עבור לתוכן

קניית טלוויזיה לחדר [ מחשב וסרטים ]

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בטלוויזיה לחדר, הטלוויזיה תתחבר לממיר ,למחשב ול- PS3.

כמובן שהטלוויזיה צריכה להיות ב Full HD מפני שאני ישחק במחשקים עם רזולוציה מקסימלית ויראה סרטים ב Full HD

הכרטיס מסך שלי הוא HD6950.

אני יישב במרחק 2-2.5 מ' מהטלוויזיה אז אני לא ממש יודע אם עדיף 37 או 32 אבל כנראה ש32 יהיה יותר מתאים.

רוב היום אין שמש על הטלוויזיה.

אני לא יודע מה ההבדלים בין LCD ל LED אז תציעו לי לפי השימוש...

תודה מראש.

פורסם

לעניין המשחקים, מה שחשוב קודם כל זה ה INPUT LAG שלא ממש קשור לזמן התגובה שמופיע במפרטים. מה שמפריע ללאג זה סוג הפאנל וכל מערכות עיבוד התמונה. לכן טלוויזיות עם מנגנונים מתקדמים יכולות להיות מאוד לא טובות למשחקים (למשל מנגנוני 100 הרץ שלא ניתנים לכיבוי). ראה לדוגמא, ספינת הדגל האחרונה של סמסונג, ה D8000, שהלוואי והייתה לי בסלון לצפיה רגילה אבל לא הייתי קונה אותה למשחקים. עוד דוגמא היא שהלאגים בטלוויזיות עם מעבדי בראביה 3 של סוני גרועים מהלאגים בבראביה 2 לפי דווחים של משתמשים.

טלוויזיה אולטימטיבית למשחקים היא ה LG LD450 בתנאי שהיא באה עם פאנל IPS. ראה את השרשור הבא:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=19723268#post19723268

בארץ ניתן להשיגה רק דרך יבוא מקבילי (לא ממליץ) ופאנל שאינו IPS.

מה שכן יש בארץ זה ה LD460 שזהה ל 450 מלבד רמקולים יותר טובים (וכוללת את כל אופציות המומחה שיש ב 450). אין צורך לנחש את הפאנל כי אפשר לראות את הסוג מהמדבקה שעל הארגז:

Look at the label on the back of the BOX-example 19LH2000-ZA.ARURLBU

אתה רוצה לראות W או I או Z במקום ה L.

אלו שראיתי עד היום מהיבוא של ח.י. היו W. אבל תבדוק.

החסרונות:

1. רק שתי כניסות HDMI

2. אין כניסת סקארט

3. לא מפענחת DTS מה שלא אמור להוות בעיה אם אתה שומע דרך הרמקולים של המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

האם תוכל להמליץ לי על טלוויזיה שהיא רק לסרטים בגודל 37" full hd?

תודה מראש.

פורסם

אם זה רק לסרטים, המגוון גדול. אבל כדאי מאוד שתלך לחנות ותסתכל מה מוצא חן בעיניך. לא שה LG לא טובה בסרטים, אבל, יש עוד הרבה אופציות. למשל סוני EX500, סמסונג למיניהן וכו'...

פורסם
  • מחבר

עדיין, הייתי מעדיף ללכת עם מספר דגמים שאני יודע מראש שהם טובים מאוד ולבחור בחנות...

פורסם

לי יש נסיון לא טוב עם LG בעיות בספקי הכח

יש יצרן סיני HISENSE כדאי לך להתרשם

פורסם

לי יש נסיון לא טוב עם LG בעיות בספקי הכח

דוקא שמעתי על הרבה בעיות עם ספקי כוח של אחרים, דהיינו זמזומים. בשביל זה קונים מיבואן רשמי עם 3 שנות אחריות.

יש יצרן סיני HISENSE כדאי לך להתרשם להתרחק

לפותח הטרד:

אם לא למשחקים הייתי בודק גם את ה LG550 חוץ מה 460

סמסונג 530/550/650

סוני 400/500EX

הבעיה עם הסמסונגים היא הגרלת הפאנלים, אתה יכול לקבל את הטלוויזיה עם פאנל מצויין של סמסונג, אבל באותה המידה עם פאנל של CMO שממש לא מומלץ.

סוני מהבחינה הזאת יותר טובים ובד"כ המסכים שלהם באים עם הפנלים של סמסונג.

עם LG אין בעיה לדעת את סוג הפאנל. כתבתי לך איך.

תסתכל כמובן על עוד דברים. ממליץ להתרחק ממסכי ה LED הזולים בשלב זה שכן רובם סובלים מבעיות זליגה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

בלי קשר למחיר- האם הטלוויזיה PFL5604H יותר טובה מהטלוויזיות שציינת?

פורסם

ה-Input lag לא רלוונטי למשחקי PS3, כי בכל מקרה האמצעי שליטה די נכה ככה שלא תשים לב לכך. לדעתי טלויזיה עם מנגנון הגברת הפריים רייט משפר את החוויה ב-PS3 בהמון, אז נכון יש לא מעט ארטיפקטים, אבל רוב הזמן לא שמים לב לכך, והכל מרגיש הרבה יותר חלק. KZ3 לדוגמא עם המנגנון מכובה מרגיש נוראי.

עצה שלי משחקי מחשב תשחק על מסך מחשב. זה פשוט לא נוח לשחק עם מקלדת ועכבר על מסך גדול, זה מרגיש מוזר, קשה להסביר. ובלי קשר אם אתה משחק אונליין, אז רק מסך מחשב \ קטן. אני בטוח שיש הסבר מדעי מדוייק, אבל אני פשוט שמתי לב שכשיחקתי BC1 על הטלוויזיה בסלון (50") קיבלתי KDR הרבה יותר נמוך מאשר כשהייתי משחק על המסך מחשב (20") בחדר.

LED זה מסך LCD רגיל שבמקום מנורות פלורסנטיות משתמש ב-LED-ים לתאורה אחורית. הדבר היחיד שזה נותן זה צריכת חשמל ופליטת חום נמוכים יותר ואפשרות ליצר טלוויזיות דקות יותר. בטלוויזיות מאוד יקרות, ה-LED מסודרים, במקום בקצוות, בתצורת מטריצה ואז ניתן לשנות את עוצמת האהרה בכל איזור וע"י כך לקבל צבע שחור עמוק יותר וניגודיות גבוהה יותר, אבל שוב זה רק בטלוויות המאוד יקרות.

פורסם
  • מחבר

תודה.

בוא נעשה סדר, התקציב שלי הוא 3000 שקל .

אחרי מחשבה החלטתי שהטלוויזיה תשמש אותי רק ל ps3 ולצפייה בסרטים, אך אני מוכן לוותר על איכות ב ps3 בתמורה לכך שהאיכות תיהיה טובה יותר בסרטים.

אני ישתמש ברמקולים שיש בטלוויזיה.

צריך מינימום שני כניסות HDMI.

גודל הטלוויזיה 37".

עכשיו אילו אפשרויות נשארו לי?

והאם תוכלו לענות לי על השאלה שציינתי בתגובה הקודמת..

תודה מראש.

פורסם

הלאג מאוד רלוונטי למשחקי PS3 מסויימים. לפעמים לרמה שבלתי נסבל לשחק אותם.

לגבי משחקי מחשב ו LCD. ממש לא הקייס. פה נהנים מאוד (האמת פי כמה) לשחק על ה LD 460 32 מאשר על ה 2209 DELL . כמובן, תלוי במרחק שאתה יושב. במרחק של כמטר זה ממש כיף. מקרוב זה יהיה גדול מדי.

לא מכיר את הפיליפס. אבל ממש לא ממליץ על טלוויזיות LED כרגע.

לדוגמא:

http://www.hometheater.co.il/vt141631.%D7%96%D7%9C%D7%99%D7%92%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-philips-7605

לגבי השאלה החדשה:

LD460 37 מייבוא רשמי עומדת בתקציב שלך. תצטרך להתגבר על עניין ה DTS.

פורסם

זו למשל השוואה בין ה LG450 לסמסונג 550:

http://www.televisioninfo.com/content/Lg-32ld450-Lcd-Hdtv-Review/Vs-Samsung-LN32C550.htm

היתרון של ה LG הוא בצבעים וזוויות הצפיה כיאות ל IPS ולסמסונג בשחורים בגלל ה PVA (רק שיש סיכוי טוב שלא תקבל אותה עם פאנל של סמסונג).

פורסם

קיצר, אתה זה שהולך לחיות עם הטלוויזיה. לך תראה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני ילך ויראה את הטלוויזיות בעצמי. יש לי עוד שאלה קטנה שתבהיר לי פה משהוא - מה חוסר ה DTS גורם לטלוויזיה? זה יגרום לאי שמע בסרטים מסוימים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים