עבור לתוכן

מאמר מעניין אודות חשיבותה של חומרה בסמארטפונים

Featured Replies

פורסם

אחלה של כתבה!!! :xyxthumbs:

אם רק היה תרגום לכתבה הזאת לשאר האנשים, במיוחד לכאלו שאוהבים להגיד "פאנבוי"....

"HTC or LG will never understand Android as well as Apple understands iOS".

מה שאני אומר כבר בכמה פוסטים.

זה מ:.tomsguide.com...(לא אני המצאתי.)

ועוד משפט יפה :

"it seems that Google has given phone developers too much freedom in creating new devices. "

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

"it seems that Google has given phone developers too much freedom in creating new devices. "

מצד שני, אם הם לא היו נותנים להם כזה חופש, אז:

א. הם לא היו גוגל ;D

ב. לא היית רואה כזה מגוון מטורף של מכשירים.

מצד שני, בזה שכולם רצים על אותה Android בסיסית נותן לך את אותו יתרון שיש בלינוקס, שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה למרות שההפצות שונות לגמרי.

פורסם

מצד שני, אם הם לא היו נותנים להם כזה חופש, אז:

א. הם לא היו גוגל ;D

ב. לא היית רואה כזה מגוון מטורף של מכשירים.

מצד שני, בזה שכולם רצים על אותה Android בסיסית נותן לך את אותו יתרון שיש בלינוקס, שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה למרות שההפצות שונות לגמרי.

אבל......................

"HTC or LG will never understand Android as well as Apple understands iOS"

לדעתי, דווקא microsoft עם ה Windows Phone 7 שלה, מצאה סוג של "נקודת זהב".

מצד אחד היא מאוד ברורה מה צריכה להיות החומרה במכשירים שלה, ומצד שני בנתה מערכת הפעלה מאוד קלילה ופתוחה (יחסית כמובן לאפל).

פורסם

בכלל לא בטוח

שנה הבאה תראה עשרות מכשירי wm ומיקרוסופט הם ממש קשוחים עם היצרניות

פורסם

הקדימו אותי :)

פורסם

:P

יצא לך להשתמש בWP7?.

קרוב משפחה שלי קיבל אותו (Samsung omnia 7)מהעבודה, בהחלט מכשיר מרשים!

והמערכת הפעלה, אומם מצריכה קצת הרגלים חדשים אבל ממש נוחה ובעיקר מהירה!!!!!....אני לא הרגשתי הבדל מהאייפון 4.

רק צריך לעבוד על העיצוב לדעתי....

פורסם

אני הגבתי לאורן

ולא, לא יצא לי לשחק עם WP7 עדיין אבל זאת נראית לי מערכת נחמדה מאוד

פורסם

גוגל עשו חכם אבל, הם רצו כניסה הכי מהירה לשוק ותפיסת נתחי שוק אדירים, ואחרי זה לנסות לכבות שריפות כמו שהם כנראה ינסו להתחיל לעשות עם הגלידה החדשה שלהם.

לא היה להם סיכוי גדול לתפוס את אפל עם מכשיר אחד או הגבלים קשוחים מדיי, כנראה לא מהר כל כך.

אני מקווה שהגלידה החדשה תביא לכפולי הליבה ולשאר המכשירים קצת יישור קו...

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם כל החידושים החומרתיים האלה דרושים בכלל, ואם כן, איך הם ישפיעו על חיי סוללה שגם ככה גרועים. יש לי שני חברים, אחד עם iPhone 3GS ואחד עם GALAXY S, ושניהם טוענים את הטלפון כל יום, ועוד מתלוננים שהסוללה צונחת מתחת ל-20 אחוז כל הזמן ובכלל סופרים כל הזמן אחוזי סוללה...

פורסם

דרושים? לא.

סוללה? מבאנצמארקים נראה שזה משפיע קצת לטובה מאשר לרעה אבל לא משהו שאתה יכול להלל.

פורסם

השאלה היא אם כל החידושים החומרתיים האלה דרושים בכלל, ואם כן, איך הם ישפיעו על חיי סוללה שגם ככה גרועים. יש לי שני חברים, אחד עם iPhone 3GS ואחד עם GALAXY S, ושניהם טוענים את הטלפון כל יום, ועוד מתלוננים שהסוללה צונחת מתחת ל-20 אחוז כל הזמן ובכלל סופרים כל הזמן אחוזי סוללה...

אני לא יודע מה עם כולם , אבל אני מצליח להעביר יומיים עם האייפון 4 אצלי ,למרות שעדיין לרוב אני מטעין אותו פעם ביום .

פורסם

כנראה שנפלת על אחד איכותי :)

פורסם

זה כמו להגיד האם כל הכטיסי מסך החדשים האלה נדרשים בכלל, שאלה קצת לא לעניין.

הבטריות היום הם לא בצד החזק אבל מצד שני זה לא המעבדים שלוקחים את רוב המיץ אלא המסכים הגדולים WIFI ועוד דברים שנוספו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים