עבור לתוכן

בעיה - לא מצליח לבצע/לקבל שיחות וידאו במכשיר החדש (DESIRE S)

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה, לפני כיומיים קיבלתי את המכשיר החדש שלי - הDESIRE S, תוך שעה כבר הפעלתי אותו עם הסים שלי והכרטיס זיכרון, לא הייתה לי בעיה להעביר את כל האנשים והכל , אבל הייתה בעיה אחת - אני לא מצליח לבצע שיחות וידאו או לקבל, במקרה הראשון פשוט לא מצאתי שום כפתור של שיחת וידאו, עברתי על כל המקומות בהם כפתור כזה יכול להימצא - בחייגן, בספר טלפונים , באפשרויות של.. פשוט לא מצאתי, במקרה השני - כשמישהו מנסה להתקשר אליי בשיחת וידאו המכשיר שלו כותב לו שהשיחה הזאת לא נתמכת .

כל העניין מוזר מאוד לי מכיוון שלא היה לי בעיה לבצע או לקבל שיחות במכשיר הקודם שלי - NOKIA 5800 XM

האם למישהו יש פיתרון? האם שמעתם על הבעיה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה?

פורסם

יכול להיות שאין לך קליטה של דור 3 או קליטה חלשה מאוד ולכן המכשיר לא מאפשר לך לבצע שיחות וידאו. נסה להגדיר את המכשיר למצב דור 3 בלבד ואז תנסה לבצע שיחות וידאו כדי לבדוק שזו אכן הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאין לך קליטה של דור 3 או קליטה חלשה מאוד ולכן המכשיר לא מאפשר לך לבצע שיחות וידאו. נסה להגדיר את המכשיר למצב דור 3 בלבד ואז תנסה לבצע שיחות וידאו כדי לבדוק שזו אכן הבעיה.

בדקתי וניסיתי, עושה רושם שפשוט אין כפתור של שיחת וידאו אצלי.

פורסם

תוצאה ראשונה של חיפוש בגוגל למילים: htc desire s video call

מציגה וידאו ביוטיוב של בחור שמציג שיחת וידאו ב-Desire S שלו, באמצעות אפליקציה בשם Tango.

הוא כתב בתיאור הוידאו שעושה רושם שהחייגן המובנה במכשיר לא תומך בשיחות וידאו משום מה, אז אם אתה צריך את זה פשוט תתקין אפליקציה כמו הנ"ל שהוא הדגים, או אפליקציה אחרת בסגנון.

http://www.appbrain.com/app/tango-voice-video-calls/com.sgiggle.production

פורסם
  • מחבר

תוצאה ראשונה של חיפוש בגוגל למילים: htc desire s video call

מציגה וידאו ביוטיוב של בחור שמציג שיחת וידאו ב-Desire S שלו, באמצעות אפליקציה בשם Tango.

הוא כתב בתיאור הוידאו שעושה רושם שהחייגן המובנה במכשיר לא תומך בשיחות וידאו משום מה, אז אם אתה צריך את זה פשוט תתקין אפליקציה כמו הנ"ל שהוא הדגים, או אפליקציה אחרת בסגנון.

http://www.appbrain.com/app/tango-voice-video-calls/com.sgiggle.production

כן אני התקנתי TANGO אבל - אין פתרון אחר? הטגנו הזה ממש מעצבן, אני צריך שהמכשיר של הבנאדם שאני מתקשר אליו גם יכיל את התוכנה, זה מעין SKYPE כזה.

השאלה שנשאלת - הם הפלאפון מכיל את הפונקציה של שיחת וידאו או לא? ואם לא איזה פתרון יש שהוא טוב יותר מהטנגו הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים