עבור לתוכן

קניית זכרונות חדשים ואיך לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי Windows XP 32bit וזה הspecs:

מעבד: intel core 2 duo e6750

כרטיס מסך: ATI Raedon HD 5700

לוח אם: GA-P35-DS3 Gigabyte

אני רוצה זכרונות חדשים כל אחד 2gb ram של חברה איכותית. עכשיו איך אני יכול לדעת איזה יתאימו למחשב שלי? צריך איזשהו תאימות שיהיה לרכיבים אחרים? לדוגמא PCI Express וכו'?

תודה למי שיעזור

פורסם

צריך שיהיה תאימות בלוח, ללוח שלך יתאימו זיכרון DDR2 במהירות 1066/800/667.

פורסם

אם מדובר בזכרונות שאתה הולך להוסיף לזכרונות קיימים, רצוי שהם יהיו באותה המהירות ואותו מתח עבודה (למרות שעניין התאמת המתח זו בעיה שכמעט לא קיימת עם DDR2).

בנוסף, לא שאלת אבל עוד כמה הערות:

1. מערכת הפעלה 32 ביט כמו שיש לך אינה מסוגלת לזהות ולהפעיל יותר מ3 וקצת ג'יגה זכרון. המחשב יעבוד, אבל הזכרון הזמין יהיה בסביבת ה3.3GB, גם אם תתקין 8.

2. יש לך כרטיס מסך חדש יחסית (אגב, אין דבר כזה "HD5700". או HD5750 או HD5770), אבל מערכת הפעלה שאינה תומכת בDX10 שלא לדבר על 11. לא חבל?

3. אם אתה רוצה תוספת זכרון בגלל בעיות ביצועים במשחקים ויש לך נכון להיום לפחות 2GB, זה כנראה לא יעזור בגרוש כי סביר יותר שהגורם המגביל הוא המעבד המזדקן.

פורסם
  • מחבר

אני צריך עוד זכרון כי אני עושה הרבה פעולות במחשב במקביל והרבה פעמים בזמן שאני עושה את הפעולות המחשב נתקע ויש איטיות וזה די מעצבן. בזמן שזה קורה הPF usage מגיע לאיזה 1.8 GB RAM.

יש לי כרגע במחשב 2GB RAM על ידי 2 סטיקים של G.skil.

אז מה האפשרות הכי נכונה כרגע לעשות? אין לי בעיה שהמחשב ישתמש ב3.3 GB RAM ולא ב4 העיקר שהוא ישתמש יותר מ2 GB כמו שיש לי עכשיו והעיקר שהוא יהיה יותר מהיר בזמן שאני עושה הרבה פעולות.

בקיצור אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי עכשיו (פשוט להוציא אותם מהמחשב ולשים זיכרונות חדשים לגמרי).

אז כדאי 2 סטיקים כל אחד 2GB RAM במהירות 1066 של DDR2?

והסיבה שאני לא יכול DDR3 זה כי הלוח אם לא תומך בזה?

עריכה:

ולהתקין מערכת 64BIT זה עכשיו עבודה יש לי פה איזה 200GB של קבצים חשובים לי ואם אני יגבה אותם זה יקח שעות. חוץ מזה אני מתגייס לצבא עוד כמה חודשים אז לדעתי זה די בזבוז זמן להתקין מערכת הפעלה חדשה עכשיו

פורסם

הלוח שלך לא תומך

לגבי הזכרונות, הייתי ממליץ לך לחפש משהו יד שנייה שלא יעלה על 200 ש"ח, סה"כ זה מוצר ישן ואני לא בטוח שההשקעה בחדש היא כדאית

פורסם
  • מחבר

אבל איזה לקנות?

2 סטיקים של 2GB DDR2 של 1066 ?

פורסם

למה לך להחליף את הזכרונות הקיימים? אמורים להיות לך עוד שני חריצי זכרון פנויים. אתה יכול לקנות עוד סטיק אחד של 2GB ולהוסיף במקום להחליף.

אם אתה לא מתכוון בכלל להחליף ל64BIT, אולי אפילו עדיף לך להוסיף רק עוד 1GB, כי מן הסתם לא תוכל להשתמש ביותר מ 3GB.

מה לקנות? מה שהכי זול מחברה מוכרת. למשל זה (2GB) או זה (1GB)

פורסם

^^ מצטרף להמלצה

בקשר למהירות, תקנה מהירות זהה כמו מה שיש לך עכשיו, כך וכך ההבדלים בביצועים בין 800 ל 1066 שוליים ולא מצדיקים השקעה נוספת

פורסם
  • מחבר

איפה אני בודק עוד פרטים על הזיכרונות שיש לי עכשיו? אני רק יודע שהם g.skill ושהם כל אחד 1GB ram. בHWMonitor זה לא נותן מידע לגביהם בכללי

פורסם

הזכרונות שיש לך עכשיו הם 667, בלשונית Memory אתה יכול לראות אם הם עובדים על Dual Channel או Single ולפי זה לדעת אם הם במיקומים הנכונים על הלוח.

מכיוון שאין הבל מחיר בין 667 ל 800 אתה יכול לכנות זכרונות במהירות 800 והם יעבדו על 667 ביחד עם הזכרונות שלך, הם מתאימים את עצמם לזיכרון האיטי ביותר.

פורסם

הלוח שלך לא תומך

לגבי הזכרונות, הייתי ממליץ לך לחפש משהו יד שנייה שלא יעלה על 200 ש"ח, סה"כ זה מוצר ישן ואני לא בטוח שההשקעה בחדש היא כדאית

למה יד שניה שהיום אפשר להשיג 4GB מהחנות ב200 שקל :nixweiss:

פורסם

כי זו טכנולוגיה ישנה ובטח לא שימושית לשום שדרוג עתידי אז עדיף להשקיע כמה שפחות.

פורסם
  • מחבר

איזה חברה של זיכרונות נחשבת איכותית?

וכמה זיכרונות להוסיף? סטיק אחד של 2GB או 2 סטיקים של 1GB?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים