פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים ההיתי בטוח שwallmart עובד 24 שעות ביממה. בכל מקרה, כשזה קורה בחו"ל פעם בהרבה זמן פיתאום כולם רואים את זה מצויין אבל כזה קורה כל יום מול הפרצוף שלנו פה בארץ זה כבר דבר רגיל ומקובל...
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מחבר מה קרה? מה ההתרגשות?מה זה מוכרים שם בחינם או מה? למה הם בכזאת היסטריה??cause they greedyאתה לא מבין. תיתן לאמריקאי הנחה על מוצר, הוא ירצח אותך אבל יגיע אל המוצר הזה ראשון.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים cause they greedyאתה לא מבין. תיתן לאמריקאי הנחה על מוצר, הוא ירצח אותך אבל יגיע אל המוצר הזה ראשון.וישראלי ירצח את כל אחד שיתקרב לאותו מוצר שיש עליו הנחה, SO?
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים וישראלי ירצח את כל אחד שיתקרב לאותו מוצר שיש עליו הנחה, SO?איפה בידיוק ראית כזאת "בהלה למוצר" בארץ? רק בארה"ב הם רצים כמו משוגעים ומוכנים לרצוח את כולם.דוד שלי היה בדלאס לפני כשנה בערך, נפל על איזה "יום קניות" או משהו כזה, הוא מספר שיש על כל חנות הכי קטנה מאות אנשים מתגודדים ומתאבקים להיות הכי קרובים לדלת, ולכל פעם בעלי החנות מכניסים אותם בנגלות של כמה אנשים כל פעם. מגעיל.איפה בישראל ראית את זה? אף אחד בישראל לא רב על שום מוצר שיש עליו הנחה.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים מישה, שמעתה על המכירת חיסול בעזריאלי שהיה עד 70% הנחה על בגדים?שמעתי, היה לחץ, אבל לא רמסו אף אחד ולא רצו כמו משוגעים.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים שמעתי, היה לחץ, אבל לא רמסו אף אחד ולא רצו כמו משוגעים. אולי לא רצו(לא היה איפה!) אבל היה ממש לחץ ואנשים דחפו אחד ת'שני כדי "לזכות" בבגד בהנחה גדולה.ולהגנת האמריקניים אני רוצה להגיד שרוב האמריקניים שיצא לי להתקל בהם ב8 חודשים שהייתי בארצות הברית היו אנשים הרבה יותר מתורבתים ונחמדים מרוב האנשים בישראל (דרך אגב, ההיתי בטקסס).פשוט מגעיל פראי האדם האלו! תעשה לי טובה, קודם תסתכל סביבך פה, בישראל.אחרי זה טוס לארצות הברית ותסתכל סביב ותסיק את המסקנות בעצמך.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים תומך בהחלט.לפני שמישהו בכלל משמיץ אמריקאים, שיבלה כמה שבועות בארה"ב. אח"כ נדבר. אין בכלל מה להשוות את הרמה והסגנון.
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים שמעתי, היה לחץ, אבל לא רמסו אף אחד ולא רצו כמו משוגעים.אתה צודק לא רמסו אף אחד כי אצלנו בארץ המצב יותר גרוע פשוט הלכו ולקחו תחולצות והלכו הביתה 200 פוטרים נגנבו !
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים תעשה לי טובה, קודם תסתכל סביבך פה, בישראל.אחרי זה טוס לארצות הברית ותסתכל סביב ותסיק את המסקנות בעצמך.אני מתכוון לפרא אדם בכלליות, בכל העולם, זה פשוט הזכיר לי כמה שזה מגעיל אותי ההתנהגויות האלו, בכל העולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.