פורסם 2011 במאי 2614 שנים אני הייתי שומע עם מדפיים ממש מסריחים שעלו 200 שקל מלפני 10 שנה ומגבר של דיסקים וקסטות חחחחחחועדיין כשעברתי לZ5500 אומנם היה שיפור גדול מאוד באיכות אבל הצליל פשוט לא מאפשר לך לשמוע מוזיקה טובה להרבה זמןזה לוחץ וחותך באוזניים אני לא יכול להסביר טוב יותר מזההאוזניים שלי היו מרגישות ממש סתומות אחרי כמה דקות של מוזיקה עם הZ5500 והייתי מנסה לפהק והכל ולא היה עוזר ליוכיוונתי גם אקולייזר בלי סוף וזה לא עזרבווליום נמוך הצליל ממש מת ומסריח ככה שרק אם אתה רוצה להשתגע ל10 דקות אתה יכול להנות מהםואין מידריינג' בגרוש!
פורסם 2011 במאי 2614 שנים זה כי לZ5500 יש חרא של MIDRANGE.המערכת הזאת מיועדת לסרטים ומשחקים בתקציב מוגבל.מערכת סראונד תמיד תהיה גרועה ביחס למערכת 2.0/2.1 באותו מחיר.מערכת סראונד שעולה 1200 שקל תתן לך איכות מוזיקה גרועה מאוד.הZ5500 עושה הרבה רוח ואפקטים, אבל אין לו ממש איכות.הוא נשמע מרשים ביחס למערכת סראונד של 600 שקל, וזה הכל.מי שרוצה מערכת סראונד עם איכות טובה שתתאים גם למוזיקה צריך להשקיע לפחות כמה אלפי שקלים במגבר סראונד עם רמקולים קדמיים טובים, פלוס כל מה שצריך ל5.1.זה לא זול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.