פורסם 2011 במאי 2714 שנים שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.
פורסם 2011 במאי 3114 שנים שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם. אתה אוזניות קשiת או in ear
פורסם 2011 במאי 3114 שנים אתה אוזניות קשiת או in ear לא יכלת לחפש בגוגל תמונות את האוזניות שהוא מתלבט ביניהן ולהבין
פורסם 2011 במאי 3114 שנים מחבר קונה בארץ או בחו"ל ?בעקרון, זה לא משנה לי.אם אוכל להזמין מחו"ל בצורה נוחה ומשתלמת, אעשה את זה.אין לי עדיפות מסויימת.ולגבי ה-SE215 - באילו תנאים אתה שומע איתן? איך הנוחות שלהן?
פורסם 2011 במאי 3114 שנים משתמש בהן כאוזניות ניידות. מחוברות לסנסה קליפ (שילוב מצויין קליפ+215, עם הקליפ הם נשמעות יותר טוב מכל נגן אחר שיצא לי לחבר).לגבי הנוחות - לי אישית האוזניות inear הכי נוחות שיצא לי לנסות זה כל הדגמים של shure וכל הדגמים של westone במיוחד עם foam tips (נוח מאוד ורך אך בשבילי האטימה הייתה טיפ טיפה פחות טובה מהאטמי גומי) של shure. אך עדיין קיימים הבדלים כי זה תלוי גם בגודל גוף האוזניה. ה215 לדוגמא יש להן גוף קטן יחסית ל535 או ל425 מה שלאנשים עם אוזניים קטנות זה יהיה יותר נוח. לי אישית הן קצת קטנות מידי אבל עדיין יושבות מעולה בתוך האוזן ועדיין הרבה יותר נוחות מהרבה אוזניות inear שניסיתי. ל425 לדוגמא יש גוף די גדול מה שהיה לי יותר נוח כי הן ישבו טוב יותר על האוזן. היתרון של ה215 הוא שבניגוד לאוזניות אחרות הן ממש לא בולטות החוצה מהאוזן - אולי האוזניות היחידות שניסיתי לישון איתן וזה לא הפריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.