עבור לתוכן

פשיטת המשטרה בפתח תקווה על המכוניות

Featured Replies

פורסם

אם אתה אומר...

אני לא אומר, אני קובע עובדות.

אני יכולל לתת לך את כל רשימת המקרים של כל אחד ואחד מהדברים שהזכרתי למעלה, אבל אתה פשוט ילד מסכן שאוהב חזירים בני זונות שלא שווה להוציא עליו זמן או כח כתיבה.

• תגובות 70
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישה, טוב שלא הגזמת...

רואים שיש לך דעות קדומות נגד המשטרה, ואני יודע שבעתיד זה יישתנה אז אני לא הולך להיתווכח איתך.

אין שום דבר רע במפגש של אנשים שמשווים רכבים ומשוויצים וכל השטויות האלה, אבל בשביל מרוצים צריך רישיון, כמו שלאקדח צריך רישיון. אז תפסיקו לזיין את השכל אל זה שהמשטרה עשו דבר לא חוקי.

אני לא אומר, אני קובע עובדות.

אני יכולל לתת לך את כל רשימת המקרים של כל אחד ואחד מהדברים שהזכרתי למעלה, אבל אתה פשוט ילד מסכן שאוהב חזירים בני זונות שלא שווה להוציא עליו זמן או כח כתיבה.

ואני יכול לתת לך רשימה ארוכה (מידי אם אתה שואל אותי) על מיקרים בהם החביאו סמים על בחורות, או שבזמן שבדקו את הבחור חברה שלו דקרה את השוטר ושניהם ברחו.

הבדיקה על 2 החשודים נעשית כדי להסיר חשד מהם, וכדי שהם יוכלו ללכת הביתה בשלום.

פורסם

מישה, טוב שלא הגזמת...

רואים שיש לך דעות קדומות נגד המשטרה, ואני יודע שבעתיד זה יישתנה אז אני לא הולך להיתווכח איתך.

אין שום דבר רע במפגש של אנשים שמשווים רכבים ומשוויצים וכל השטויות האלה, אבל בשביל מרוצים צריך רישיון, כמו שלאקדח צריך רישיון. אז תפסיקו לזיין את השכל אל זה שהמשטרה עשו דבר לא חוקי.ואני יכול לתת לך רשימה ארוכה (מידי אם אתה שואל אותי) על מיקרים בהם החביאו סמים על בחורות, או שבזמן שבדקו את הבחור חברה שלו דקרה את השוטר ושניהם ברחו.

הבדיקה על 2 החשודים נעשית כדי להסיר חשד מהם, וכדי שהם יוכלו ללכת הביתה בשלום.

חלאס עם הבולשיט.

כל חיפוש על בחורה ע"י שוטר ולא ע"י שוטרת בתחנה הוא הטרדה מינית.

אני לא הגזמתי ולא נעליים, ניסו לעשות לי חיפוש סתם ככה בלי צו והעפתי אותם קיבינימאט מהבית, עשו לחברים שלי חיפושים בלי צו ובלי כלום וניסו לדפוק אותם על כל דבר הכי קטן. אז חלאס לזיין לי ת'שכל, סמוך עליי שאני מכיר את החזירים טוב מידי.

פורסם

אני בטוח שאם ה"חזירים" עושים אצליך ביקורי בית קבוע, ולשאר חברי הפורום לא אז יש להם סיבה מיוחדת... :-*

פורסם

אל תגזים. אין שום חוק נגד שיפור הרכב ככה שבתאוריה הוא יוכל להגיע למהירויות מדהימות. כל עוד הרכב לא נתפס נוהג במהירות מעל המותרת אין למשטרה שום זכות להחרים את הרכב ופה השוטרים באמת יצאו חזירים.

LOL אבל תסלח לי ערן היקר מאיפה הידע שאתה אומר שאין חוק מפורש שאוסר לשפר מכוניות!?? אני משתגע מאנשים כמוך אתה הרי לא מבין מהחיים שלך מה אתה מדבר!!!!! אז אל תזיין את השכל ותטעה אנשים יש חוק מפורש שאוסר שינויים מבניים של הרכב! מה זה אומר?! הכל כל מה שהמשטרה בא עליה באותו יום היא יכולה לעצור אותך ולהוריד את הרכב מהכביש על שינוי מבני! מהנאון המסריח הקטן בשפריצרים של המגבים עד ספויילרים אגזוזים ועוד שטויות ותאמין לי זה קורה והרבה!

פורסם

אני בטוח שאם ה"חזירים" עושים אצליך ביקורי בית קבוע, ולשאר חברי הפורום לא אז יש להם סיבה מיוחדת... :-*

מצידי שיהיה להם עד מחר.

גם אם היה להם בשביל מה, אני הרבה יותר חכם מהם. אני צעד וחצי מעליהם כל הזמן. הם לא יודעים שום דבר, הם פשוט מטומטמים.

פורסם

מצידי שיהיה להם עד מחר.

גם אם היה להם בשביל מה, אני הרבה יותר חכם מהם. אני צעד וחצי מעליהם כל הזמן. הם לא יודעים שום דבר, הם פשוט מטומטמים.

אם אתה אומר...

את מזכיר לי את אל קפון מהסרט "הבלתי משוחדים"...

פורסם

לא אכפת לי אם פורמולה וראלי חוקי בארץ או לא.

אני רק אומר (וכבר אמרו לפני) שיש חוק האוסר על מירוצים כלשהם.

אז אין אפילו צורך להגיד שהמשטרה צודקת או לא צודקת במקרה הזה.

אני מסכים שתרבות הרכב לא מפותחת בארץ (כמו הרבה תחומי ספורט אחרים) ואני גם אוהב מכוניות, אבל זאת לא סיבה לעבור על החוק.

ואז כשעוצרים את העבריינים (עבריין = מי שעבר על החוק) הם מתחילים להתבכיין.

פורסם

אבל הפעם הזו לא היו שום מרוצים!

בכל אופן, ידוע לך כמה המדינה יכולה להרויח מספורט מוטורי נורמלי?? מסלולים טובים מושכים המון קהל גם מחו"ל.

המיסים על המכוניות הבאמת טובות+מיסים על מסלולים וכל הדברים האלה ממש שווים המון כסף. יחסכו גם המון משאבים על כל הקטע של "מפגשים" כי פשוט תיהיה במה מאורגנת.

פורסם

ואז כשעוצרים את העבריינים (עבריין = מי שעבר על החוק) הם מתחילים להתבכיין.

אוי חלאס לדבר על חוקים מחורבנים.

גם בין אנסים יש חוקים, זה אומר שיש שם גם צדק? לא.

החוק יבש ומחורבן, החוק לא שווה שיט.

פורסם

אבל הפעם הזו לא היו שום מרוצים!

בכל אופן, ידוע לך כמה המדינה יכולה להרויח מספורט מוטורי נורמלי?? מסלולים טובים מושכים המון קהל גם מחו"ל.

המיסים על המכוניות הבאמת טובות+מיסים על מסלולים וכל הדברים האלה ממש שווים המון כסף. יחסכו גם המון משאבים על כל הקטע של "מפגשים" כי פשוט תיהיה במה מאורגנת.

אם היית מסתכל בערוץ 10 ב8 ורבע היית רואה הקלטות מהפשיטה שמראות כל פעם 2 מכוניות עושות מרוץ "דראג" בסגנון NFS:U.

אם זה לא מרוץ אז אני לא יודע מה זה.

פורסם

אוי חלאס לדבר על חוקים מחורבנים.

גם בין אנסים יש חוקים, זה אומר שיש שם גם צדק? לא.

החוק יבש ומחורבן, החוק לא שווה שיט.

אני רואה שאותך שום דבר לא ישכנע, אז אני פשוט אפסיק לנסות, הרי לא תבין בכל מקרה. ::)

לא משנה אם המדינה תרויח כסף או לא, כל עוד יש חוק האוסר את המירוצים - אסור להתחרות !

פורסם

אני רואה שאותך שום דבר לא ישכנע, אז אני פשוט אפסיק לנסות, הרי לא תבין בכל מקרה. ::)

לא משנה אם המדינה תרויח כסף או לא, כל עוד יש חוק האוסר את המירוצים - אסור להתחרות !

כי החוק מטומטם!!!!

אין דרך אחרת להראות את זה חוץ מלעבור עליו וכמה שיותר. אולי ככה יבינו סוף סוף ה-Bone heads בממשלה שיש דבר כזה וצריך להכיר בו, לפתח אותו ולהוציא ממנו בסופו של דבר כסף.

פורסם

כי החוק מטומטם!!!!

אין דרך אחרת להראות את זה חוץ מלעבור עליו וכמה שיותר. אולי ככה יבינו סוף סוף ה-Bone heads בממשלה שיש דבר כזה וצריך להכיר בו, לפתח אותו ולהוציא ממנו בסופו של דבר כסף.

ואתה תוהה למה המשטרה אוהבת לבקר אצלך בבית? :-\

פורסם

ואתה תוהה למה המשטרה אוהבת לבקר אצלך בבית? :-\

לא, אני יותר תוהה למה אתה נטחן של המערכת ואוהב חזירים עיוור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים