עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי 5850 OC

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפוש ארוך בפורום ובמדריכים שמצאתי קראתי והבנתי (פחות או יותר ) איך מבצעים OC לכרטיס מסך

מפרט המחשב שלי :

I5 2400

4GB זיכרון

MSI H61M E23

SAMSUNG F3 1 TB

5850 XTREAM

FSP 550W 80+

אז

1. קראתי שה5850 הוא אוברקלוקר מצויין , אבל גם גרסת ה XTREAM שלו טובה OC או רק גרסת הרפרנס טובה לOC?

2.הספק שלי יחזיק OC טוב ?

3.הביצועים של 5850 בOC דומים לאיזה כרטיס מסך ? (5870/6870/GTX470 )

4.כדאי לי להצמיד מאוור 120/140ממ לדלת המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך ויקרר אותו ?

5. קראתי על כל מיני תוכנות שאפשר לעשות איתם OC על איזה אתם ממליצים ?

עריכה :

טמפרטות כרטיס מסך במנוחה 36~41

אחרי כשעה משחק בקריסיס 2 על איכות הכי גבוהה (אני יודע שזה לא דרך כלכך טובה לבדוק מאמץ על הכרטיס)

52~58

תודה

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה להגיד לאיזה כרטיס הוא ישתווה אחרי המהרה, תלוי אם ניתן להרים מתח לגרסה הספציפית ובכמה הכרטיס יעצר בסופו של דבר...

470 / 6870 יהיה מאוד קל להגיע, שניהם חזקים באחוזים בודדים לגמרי, באוברקלוק לסביב 950~MHZ תוכל לגרד את הביצועים של ה HD5870, ובכיוון 1GHZ את הביצועים של ה 6950~

אתה יכול להשתמש ב MSI AB, נחשבת לתוכנה טובה... :)

אם אתה לא הולך על OC למקסימום אני מאמין שתוכל להגיע דיי בקלות לאיזור 850MHZ, בתדר הזה תקבל שיפור של 10~ 12~ % שזה יפה מאוד :)

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לספק הוא יחזיק הכל עם OC ?

פורסם
  • מחבר

הגעתי ל800MHZ בליבה ו1100 בזכרונות .

אחרי 15 דקות בATITOOL הטמפרטורה היא 62 .

עד עכשיו אין לי שום בעיות והכל בסדר אבל איך אני יודע מה יהיה התדר הגבוה ביותר ללא הוספת מתח ?

(כתוב במדריך הרגע שיהיה בעיות להתחיל להוריד מהתדרים , אבל איזה סוג של בעיות יהיו ?

עריכה :

הבנתי איזה בעיות קורות ...

בעקרון 800 לליבה ו 1150 לזכרונות התחלו כל מיני פסים מוזרים על המסך זה OC מאוד נמוך רציתי להגיע ל850 .

עכשיו לאט לאט הורדתי את הכל ועכשיו אפילו ב750MHZ רק 25 מעל הסטוק הוא כבר מראה בעיות ... מה יכול ליהות הבעיה ?

עכשיו בכלל החזרתי הכל למצב הסטוק וב ATITOOL הוא מראה לי פסים צהובים כבר אחרי דקה (וביטלתי את הOC) יכול ליהות שדפקתי את הכרטיס עכשיו ?! :bash::kopfpatsch:

פורסם

עזוב את ATI TOOLS היא נוהגת להציג שגיאות בלי קשר..

תבדוק עם OCCT באנצמארקים שונים כמו HEAVEN או 3DMARK..והכי טוב יהיה פשוט לשחק..

פורסם
  • מחבר

ואז אם אני יראה בעיות במשחק להתחיל להוריד תדרים ?

פורסם

furmark מצאתי אותו אמין לסטרס טסט.

פורסם

אל תעשה במקביל OC לזכרונות ולמעבד, תתחיל עם המעבד ואחרי שתגיע למקסימום שנוח לך איתו תעבור לזכרונות. אני בכלל בקושי עושה OC לזכרונות ונותן יותר משקל ל GPU.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני ב825 לליבה בהצלחה ! :yelclap: ולא נגעתי עוד בזכרונות .

עכשיו פתאום המסך שלי התכבה וחזר לעצמו , והכרטיס מסך ירד ל 400 והזכרות ל900 (מ1000) וגם במאמץ הם אפילו לא חזרו לחזרו למצב סטוק הם ירדו עוד יותר , כיבתי והפעלתי את המחשב מחדש והם חזרו ל725 לליבה ו1000 לזכרונות .

זה אומר שאני צריך להתחיל להוריד תדר בליבה ?

פורסם

יש לך גוף קירור צד שלישי, בגדול גם 90 מעלות במאמץ זה בסדר ועם הגוף קירור הזה בספק אם תגיע לזה

פורסם
  • מחבר

עברתי את האוברקלוק הרשאון שלי בהצלחה !!! ;D :yelclap:

הגעתי ל850MHZ לליבה (125 מעל הסטוק ) ו1100MHZ לזכרונות (100 מעל הסטוק)

הכל יציב ובנתיים אין שום בעיות , לא העלתי שום מתחים.

70 מעלות במאמץ עם תוכנה (קצת רועש אבל במשחקים זה יותר קריר)

אולי בעתיד אני ינסה להגיע ל 950 ~1000 עם הוספצ מתח , אבל בנתיים אני מרוצה מהתוצאה :)

המון תודה לכם על העזרה !

עריכה :

יש בעיה עכשיו שיחקתי ופתאום התצוגה הפסיקה אחרי חצי דקה היא חזרה והווידוס כתב לי שהמנהל תצוגה הספיק לעבוד ועשה שיחזור .

מזה אומר לגבי הOC .? :nixweiss:

פורסם

זה גם יכול לאמר שאין לך מספיק קירור על ה VRM או שהכרטיס תקול.

לפני שאתה מתחיל OC תתחיל לעבוד איתו בתדר סטוק כמה זמן ותבדוק שהכל עובד כמו שצריך, אחרי זה תתחיל עם ה OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים