עבור לתוכן

התלבטות בין אוזניות

Featured Replies

פורסם

איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים?

Senheiser IE8

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229}

Shure 530

http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_

כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3

אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!

פורסם

לך על השור בראש שקט.

המחיר של הIE8 בארץ שערורייתי.

פורסם

המחיר המקורי (לפני המבצע) של ה- Shure הוא מעל 2,000ש"ח, כך שזה מבצע טוב (למחירי הארץ), ובנוסף זה ישירות מהיבואן הרישמי (גבעון).

היתרונות של ה- IE8 לעומת ה- Shure הוא באס חזק יותר (לחובבי הבאס).

החסרון המשמעותי הוא חוסר אטימה לרעשים חיצוניים. והרבה טוענים שהן לא נוחות (במיוחד למרכיבי משקפיים).

ה- Shure יתנו לך צליל מאוזן יותר, נוחות גבוהה, ואטימה לרעשים מצויינת (לקטגוריה).

חסרון משמעותי ל- Shure שהכבל נוטה להיסדק אחרי זמן קצר, Shure שינו את הכבל ב- 2008 לכבל עמיד יותר, בדוק מאיזו שנת ייצור האוזניות שאתה מתכוון לקנות.

שים לב שהשוק מוצף ב- IE8 מזוייפות, אז קנה רק מהיבואן הרשמי, ואתה יכול לבדוק כאן אם האוזניות שקנית מקוריות או זיוף.

בזמנו לפני שקניתי את ה- Shure SE535 שלי, הייתי בדילמה דומה, ה- IE8 ירדו מהפרק, ומצאתי מבצע טוב בחו"ל והבאתי אותן ב- 1,600ש"ח כולל הכל (גם שילמתי מיסים - מע"מ), Shure מכבדים אחריות בינלאומית (ונאמר לי שהיבואן בארץ גם מכבד אחריות בינלאומית).

פורסם
  • מחבר

הזמנה מחו"ל זאת באמת אופציה.

אני לא מכיר חנויות אמינות, ואני לא יודע איך עובד העניין עם המכס.

אם תוכל לעזור לי אני אשמח! ;D

פורסם

איזה מהאוזניות אתה רוצה לקנות ?

כמעט שלא נתקלתי בחנויות ששולחות לארץ, צריך להשתמש במתווך כמו Mustop/UShops וכו'.

בעזרת קופונים שניתן למצוא בגוגל או בפוסט הזה (בדוק עד חודש~ אחורה), ניתן לקנות את ה- Shure במחיר מצויין מכאן - Earphonesolutions ולשלוח לכתובת בארה"ב בעזרת השירותים שהזכרתי קודם.

אתה יכול לקבל מחיר טוב מ- SamAshMusic, ומשלוח ישירות לארץ ב- 40$ אבל תצטרך לשלוח להם אימייל שראית את האוזניות במחיר $XXX באתר אחר עם קופון (ולציין את הקוד של הקופון), ונאמר לך שהם גם יכולים לעשות מחיר טוב.

שתי ההמלצות הן מניסיון, שתי האפשרויות אמינות, וספקים רישמיים של Shure ועוד.

אני קניתי בזמנו מ- Earphonesolutions בעזרת קופון, יצא לי 379$+23$ משלוח של Mustop על זה 16% מע"מ, כ- 1,600ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים