עבור לתוכן

בעיות עם xtreamer

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות:

1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים.

2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1.

יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות?

הערה:

ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!

פורסם

לגבי 1, תיכנס להגדרת שפת התרגומים ותשנה את כוון העברית (יש שתי אופציות).

לגבי 2, על איזו תוכנה מדובר?

איזו קושחה יש לך?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

ייבדוק על העברית ויעדכן.

יש לי קושחה VER 2.7 . הוא צנזהיר אותי על איזו שהיא תוכנה עם קוד פתוח שאנשים חופשיים מפתחים, אז הוא מבקש ללחוץ על 1 כדי להסכים ולהוריד ושאני לוחץ על אחד הוא מעלה הודעה על קובץ להתקנה שאני לוחץ אישור לפעמים הוא מתקין ולפעמים הוא לא. גם שהוא מתקין לרוב בפעם הבאה שאני ייכנס הוא יבקש להתקין שוב.

פורסם

לגבי "הבעייה" השנייה, עם אני לא טועה אתה מנסה להיכנס לתפריט ה-XTREAMING, שזה מין פרוייקט שמפותח ע"י הקהילה הכולל בתוכו JUKEBOX, גישה לכל מני ערוצי טלויזיה, אתרי אינטרנט ועוד.

בשביל שזה יעבוד כמו שצריך, ולא תצתרך כל פעם להתקין את זה מחדש כל פעם אתה צריך דיסק קשיח פנימי, או דיסק קשיח חיצוני שעליו זה יותקן וכל פעם שתרצה להישתמש בזה הדיסק קשיח החיצוני יצתרך להיות מחובר. ההמלצה היא להישתמש בזה עם דיסק קשיח פנימי.

פורסם
  • מחבר

integral צדקתה עם התרגום. עובד טוב עכשיו.

FLaW זה באמת בתפריט XTREAMING. מה שאתה אומר נשמע הגיוני. מניסיונך, התקן USB-disk on key של 64 מגה גם יעשה את העבודה? צריך יו8תר מקום?

אצלי הסטרימר מחובר לרשת קווית, ניתן אולי להתקין את ההורדות שהוא עושה על מחשב אחר ברשת? ובגדול מה נותן ה- JUKEBOX הזה? ומה יש מעניין בתפריט XTREAMING.

אה ועוד שאלה: בYOUTUBE אין אופצייה למקלדת עברית בחיפוש?

פורסם

תראה ההתקנה עצמה לוקחת כ-40 מגה, ככה ש 64 מגה זה גבולי קח בחשבון שגם כל הSTREAMING שתעשה בעצם ייקח מקום ויצתרך נפח איכסון.

לפי מה שידוע לי אי אפשר להתקין את זה על המחשב ולהפעיל אותו דרך הרשת הביתית אלא צריך התקח איכסון שמחובר לסטרימר עצמו.

לגבי ה-JB מה שזה נותן לך זה בעצם סידור יפה של ספריית המדיה שלך לדוגמא שיהיה לך תפריט יפה של כל הסרטים שנמצאים לך על המחשב כשליד כל סרט יופיע תקציר, תמונות ועוד. בXTREAMER הנושא הזה עדיין לא כל כך מפותח וסובל מהרבה מאוד באגים, אמורה להיות קפיצת מדרגה גדולה מאוד בגרסא 3 שתצא מתישהו השנה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה. אני יחכה לגרסה 3 הזאת. זב יכול להיות נחמד לראות את הסרטים \שירים ככה במיוחד למי שיש אוספים גדולים.

בגדול אני מרוצה מהמכשיר אבל יותר שמח שיש לו קהילה רחבה!

יכול להיות שאני תובעני אבל נתקלתי בכמה סרטים שהוא גמגם לי בהם. אני עובד על רשת קווית יציבה ככה שזה בגלל יכולת הניגון\חומרה שלו אבל מדובר על 2 סרטים בודדים. בשביל המחיר שלו הוא נותן עבודה יפה.

מי שרוצה לדעת הסרטים הם:

1) Apocalypto ב- 1080P MKV

2)וטריילר של Battlefield 3 ב-FHD

שאלות: מה אני עושה עם החום שלו? הוא מתפקד בסדר גם שהוא ממש חם או שווה למתקן עליו איזה מאוורר?

פורסם

איזה דגם של האקסטרימר יש לך? פרו או סיידווינדר?

לגבי קטיעות הסרט היחידי שנתקלתי איתו בבעייה זה היה עם THE MECHANIC חוץ מזה הוא עושה עבודה מצויינת גם בכותרי BR מלאים.

פורסם

גם אצלי הוא מנגן 1080P בלי בעיה. יכול להיות שהביטרייט של הסרטים שלך גבוה מאוד ואפילו שלא קודדו טוב.הדרך הכי פשוטה זה לשים אותו על דיסק קשיח חיצוני ולראות. אם לא יעשה בעיות עם הקשיח אז הבעיה היא ברשת.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות...אבל אני לא הולך לחפש את הסרטים הספציפיים האלו שנתקעים. החוויה הכוללת מהמכשיור היא מעל המצופה! לא האמנתי בהתחלה שמכשיר כזה קטן ינגן לי סרטי FHD. במשך חודש הייתי עסוק בהרכבת HTPC שלא צלחה בסוף (לא הצליח לנגן FHD והיו עוד בעיות חומרה), בסוף הפתרון של סטרימר בא לי ממש בלי שאני מכיר את הדבר וכאמור הופתעתי לטובה.

יש לי את ה- סיידווינדר

פורסם

כן, גם אני הופתעתי לטובה מהסיידווינדר. נקווה שימשיך ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים