פורסם 2011 במאי 2514 שנים שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMIהשימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...
פורסם 2011 במאי 2614 שנים אני ממליץ על סמסונג T2333עולה כ800 שקל בTMSוהוא בעל פאנל אכותי עם תמעונין בלמאות תתקציב תחשוב על כיוון DELLU2311שהוא גם כן מעולה בעל פאנל IPSמה שנותן לו זווית רחבה ועומק צבעיםאבל היות ותרוצה HDMIאני ממליץ על המך הזה:LG W2286L LED טלוזיה בטכנלוגיה LED אבל תדע שלטכנכנלוגיה הזאות יש בעיות של זליגות אור אי אחדות ועננות ולכן אני מציע שתוותר על החיבור HDMIותקח את הDELLבהצלחה
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר יציאת ה-HDMI חשובה,היום כל כרטיסי המסך באים עם יציאה כזאת ונראה לי גם העתיד הולך לכיוון הזה....תודה לשניכם
פורסם 2011 במאי 2614 שנים אתה יודע ש HDMI זה למעשה DVI עם אודיו?אתה מחפש מסך עם רמקולים? כי אם לא אין ליציאה הזאת שום משמעות עבורךאם כבר היציאה המתקדה היום היא DisplayPort
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר אתה יודע ש HDMI זה למעשה DVI עם אודיו?אתה מחפש מסך עם רמקולים? כי אם לא אין ליציאה הזאת שום משמעות עבורךאם כבר היציאה המתקדה היום היא DisplayPortאני יודע שההבדל בין HDMI לDVI הוא האודיו, השאלה היא אם יש השפעה אפילו קטנה על וידאוודבר 2 אני גם חושש שבעתיד לא יוציאו כרטיסי מסך עם DVIמה לגבי ה-DispalyPort ? באיזה מסך אני יכול למצוא אותו?
פורסם 2011 במאי 2614 שנים במסכים הגדולים יותר של דל ואני חושב שגם בחלק מהפיליפס.אגב, אתה שם לב שעד היום מוציאים כרטיסי מסך עם VGA אנלוגי ואם אין אז מצרפים מתאם, חיבור מלפני חמש עשרה שנה...אני מאמין שה LCD שאתה רוכש יהיה כבר חשוך לחלוטין ובלתי ניתן לצפייה לפני שה DVI יעלם מהכרטיסי מסך.
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר במסכים הגדולים יותר של דל ואני חושב שגם בחלק מהפיליפס.אגב, אתה שם לב שעד היום מוציאים כרטיסי מסך עם VGA אנלוגי ואם אין אז מצרפים מתאם, חיבור מלפני חמש עשרה שנה...אני מאמין שה LCD שאתה רוכש יהיה כבר חשוך לחלוטין ובלתי ניתן לצפייה לפני שה DVI יעלם מהכרטיסי מסך.הבנתי, טוב תודה רבה! נחשוב מה עושים...דרך אגב אומנם לLED יש בעיות כמו שתיארו פה אבל עדיין על העיצוב והיופי אין עוררין וגם זה חשוב
פורסם 2011 במאי 2614 שנים לי אישית יותר חשוב האיכות מהמראה החיצוניאבל בשביל זה אומרים: "על טעם וריח..."
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר לי אישית יותר חשוב האיכות מהמראה החיצוניאבל בשביל זה אומרים: "על טעם וריח..."אני חושב ששניהם חשובים , כמה חשוב כל אחד זה תלוי בשימוש...מכיוון שהשימושים שלי לא כאלה גדולים ומיוחדים אני חושב שאפשר קצת להתפשר על האיכות ובתמורה לקבל עיצוב יפה יותר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.