עבור לתוכן

מחפש מסך חדש למשחקים וטלוויזיה עד 1600ש"ח, בגודל של עד 24"

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה.

חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר.

בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.

פורסם

הוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון

זה מעיד על חוסר ההבנה שלך... הגודל לא משפיע על כרטיס המסך אלא הרזולוצייה. הן למסך 24 והן למסך 40 ישנה

אותה רזולוצייה (פחות או יותר תלוי ביחס) ולכן כרטיס המסך יריץ משחקים באותה מידה.

אם יש לך ממיר HD אתה יכול לחבר אותו לכל מסך מחשב רגיל עם כבל HDMI, אחרת אתה צריך כרטיס טלויזיה \ טלויזיה(ולא מסך מחשב)

פורסם

עם אתהנ מעונין במסך אכותי בעל פאנל טוב ו24 אני יכול להמליץ לך על DULL U24

מסך מציון עם פאנל IPS

עם תמעונין בטלוזיה יותר גדולה ובטיפה חורג מהתקציב אני ממליץ על סמסונג C530

טלוזיה מעולה בעלת 3 כנסיות HDMI

USB HD עם פס קוך DTS

ויחס נקדיות 80 אלף

ועולה 2000

עם תמעונין בממש בתץקציב אני יכול להמליץ על טושיבה V700

עולה 1650 שקל היא טלוזיה HDR

יש לה שני כנסיות סקרט אכתיות והיא מעולה בSD והן בHD

אני ממליץ ללכת על הראשון ל סמסונג C530

עם לא תלך על V700

ועם ם תחיי 24 תלך על DULL U24

CVMKJV

פורסם

מה מרחק הצפיה שלך בעבודה עם טקסט/אינטרנט?

פורסם
  • מחבר

^@Intergral:

כרגע כשאני על המחשב אני תמיד יושב מולו, במרחק ממוצע של חצי מטר. ראיה 6:6, כלומר אני לא צריך להתקרב למסך או משהו. אני מניח שכשהמחשב יתפוס את תפקיד הטלויזיה (שאתמול באופן נוח להפליא החליטה למות) אני אשתמש בו מהמיטה בעזרת האייפון. למה אתה שואל?

זה מעיד על חוסר ההבנה שלך... הגודל לא משפיע על כרטיס המסך אלא הרזולוצייה. הן למסך 24 והן למסך 40 ישנה

אותה רזולוצייה (פחות או יותר תלוי ביחס) ולכן כרטיס המסך יריץ משחקים באותה מידה.

אם יש לך ממיר HD אתה יכול לחבר אותו לכל מסך מחשב רגיל עם כבל HDMI, אחרת אתה צריך כרטיס טלויזיה \ טלויזיה(ולא מסך מחשב)

derp של 2 בלילה, אני מתנצל.

אני לא בונה על ממיר כלשהו, אני רואה בעיקר (=רק) סדרות וסרטים שאפשר למצוא בקלות באינטרנט (נגיד, באתר הסדרה :P ). בעצם אני מניח שכל עניין ה-HD לצורותיו הופך ללא-רלוונטי. אבל שיהיה.

@מתן, אם למדתי משהו בחיים שלי זה לא להסתמך רק על נתונים יבשים. אני רואה שאתה זורק את ה-DELL הזה בכל מקום... אתה מתכוון ל-U2410? ל-2407? לאיזה אחד אתה מתכוון?

האיכות תמונה באמת טובה? הפאנל איכותי? לא עדיף SIPS אם אפשר?

אני לא מעוניין במסך מעל 24" (מטעמי נוחות והעובדה שכל דבר גדול יותר פשוט לא ייכנס, יש לי מקום מוגבל על השולחן).

אגב, למה אתה כותב כל הזמן DULL?

פורסם

נמאס לי להסביר תעצמי כול הזמן ובשבילך אני יסביר כי DELL הם החברה היחדה בארץ וסמסונג שמציעים מסכים עם פאנל IPS

במחיר שפיו והDELL

הזאות היא מסך מציון בעלת יכולת שחורים גבוה איכות מציונית בHD

זווית צפייה רחבה מאוד ומגוון חיבורים אז למה על מה תרוצה שאני ימליץ על פאנל TM?

ושיביאו לי אנשים עם בעיות של עננות זווית צפייה קצרה

וזליגות אור בקשר לנתונים יבשים כול מסך כמעת שאי ממליץ עליו אני מכיר אותו אישית וראיתי אותו מתשהוא הססמסונג C530

הוא מסך מציון והרבה אנשים בארץ ובעולם ממלצים עליו הטושיבה היא בברית מחדל וגם היא תעשה תעבודה...

אני התכוונתי לDELL U2311

המציון עם יש לך תקציב לDELL U2411

העוד יותר מציון אני ממליץ בום אבל אני לא חושב שמסך מחשב יכול להתמודד מול טלוזיה כמו סמסונג C530

אולי חוץ מיכולת השחורים

קיצור תעשה מה שאתה חפץ בו אני המלצתי רוצה לקבל תהמלצה תקבל לא רוצה תהיה בריא כבר כול הזמן חושבים שאני טרול או משהוא ואני לא עושה כלום חוץ מהלמליץ מנסיון אישי. ומבקרות באיטרנט יש אתרי בקרות באיטרנט תבדוק אותם ותחפש מסך מתאים בהצלחה.

פורסם

מתן מבלבל הרבה בשכל, אבל בעיקרון הוא צודק לDELL יש יתרון גדול על שאר המסכים בכל הפרמטרים.

הוא מדבר על DELL 2410 שעולה בערך 2000 שקל, זה בעיקר מסך לגרפיקאים ואין לך צורך בו.

DELL u2311H זה המסך שמתאים לך, והוא באמת מציע פאנל IPS רזולוציה FULL HD אפשר לכוונן את המעמד שלו ויש לו זווית צפייה רחבה.

העניין היחיד הוא שאין לו חיבור HDMI כמה שאני יודע וצריך לסדר לו מתאם DVI -HDMI.

מעבר לזה אין לו כל כך מתחרים.

פורסם

מתן מבלבל הרבה בשכל, אבל בעיקרון הוא צודק לDELL יש יתרון גדול על שאר המסכים בכל הפרמטרים.

חח כנראה שתצודק לפעמים אני נסחף וכותב מלא על אותו מוצר כדי שאותו אדם יבין את כול החסרנות והיתרונות חוץ מזה הוא כבר החליט לקנות את DELL U2410

פורסם
  • מחבר

לא בא לי על 23" אני חושב שזה קצת מוזר לראות ככה בפורמט 16:10. 24 יושב לי בול. אין מסך 24 טוב יותר למשחקים וסרטים מה-U2410?

פורסם

במחיר שפוי? נאאאא

פורסם
  • מחבר

2000 ש"ח לא נחשב מחיר נורמאלי למסך? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים