עבור לתוכן

פשיטת המשטרה בפתח תקווה על המכוניות

Featured Replies

פורסם

לתגובות כאלה ציפיתי מחבורה של אנשים של90 אחוז מהם אין רישיון... טימטום בהתגלמותו

הכי מצחיק שהיה להם מידע מודיעיני הרי זה מפגש קבוע שכל חובב מכוניות מכיר... לא צריך להיות חכם גדול...

המפגש נערך כדי לדבר ולהפגש עם החברה חלק מהמפגש הוא להתחרות החלק הזה נעשה בלי סיכון רב ואל תזיינו לי את השכל מסתכנים כי הם לא מסכנים אף אחד הכביש ריק ויש סיבה שזה נעשה דווקא במיקום המסויים כי אין מכוניות שם... כמובן שזה לא יפסק אלא ימשיך במיקום אחר..

ומי שאמר כל הכבוד לשוטרים הבני זונות שמוצאים משאבים לתפוס אנשים כאלה שכל מה שהם רוצים זה להיות חובבי רכב בשקט אם זה לשפר את הרכבים ואם זה להתחרות תרבות הרכב בארץ שווה לתחת בגלל אנשים כמוכם ובגלל שוטרים בני זונות שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהוריד מכונית מהכביש בגלל אזוז בולט מגוף הרכב הכל בשביל התעמולה שהמשטרה כאילו עושה משהו...

צריך למשיך לעשות את זה ולעבור על החוקים המגוחכים שמופיעים בארצינו הקטנה שאין מוסד מסודר של מירוצים או אי אפשר לשפר רכבים מה שמוסדר ונורמלי בחוק בכל העולם!!! חוץ מכמובן ישראל הפרימיטיבית כמה טימטום בארץ אחת...

• תגובות 70
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המצאות המצאות...אז אולי תחזור לחיות תחת הקיי ג' בי? כל כך רע לך כאן, השוטרים כולם מנייאקים זונות, אז מה אתה עושה כאן?

אם מישהו שאתה מכיר היה נפגע מהעברייני צעצוע האלה היית יכול להתלונן טוב מאוד שהמשטרה לא טיפלה בעניין.

איזה עברייני צעצוע יא חננה קטן איפה אתה חיי?! יש עשרות אנשים שהם לא ערסים שמשפרים מכוניות ואחת מהתחביבים שלהם זה לשפר את המכונית ולתחרות איתה אין שום קשר לעבריינים הדעה הקדומה המפגרת שלך הורגת אותי נסה להכנס לפורום כמו

www.carsforum.co.il אולי אפילו דפקט כמוך יצליח להבין שהמשטרה פה זה הזבל ולא אנחנו..

פורסם

לתגובות כאלה ציפיתי מחבורה של אנשים של90 אחוז מהם אין רישיון... טימטום בהתגלמותו

הכי מצחיק שהיה להם מידע מודיעיני הרי זה מפגש קבוע שכל חובב מכוניות מכיר... לא צריך להיות חכם גדול...

המפגש נערך כדי לדבר ולהפגש עם החברה חלק מהמפגש הוא להתחרות החלק הזה נעשה בלי סיכון רב ואל תזיינו לי את השכל מסתכנים כי הם לא מסכנים אף אחד הכביש ריק ויש סיבה שזה נעשה דווקא במיקום המסויים כי אין מכוניות שם... כמובן שזה לא יפסק אלא ימשיך במיקום אחר..

ומי שאמר כל הכבוד לשוטרים הבני זונות שמוצאים משאבים לתפוס אנשים כאלה שכל מה שהם רוצים זה להיות חובבי רכב בשקט אם זה לשפר את הרכבים ואם זה להתחרות תרבות הרכב בארץ שווה לתחת בגלל אנשים כמוכם ובגלל שוטרים בני זונות שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהוריד מכונית מהכביש בגלל אזוז בולט מגוף הרכב הכל בשביל התעמולה שהמשטרה כאילו עושה משהו...

צריך למשיך לעשות את זה ולעבור על החוקים המגוחכים שמופיעים בארצינו הקטנה שאין מוסד מסודר של מירוצים או אי אפשר לשפר רכבים מה שמוסדר ונורמלי בחוק בכל העולם!!! חוץ מכמובן ישראל הפרימיטיבית כמה טימטום בארץ אחת...

עלאק בלי סיכון רב מאיפה אתה יודע אם יבוא איזה הולך רגל?? אתה מדבר כאילו אתה שם 24 שעות שאתה יודע שאין סיכוי שמישהו מסתובב שם!
פורסם

הדיון הזה מבחינתי נגמר, ברגע שכמובן עבריין הצעצוע התחיל לקלל.

מראה בדיוק מי הוא.

לילה טוב.

פורסם

עשה לי טובה בסדר?

כולם יודעים שיש שם מירוצים שאף אחד לא יספר לך סיפורים... מי שגר בסביבה או מי שמתעסק טיפה עם מכוניות...

גמד קטן אם היית יודע מי אני היית יודע שעבריין אני לא אלא רק אחד שמבין הרבה יותר ממך מה הולך ולא בא עם איזה דעות מטומטמות של בן אדם בן 50...

פורסם

את האהבה שלכם למכוניות ניתן להביא גם ללא מרוצים.

אתם צריכים להבין כבר : זה לא חוקי !

כל התירוצים האלה של "זה לא מסכן אף אחד" לא יעזרו.

מירוצי מכוניות בכביש ציבורי הוא בניגוד לחוק !

אתה רוצה להתחרות? בבקשה ! תהפוך לנהג פורמולה1 או ראלי או משהו אחר ...

פורסם

את האהבה שלכם למכוניות ניתן להביא גם ללא מרוצים.

אתם צריכים להבין כבר : זה לא חוקי !

כל התירוצים האלה של "זה לא מסכן אף אחד" לא יעזרו.

מירוצי מכוניות בכביש ציבורי הוא בניגוד לחוק !

אתה רוצה להתחרות? בבקשה ! תהפוך לנהג פורמולה1 או ראלי או משהו אחר ...

תגיד לי מה נהייה איתך מירוצי ראלי ופורומלה גם לא חוקיים הכל לא חוקי אתה לא מבין?!

וכל מה שבניגוד לחוק לא עושים?! מה כל התוכנות על המחשב שלך חוקיות אתה לא מוריד MP3 אל תהייה כל כך צבוע

לא תמיד החוק צודק והפעם הוא ממש לא צודק תקרא קצת בפורום שנתתי לך מה כותבים ותבין...

פורסם

תגיד לי מה נהייה איתך מירוצי ראלי ופורומלה גם לא חוקיים הכל לא חוקי אתה לא מבין?!

וכל מה שבניגוד לחוק לא עושים?! מה כל התוכנות על המחשב שלך חוקיות אתה לא מוריד MP3 אל תהייה כל כך צבוע

לא תמיד החוק צודק והפעם הוא ממש לא צודק תקרא קצת בפורום שנתתי לך מה כותבים ותבין...

;D

Formula1 וראלי זה חוקי ! תגיד לי אתה בסדר? לא התכוונתי על הכבישים אלא באופן מקצועי.

כן. לא עושים מה שלא חוקי ! במיוחד אם יש סיכוי שמישהו יפגע פיזית מזה (אפילו אם זה הנהג עצמו או זה שנוהג במסלול שלידו).

פורסם

קצת קשה להיות נהג מרוצים בארץ שלא מציעה כמעט שום סוג של ספורט מוטורי (חוץ מקארטינג).

כדי להתבלט במשהו אתה צריך להשתדל הרבה יותר מידי, שלא כמו בארצות מפותחות שספורט מוטורי יותר מקובל אפילו מכדורסל או כדורגל...

פורסם

ראלי או פורמולה בארץ באופן רישמי או לא זה לא חוקי יש חוק בארץ נגד מירוצים שלא מאפשרים לקיים שום סוג של מרוץ

אם אתה חושב שראלי זה חוקי אתה באמת חיי בסרט ואין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר ואתה עוד מתווכח איתי..

פורסם

קצת קשה להיות נהג מרוצים בארץ שלא מציעה כמעט שום סוג של ספורט מוטורי (חוץ מקארטינג).

כדי להתבלט במשהו אתה צריך להשתדל הרבה יותר מידי, שלא כמו בארצות מפותחות שספורט מוטורי יותר מקובל אפילו מכדורסל או כדורגל...

אין שום קשר... אתה רואה מסלול בארץ? אתה רואה איזה עדות לתרבות מוטורית כי מבחינת אנשים היא קיימת המדינה מדכאת אותה בעזרת חוק מפגר מלפני 50 שנה ומשטרה עיוורת

פורסם

;D

Formula1 וראלי זה חוקי ! תגיד לי אתה בסדר? לא התכוונתי על הכבישים אלא באופן מקצועי.

כן. לא עושים מה שלא חוקי ! במיוחד אם יש סיכוי שמישהו יפגע פיזית מזה (אפילו אם זה הנהג עצמו או זה שנוהג במסלול שלידו).

אין בארץ שום דבר שקשור לפורמולה 1, ומירוצי ראלי שמתקיימים בשטח ולא בכביש ובצורה מחתרתית הם גם לא חוקיים וגם את כל המשתתפים בהם היו עוצרים אם היו יודעים איפה המירוצים האלו מתקיימים.

חוץ מזה, מה הקשר למירוצים? זה שיש כאלו שעושים מרוצים במכוניות שלהם לא אומר שכל חובבי הרכב הם כאלו, אבל למשטרה לא ממש אכפת מזה - רכב שעבר שינוי כלשהו (דבר לגיטימי ומקובל במדינות מערביות) נגרר ומוחרם ע"י המשטרה והבעלים שלו נעצר, גם אם הוא נתפס נוהג 90 בכביש בין עירוני בבוקרו של יום שבת ואם חלילה הוא הגיע עם הרכב הזה למפגש של חובבי מכוניות (מפגש פשוט, לא מירוצים ולא נעליים) אז הוא גם עלול לחטוף מכות לפני שישברו לו את האוטו.

פורסם

אין שום קשר... אתה רואה מסלול בארץ? אתה רואה איזה עדות לתרבות מוטורית כי מבחינת אנשים היא קיימת המדינה מדכאת אותה בעזרת חוק מפגר מלפני 50 שנה ומשטרה עיוורת

חוק הוא חוק.

מי שלא נוהג על פי חוק מחושב לעבריין

רוצה שינוי ? לך תיהיה חבר כנסת או תעבור ארץ.

כמה אתם מסוגלים לבכות ?, ביום הזה שהחלטתם לשפר את ביצועי מכוניותכם גם ידעתם שזה בניגוד לחוק

מה יש פה להתווכח ?

ואל תגיד שאנשים אחרים לא מבינים, אין פה הרבה להיות חכם.

וזה שירדת על הגמד עם כול הקללות שלך זה פשוט בלתי נסבל.

תשמור על תרבות דיון.

פורסם

יש דברים שמותר לשפר?

מותר להחליף חישוקי מגנזיום? ברקסים? צמיגים? ספויילרים? כונסי אויר? פגושים ועוד...

ברור ששיפורים למנוע לא חוקיים

פורסם

כמה אתם מסוגלים לבכות ?, ביום הזה שהחלטתם לשפר את ביצועי מכוניותכם גם ידעתם שזה בניגוד לחוק

מה יש פה להתווכח ?

אל תגזים. אין שום חוק נגד שיפור הרכב ככה שבתאוריה הוא יוכל להגיע למהירויות מדהימות. כל עוד הרכב לא נתפס נוהג במהירות מעל המותרת אין למשטרה שום זכות להחרים את הרכב ופה השוטרים באמת יצאו חזירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים