פורסם 2011 במאי 2614 שנים שלום,יש לי Windows XP 32bit וזה הspecs:מעבד: intel core 2 duo e6750כרטיס מסך: ATI Raedon HD 5700 לוח אם: GA-P35-DS3 Gigabyteאני רוצה זכרונות חדשים כל אחד 2gb ram של חברה איכותית. עכשיו איך אני יכול לדעת איזה יתאימו למחשב שלי? צריך איזשהו תאימות שיהיה לרכיבים אחרים? לדוגמא PCI Express וכו'?תודה למי שיעזור
פורסם 2011 במאי 2614 שנים אם מדובר בזכרונות שאתה הולך להוסיף לזכרונות קיימים, רצוי שהם יהיו באותה המהירות ואותו מתח עבודה (למרות שעניין התאמת המתח זו בעיה שכמעט לא קיימת עם DDR2).בנוסף, לא שאלת אבל עוד כמה הערות:1. מערכת הפעלה 32 ביט כמו שיש לך אינה מסוגלת לזהות ולהפעיל יותר מ3 וקצת ג'יגה זכרון. המחשב יעבוד, אבל הזכרון הזמין יהיה בסביבת ה3.3GB, גם אם תתקין 8.2. יש לך כרטיס מסך חדש יחסית (אגב, אין דבר כזה "HD5700". או HD5750 או HD5770), אבל מערכת הפעלה שאינה תומכת בDX10 שלא לדבר על 11. לא חבל?3. אם אתה רוצה תוספת זכרון בגלל בעיות ביצועים במשחקים ויש לך נכון להיום לפחות 2GB, זה כנראה לא יעזור בגרוש כי סביר יותר שהגורם המגביל הוא המעבד המזדקן.
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר אני צריך עוד זכרון כי אני עושה הרבה פעולות במחשב במקביל והרבה פעמים בזמן שאני עושה את הפעולות המחשב נתקע ויש איטיות וזה די מעצבן. בזמן שזה קורה הPF usage מגיע לאיזה 1.8 GB RAM.יש לי כרגע במחשב 2GB RAM על ידי 2 סטיקים של G.skil.אז מה האפשרות הכי נכונה כרגע לעשות? אין לי בעיה שהמחשב ישתמש ב3.3 GB RAM ולא ב4 העיקר שהוא ישתמש יותר מ2 GB כמו שיש לי עכשיו והעיקר שהוא יהיה יותר מהיר בזמן שאני עושה הרבה פעולות.בקיצור אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי עכשיו (פשוט להוציא אותם מהמחשב ולשים זיכרונות חדשים לגמרי).אז כדאי 2 סטיקים כל אחד 2GB RAM במהירות 1066 של DDR2?והסיבה שאני לא יכול DDR3 זה כי הלוח אם לא תומך בזה?עריכה:ולהתקין מערכת 64BIT זה עכשיו עבודה יש לי פה איזה 200GB של קבצים חשובים לי ואם אני יגבה אותם זה יקח שעות. חוץ מזה אני מתגייס לצבא עוד כמה חודשים אז לדעתי זה די בזבוז זמן להתקין מערכת הפעלה חדשה עכשיו
פורסם 2011 במאי 2614 שנים הלוח שלך לא תומךלגבי הזכרונות, הייתי ממליץ לך לחפש משהו יד שנייה שלא יעלה על 200 ש"ח, סה"כ זה מוצר ישן ואני לא בטוח שההשקעה בחדש היא כדאית
פורסם 2011 במאי 2614 שנים למה לך להחליף את הזכרונות הקיימים? אמורים להיות לך עוד שני חריצי זכרון פנויים. אתה יכול לקנות עוד סטיק אחד של 2GB ולהוסיף במקום להחליף.אם אתה לא מתכוון בכלל להחליף ל64BIT, אולי אפילו עדיף לך להוסיף רק עוד 1GB, כי מן הסתם לא תוכל להשתמש ביותר מ 3GB.מה לקנות? מה שהכי זול מחברה מוכרת. למשל זה (2GB) או זה (1GB)
פורסם 2011 במאי 2614 שנים ^^ מצטרף להמלצהבקשר למהירות, תקנה מהירות זהה כמו מה שיש לך עכשיו, כך וכך ההבדלים בביצועים בין 800 ל 1066 שוליים ולא מצדיקים השקעה נוספת
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר איפה אני בודק עוד פרטים על הזיכרונות שיש לי עכשיו? אני רק יודע שהם g.skill ושהם כל אחד 1GB ram. בHWMonitor זה לא נותן מידע לגביהם בכללי
פורסם 2011 במאי 2714 שנים כי HWMonitor מנטר טמפרטורה ומתח.אתה צריך CPU-Z:http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר הנה:http://i.imgur.com/zkk4T.jpghttp://i.imgur.com/0nzHo.jpgאז בקיצור מה הכי כדאי לקנות כרגע?דרך אגב זה בסדר שאחד מהם על slot 1 והשני על slot 3?
פורסם 2011 במאי 2714 שנים הזכרונות שיש לך עכשיו הם 667, בלשונית Memory אתה יכול לראות אם הם עובדים על Dual Channel או Single ולפי זה לדעת אם הם במיקומים הנכונים על הלוח.מכיוון שאין הבל מחיר בין 667 ל 800 אתה יכול לכנות זכרונות במהירות 800 והם יעבדו על 667 ביחד עם הזכרונות שלך, הם מתאימים את עצמם לזיכרון האיטי ביותר.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים הלוח שלך לא תומך לגבי הזכרונות, הייתי ממליץ לך לחפש משהו יד שנייה שלא יעלה על 200 ש"ח, סה"כ זה מוצר ישן ואני לא בטוח שההשקעה בחדש היא כדאית למה יד שניה שהיום אפשר להשיג 4GB מהחנות ב200 שקל
פורסם 2011 במאי 2714 שנים כי זו טכנולוגיה ישנה ובטח לא שימושית לשום שדרוג עתידי אז עדיף להשקיע כמה שפחות.
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר איזה חברה של זיכרונות נחשבת איכותית?וכמה זיכרונות להוסיף? סטיק אחד של 2GB או 2 סטיקים של 1GB?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.