עבור לתוכן

ריב על סיגריות הסתיים בפציעה אנושה

Featured Replies

פורסם

למה לשוטת ,אפשר לשבת באיזה פארק עם החברים וזהו , אין בזה שום דבר פסול,אתה מדבר סתם .

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישה אני אתייחס אליך, (לא לטיפש הקודם).

אל תעשה את עצמך תמים. שוטטות ברחוב באמצע הלילה עד הבוקר לא בדיוק מעשה של בילוי.

כן זה כן.

מה לעשות שאי אפשר תמיד לצאת למועדונים או לפאבים או לסנוקר.

נמאס לפעמים, אז רוצים לשבת בפארק, לפעמים להסתובב בין כל מיני מקומות שיש בהם הרבה אנשים (מרכזי ערים בעיקר).

מה לעשות, אין תמיד תקציב למועדונים וכל זה, אז יוצאים סתם ככה להיות ביחד עם חברים ולא סתם להשאר כמו אידיוטים בבית.

פורסם

אודיקול, אם זה לא הדרך שלך לבלות, אז זו לא הדרך של אף אחד? לדעתך זה לא בילוי, לדעת אחרים זה כן.

האשמה נעוצה במנוולים שלקחו לו את הסיגריות מלכתחילה. מה אתה אומר בעצם, לא לצאת לרחוב כי יכולים לדרוס אותך? או אולי לא לעשן כדי שאף אחד לא יוכל לבקש ממך סיגריה? בקיצור, אין לך מה להטיל את האשמה על הבחור הזה, סו פאקינג וואט אם הוא היה לפנות בוקר ברחוב? זה הופך אותו לבנאדם חסר חינוך? מרוב נאורות הפכת לנאצי בנאדם.

פורסם

לאבא שלי שהוא היה צעיר גם היה מקרה עם סיגריות

איזה מישהו ביקש ממנו סיגרייה

ואבא שלי לא רצה להביא לו אז האיש הזה לקח מוט ברזל ושבר לאבא שלי את הצלעות.

אבא שלי כבר לא מעשן.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו ראה "זה הזמן" ביום רביעי שעבר בוודאי הזדעזע כמוני על המקרה

שבו שברו לנהגת יד בגלל שהיא אותתה בפנייה בסה"כ. האלימות הסתמית בארצנו, ואני אסתכן ואומר,

לדעתי מבין הגבוהות בעולם. זה פשוט עצוב.

פורסם

OMFG איזה ארץ !המצב יכול להדרדר עוד יותר ? , עוד מעט אנשים יילכו אם עוזי ויירו אחד בשני בגלל איזו שטות ??? ??? ???

פורסם

את בחורה :P

וזה מפליא אותך?

פורסם

וזה מפליא אותך?

לא ניסיתי להיות שוביניסט אבל יצא לי להיות איגור... :)

פורסם

אבא של הבחור שנפצע קשה התראיין בתיקשורת וסיפר על הבן שלו -"ילד נפלא, ילד שעושה רק טוב, ילד טוב ירושלים, ילד מושלם...."

ואני שואל את עצמי, איפה החינוך ? איפה הקניית ערכים בסיסית לילדים? השעה הכי מוקדמת שהייתי קם בבוקר ביום שבת זה לתפילת שחרית, ואיפה הילד שלו בילה ? בצומת ? זה נוער זה ? זה בילוי ?

גועל נפש. במקום להתראיין בתקשורת, שייקח את ילדיו ויחנך אותם וינסה להסביר להם את מקומם בשעות מוקדמות בבוקר יום שבת - במיטה.

כנ"ל גם הדורסים, תיכף יתפסו אותם וההורים שלהם יספרו כמה טובים הם. ככה נראת המדינה שלנו ככה נראים האזרחים והחינוך שהם נותנים לילדים.

איך לעזאזל אתה מעיז לשפוט את האבא או את הילד אחרי שהם עברו מקרה כזה???? >:( >:(>:(

אני מאחל שלא תדע (ולא אף אחד אחר) מה ההרגשה שיש לך ילד בטיפול נמרץ במצב קריטי אבל לשפוט את הילד או האבא כאילו יש בהם אשמה כלשהי זאת ממש חוצפה!

בתור אדם שמכיר את הילד הזה טוב אני יכול להגיד לך שהוא ילד אחראי הרבה יותר ממה שאתה חושב והעובדה שהוא מעשן או היה בבילוי עד שעה מאוחרת (שלמעשה זה קרה בשעה 3 וחצי בערך ולא בשעה 5 כמו שכתוב בעיתון) לא נותנת לך זכות לשפוט אותו ככה.

פורסם

תאמת זה כבר לא כל כך מפתיע הסיפור הזה בארץ כמו שלנו....

קורים כל כך הרבה דברים דומים לשטות הזאת, שזה כבר לא חדש לנו.

פורסם

נפתח אתר תגובות למאור חנש

http://www.-maor-.too.co.il/

אתם מוזמנים להגיב גם אם אתם לא מכירים.... (בשביל לכתוב "החלמה מהירה" לא צריך להיות חבר קרוב:))

פורסם

עכשיו לדעתי יש כאן דווקא נושא די חשוב...אני לא יודע בדיוק במה להאשים את הנערים האלה מלבד

גניבת חפיסת סיגריות. הרי הנער מאור הוא זה שנתלה להם על הרכב לאחר שהם לקחו לו את הסיגריות, זה לא שהם תפסו

אותו במכוון והצמידו אותו למכונית בכוונה לפגוע בו...הם נסעו עם הסיגריות שלו, והוא בניסיון רמבואי לשמו ניסה להחזיר קופסא

זו, ולכן נפגע.

לדעתי אין להאשים את הנערים בדבר מלבד גניבת קופסאת סיגריות.

פורסם

הם גנבו לו את הפלאפון:

על פי המשטרה, האירוע החל לאחר שהצעירים ביקשו ממאור סיגריה. מאור נתן לצעירים סיגריה כפי שנתבקש, ואז הם הבחינו בטלפון הנייד החדיש שהיה ברשותו וחטפו אותו. מאור, שקיבל את הטלפון מאביו באחרונה, ניתלה על הרכב בניסיון להשיג את הטלפון אולם הצעירים המשיכו בנסיעה ומאור נפל ונפצע אנושות.

פורסם

:-[ וגניבת פלאפון...כמובן שאם הוא לא היה עושה את זה

והיה בא למשטרה ללא פציעות אנושות, רוב הסיכויים שהעוול שנעשה

לו לא היה מקבל כזאת התייחסות מהמשטרה, הרי אם אתה מגיע

לתחנת משטרה ואומר שנגנב לך פלאפון, ייצחקו לך בפנים...

אני מעריך את זה שהוא עמד על שלו ונלחם על הרכוש שלו...

אבל אין מה להאשים את הנערים בזה שהוא שוכב בבית החולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים