פורסם 2011 במאי 2814 שנים שלום לכולםלאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירההשאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלהאו האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300תודה רבה
פורסם 2011 במאי 2814 שנים תנסה לדבר עם היבואן- CDLOG.בזמנו אני איבדתי את השלט של ה-X13 שלי, ויצרתי איתם קשר והיה אפשר לקנות דרכם. הבעייה שהיה צריך להגיע עד אליהם מכיוון שהם לא עושים משלוחים
פורסם 2011 במאי 2914 שנים יש לך את כל שלושת הרמקולים חוץ מהקונטרולר עצמו ?הכל מתחבר ?איפה המגבר נמצא ?
פורסם 2011 במאי 2914 שנים תקנה עוד מערכת מחנות שמבטיחה החזרת כסף תוך 14 יום מהקנייה (זה ככה לפי החוק אבל תברר) ותחזיר אותה בלי הקונטרולר אחרי כמה ימים ותגיד שזה הדבר הכי מזעזע ששמעת בחיים שלך ושזה לא שווה 2 שקל והם חנות חרא ומביאים חרא סחורה והם יכלו להתריע לך לפני ששילמת את הכסף תעשה מהומה גדולה אם יגידו איפה הקונטורל תזרום תוך כדי המהומה "מה קונטרולר מערכת ב2 שקל מה זה החרא הזה" ואז תתחיל לצעוק ממש ממש ממש חזק (לא חשוב כ"כ מה תצעק) בסוף יביאו לך להחזיר וקיבלת קונטרולר
פורסם 2011 במאי 2914 שנים מחבר יש לך את כל שלושת הרמקולים חוץ מהקונטרולר עצמו ? הכל מתחבר ? איפה המגבר נמצא ? כן הכול מחובר הנה תמונה רק חסר לי החלק שמתחבר לחיבור שרשום מעליו control http://www.electronics.balticmart.eu/uploads/Products/8/product_87473/microlab_h_300_image_2.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.