח משרד התחבורה (מוצדק אבל אין כאלה בישראל)

להחלפת צמיגים ו/או חישוקים יש להתייחס למותר לרכב ע"פי קביעת משרד התחבורה (גם פה זה מוצדק)

עכשיו...

אני מכיר לפחות 3 מכוניות שמקמטות אספלט כשה מזנקות בראשון ועומדות בכל אחד מהכללים האלה... למה שוטרים מטרידים אותם? עפ"י החוק הם תקינים לחלוטין לנסוע על הכביש! הם עוברים טסט כמו כל אחד!

מה גם שרוב המשפרים הרצניים מתחילים בחיזוקי שילדה שיפור מתלים ובלמי זעזועים והחלפת בלמים עכשיו כפי שאני רואה את זה אם המכונית אוחזת יותר טוב את הכביש בולמת יותר טוב ומתנהגת יותר טוב על הכביש היא בטיחותית יותר... שיתפסו אנשים כמו שכן שלי כבר שנה נוהג על פיאסטה 88 עם צינור בלמים לבלם הימני אחורי קרוע מסרק הגה גמור ועובר טסט עם בקשיש אבל אפחד לא מסתכל עליו למה? כי הוא על פיאסטה 88 אבל אם יעבור מישהו על 205 GTI עם דוד ישר יעצרו אותו ויתחלו לתחקר...

פורסם

תגיד TheHunter, בן כמה אתה שאתה כזה "עבריין" ?

מה כבר עשית ששוטרים באו לבית שלך ורצו לחפש ?

נסעת במכונית על שלט רחוק על דלק לא חוקית ? הדלקת אבוקה או רימון עשן באיזה משחק ?

לפי מה שזכור לי אתה בערך שנה או קצת פחות מגילי, בערך בן 15 או 14.5 משהו כזה...

אני לא מבין מה הקטע פה, להראות שאתה הבנאדם ?

זה היה ברור שיהיו פה כמה חכמולוגים שיגיבו תגובות מפגרות שהשוטרים חזירים ופושעים וכו'... למה הם חזירים ? כי הם פשטו על מירוצים לא חוקיים ?

כולם התחילו לשחק פה NFS:UG אז הם נהיו מומחים וישר אומרים ספויילרים באמפרים חצאיות וכו' ? זה הרי ברור שזה מה שקורה, יש פה אנשים שמדברים כאילו הם ממש בתוך הקטע של מירוצים לא חוקיים ושהם כל שבוע הולכים למפגשים כאלו...

תפסיקו כבר לדבר שטויות, אף אחד לא מאמין לכם, חלאס.

אגב, TaZoK ו-TheHunter, בגלל שקיללתם זה רק חיזק את הדעה של כולם שאתם פשוט ילדותיים, תמשיכו ככה ותהיו אותו הדבר גם בגיל 20 וגם בגיל 40.

מה קרה שלמנהלי הפורום לא אכפת שמשתמשים מקללים משתמשים אחרים ?

אני מקווה שתענו בצורה נורמלית ולא סתם תקללו אותי כמו את כולם...

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה דבר ראשון אני רוצה לציין שבצהריים התרד היה עמוד 1

ושחזרתי בערב (עכשיו) אני רואה 5 עמוד 8)

אז ככה כמה דברים שנאמרו פה שלא נכונים ...

כן היו מרוצים בפתח תקווה ביין כמה וכמה מכוניות.

יש שיפורים שמותרים ויש שאסורים, אחת הבעיות בישראל זה שאיין רשימה מה מותר ומה אסור

ככה שהדבר מונח לשיקול דעתם של הדרדסים (שוטרים).

יש חלק גדול שבא רק בשביל להראות תשיפורים שהוא עשה המבוגרים.

ויש את הילדים שעושים שטויות באלגן חריקות צלחות וכדומה.

ובגללם הדרדסים באים והמבוגרים נדפקים אלה שמשפרים את המכוניות

לרמה באמת גבוהה.

בישראל גם כמו שנאמר רק קארטינג מותר וגם זה בקושי .

להזכירכם שהיה בסופרלנד קארטינג, אחרי שאידיוט לא שם קדסה התהפך נמחץ שבר תראש ומת

סגרו את המתקן.

אז במקום שיעשו איזה מקום כביש אחד מסכן קצת אספלט למירוצים הם מתעקשים

להשקיע תכסף ומאמץ בפשיטות אז אני אומר בבקשה.

נראה מי ישבר ראשון :evilking:

נ.ב

תרשו לי להוסיף בנימה אישית שאני יותר מתלהב מהשיפורים עצמם

ופחות מהמירוצים...

פורסם

תגיד TheHunter, בן כמה אתה שאתה כזה "עבריין" ?

מה כבר עשית ששוטרים באו לבית שלך ורצו לחפש ?

נסעת במכונית על שלט רחוק על דלק לא חוקית ? הדלקת אבוקה או רימון עשן באיזה משחק ?

לפי מה שזכור לי אתה בערך שנה או קצת פחות מגילי, בערך בן 15 או 14.5 משהו כזה...

אני לא מבין מה הקטע פה, להראות שאתה הבנאדם ?

זה היה ברור שיהיו פה כמה חכמולוגים שיגיבו תגובות מפגרות שהשוטרים חזירים ופושעים וכו'... למה הם חזירים ? כי הם פשטו על מירוצים לא חוקיים ?

כולם התחילו לשחק פה NFS:UG אז הם נהיו מומחים וישר אומרים ספויילרים באמפרים חצאיות וכו' ? זה הרי ברור שזה מה שקורה, יש פה אנשים שמדברים כאילו הם ממש בתוך הקטע של מירוצים לא חוקיים ושהם כל שבוע הולכים למפגשים כאלו...

תפסיקו כבר לדבר שטויות, אף אחד לא מאמין לכם, חלאס.

אגב, TaZoK ו-TheHunter, בגלל שקיללתם זה רק חיזק את הדעה של כולם שאתם פשוט ילדותיים, תמשיכו ככה ותהיו אותו הדבר גם בגיל 20 וגם בגיל 40.

מה קרה שלמנהלי הפורום לא אכפת שמשתמשים מקללים משתמשים אחרים ?

אני מקווה שתענו בצורה נורמלית ולא סתם תקללו אותי כמו את כולם...

אתה מוזמן לבוא למצוץ לחתולים מסורסים.

עשיתי המון דברים, ודלקת רימוני עשן שאתה כ"כ מת עליהם זה לא אחד מהם.

הגיל לא משנה בגרוש, זה שאתה כנראה חי בעולם דימיוני משלך וחושב שכולם משופעים ממשחקים כמו NFS:U כמוך זה בעיה ש'ך.

אתה לא תגיד לא לי ולא ל-TaZoK שאנחנו ילדותיים כי אתה לא מכיר אף אחד מאיתנו, אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא להכיר, אני אעשה לך גם היכרות יפה מאוד עם המדרכה, אחרי שתצטרך לאסוף את כל השיניים שלך ממנה.

פורסם

חח.. אם היה לנו באתר מדור של ציטטות של דברים מצחיקים מהפורום וכאלה אז בהחלט היו מוסיפים את זה...

עוד קלאסיקה מבית היוצר של מישה.. :'(

פורסם
  • מחבר

מישה אני מאד מכבד אותך ואתה אומר דברים חכמים.

אבל למה לקלל ::)

לא חבל על התרד היפה שלי ;)

פורסם

מישה אני מאד מכבד אותך ואתה אומר דברים חכמים.

אבל למה לקלל ::)

לא חבל על התרד היפה שלי ;)

האנשים האלה דורשים את זה.

פורסם

Culandur אני איתך בכל מילה. ו מי שדיבר על פו על nsfu מה אתה כבר מבין אם אתה בן 15 נו אני כמעט 18(גם לא מבוגר אבל עדיין)

ו יש לי פוקוס ו אני אוהב להוסיף לו דברים כמו פילטרים,אגזוזים,מדבקות,neon שטוית ועוד... נו ו אני עבריין בגלל שאני אוהב את האוטו שלי יפה ו שיסחוב כמו שצריך להר כלשהו.

פורסם

וזה היה ברור שישר תקלל ותאיים וכו'...

נו מילא...

לא אמרתי אף פעם שאני אוהב להדליק רימוני עשן, ואני גם לא מושפע מאיזה משחק מפגר.

אני לא מבין אותך...

הקטע פה זה לדבר על זה, לא לקלל אחד את השני...

פורסם

וזה היה ברור שישר תקלל ותאיים וכו'...

נו מילא...

לא אמרתי אף פעם שאני אוהב להדליק רימוני עשן, ואני גם לא מושפע מאיזה משחק מפגר.

אני לא מבין אותך...

הקטע פה זה לדבר על זה, לא לקלל אחד את השני...

אתה באת והתחלת לדבר בהתנשאות, זילזול ו-disrespect. אני רק המשכתי.

פורסם

אולי כשאני קורא את התגובה שלי פעם שנייה אתה באמת צודק, אבל אני רק אמרתי את דעתי לגבי התגובות בדיון הזה, והתגובות ה"רועשות" העיקריות היו שלך ושל TaZoK, שהשפלתם פה כמה משתמשים אחרים...

בכל מקרה, נראה לי שכדאי שכולנו נרגיע פה, כי בסוף סתם כולם יריבו עם כולם...

פורסם

אני לא יתערב בוויכוח שלכם אבל אני כן יזכיר לכולכם את חוקי הפורום שאותם הייתם אמורים לקרוא ולהסכים להם אחרת לא הייתם יכולים להרשם.

חלאס עם הקללות והירידות אחד על השני. אפשר לעשות את זה גם בדרך נורמלית.

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לויכוח, אני רק רוצה להגיד שחבל שזה הכבוד שהמשטרה ("החזירים") מקבלת מחלקכם, שלעיתים מגינים עלינו גם במחיר חייהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים