עבור לתוכן

סלולרי עלום שם מדיל אקסטרים - כ450 ש"ח לאנדרואיד 2.2 עם מסך קפסטיבי

Featured Replies

פורסם

arm9 ב 416MHZ

גרוטאה, to say the least

פורסם

arm9 ב 416MHZ

גרוטאה, to say the least

+1

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

כבר עדיף להוסיף 300 שקל ולקחת את הxperia mini הראשון, תקבל תמורה הרבה יותר ... עובדת.

פורסם

כבר עדיף להוסיף 300 שקל ולקחת את הxperia mini הראשון, תקבל תמורה הרבה יותר ... עובדת.

או לקנות ZTE BLADE :lol:

פורסם
  • מחבר

תיאור בסיסי של הסיטואציה:

1. ZTE BLADE - בתור הבעלים לשעבר של מכשיר כזה אני יכול לחלק את הביקורת עליו ל3 חלקים:

א. עניינית: מכשיר מצוין, מעבד קצת חלש וביצועים בהתאם על 480X800. זמן סוללה סביר.

ב. זמינות בארץ - אין כאלו, ואם ניתן להשיג לא במחיר חו"ל.

ג. אחריות - אין. וצג המגע של המכשיר שלי מת לאחר 3 וחצי חודשים, אין מה לעשות עם זה. - יורד מהפרק.

אם ההורים שלי קונים בארץ הם קונים מספקית הסלולר, במקרה הזה אורנג', כי הם רוצים שנותן האחריות יהיה אורנג' אחרי נסיון רע שלי עם הZTE שמת בטרם עת והמכשיר הקיים של אחותי שקיבל אחריות מזוויעה מהחנות בה נקנה המכשיר, ותכלס כמו שמתחוור לי, כל החנויות בארץ נותנות אחריות על סלולרים שלא ראויה כלל. סביר שגם המכשיר מDEAL EXTREME לא ממש עומד על הפרק, פשוט לא הצלחתי למצוא הערכה של הביצועים שלו בשום מקום.

הXPERIA MINI נופל מהסיבות הבאות:

1. מסך בגודל לא גודל.

2. אין אותו באורנג'.

3. למי שקרא את 2 וחשב " אז מה שאין אותו באורגנ' - יש חוק ניתוק זיקה" - זה לא עוזר במקרה הזה, כמו שאמרתי מבחינת ההורים שלי חשוב מאד שנותן האחריות יהיה אורנג' כך שזה לא עומד על הפרק.

המכשיר שמתחוור שהם יקחו יהיה הOPTIMUS ONE של LG מאורגנ', בגלל הסיבות הבאות:

1. הוא ANDROID.

2. הוא מאורנג'.

3. בכל מסלולי החיוב זיכוי, זה המכשיר הזול ביותר שיש שם, אולי הוא בתיקו עם עוד איזה מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים