עבור לתוכן

מבצע אורנג'-אלביט + זקוק להמלצה

Featured Replies

פורסם

ממש בימים האחרונים שוחררו פרטי המבצע של ההסכם של אורנג' ואלביט. לאלו שחשבו שמדובר במבצע איכותי כמו המבצע הקודם, לצערי מצפה אכזבה קשה. הרגע דיברתי עם נציג אורנג' וחשכו עיני:

המחיר של הסמסונג גלאקסי S הוא 136 שקלים לחודש (כ-5000 שקלים ל-3 שנים), כאשר אין צפי למתי יגיע ה-S2 ואין אפשרות ל-iPhone 4 במסגרת המבצע. ההחזר החודשי לעלות המכשיר בחבילה שבה התעניינתי (1000 דקות, 700 הודעות, ללא הגבלה לרשת אורנג', 20 גיגה-בייט חבילת גלישה וביטוח מורחב) הוא סך הכל 75 שקלים כאשר החבילה עצמה עולה 143 שקלים (הכל כולל מע"מ).

או שאני לא מודע למציאות היום בחברות הסלולארי או שהמבצע הזה פשוט לא משתלם. מה שמדהים פה הוא המחיר הכפול ממחיר השוק של הגלקסי S שכבר ה-S2 זמין במחיר נמוך מזה O_o.

מישהו מכיר מבצע יותר אטרקטיבי למישהו שמעוניין בגלקסי S2? הקנייה מחו"ל משתלמת למרות שלא מקבלים החזר על המכשיר מספקית הסלולאר?

פורסם

מקבלים החזר יופי טופי, המבצע שהצגת כאן סביר, לא יותר ולא פחות.

פורסם
  • מחבר

O_O

מה שאומר שהמבצע הזה משתלם מאוד אם קונים את המכשיר בצורה פרטית. איך לא ידעתי על החוק הזה :facepalm: :facepalm:

פורסם

מוזר.

אבא שלי עובד באלביט והציעו לו GALAXY S ב66 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים.

בקרוב גם מגיע אליהם הLG OPTIMUS 2, אליו הוא ישדרג מהSE שלו (אבל המצלמה בטח תיהיה מעוקרת)

פורסם

לוקח בחזרה אגב את המילים שלי, החבילה אולי סבירה אבל המחיר לסאמסונג שערוריה, 136 שקל זה מחיר מטורף לכל פלאפון באשר הוא, בטח כזה שבן שנה + ובטח כזה שיש לו מחליף כבר בשוק.

פורסם
  • מחבר

הפלאפונים שמקבלים עובדי אלביט לעיתים ממומנים על ידיה ככה שזה לא מדד למבצע. בכל אופן, צריך לראות כמה יעלה SGS2 בצורה פרטית בארץ. כל עוד מדובר בכ-100 שקל לחודש סך הכל, אפשר לעשות עסקה סבירה (כ-130 שקל בחודש לחבילת צריכה בינונית).

יש סיכוי לקבל עסקה טובה יותר בחברה מתחרה?

פורסם

SGS2 נצפה בארץ בחנויות סביב ה-3500, ככה שזה אכן יוצא סביב ה-100 שקלים לחודש.

פורסם

מוזר.

אבא שלי עובד באלביט והציעו לו GALAXY S ב66 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים.

בקרוב גם מגיע אליהם הLG OPTIMUS 2, אליו הוא ישדרג מהSE שלו (אבל המצלמה בטח תיהיה מעוקרת)

מה זה LG Optimus 2? יכול להיות שאתה מתכוון ל-Optimus 2X או ל-Optimus Black?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים