פורסם 2011 במאי 2314 שנים היי. קניתי אוזניות חדשות , בידיוק כמו הקודמות שלי אבל יש בעיה אחת... שומעים בהן נורא חלש לעומת הקודמות... שום דבר לא השתנה בהגדרות שלי. וגם ניסיתי לפני כמה רגעים. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ככה.. תודה .
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר הוא [ההוא מהחנות..] בדק ואמר שזה עובד אצלו מצויין...אבל אצלי שומעים כזה "עמום" וחלש ובאלו שנהרסו שומעים יותר טוב..הוא הביא לי גם עוד אחד חדש ועדיין לא עובד כמו שצריך..
פורסם 2011 במאי 2614 שנים הוא [ההוא מהחנות..] בדק ואמר שזה עובד אצלו מצויין...אבל אצלי שומעים כזה "עמום" וחלש ובאלו שנהרסו שומעים יותר טוב..הוא הביא לי גם עוד אחד חדש ועדיין לא עובד כמו שצריך..בטח הביאו לך את שלך ואמרו לך שזה חדש כדי שלא תבקש החלפה מהאחריותאם לא אז כנראה זה לא באמת אותו דגם, ותצטרך מגבר אם חסר ווליום
פורסם 2011 במאי 2614 שנים בטח הביאו לך את שלך ואמרו לך שזה חדש כדי שלא תבקש החלפה מהאחריותאם לא אז כנראה זה לא באמת אותו דגם, ותצטרך מגבר אם חסר ווליוםנראה לי שהוא היה שם לב לזה, לא ?
פורסם 2011 במאי 2614 שנים הוא [ההוא מהחנות..] בדק ואמר שזה עובד אצלו מצויין...אבל אצלי שומעים כזה "עמום" וחלש ובאלו שנהרסו שומעים יותר טוב..הוא הביא לי גם עוד אחד חדש ועדיין לא עובד כמו שצריך..אתה לא עוזר לנו לעזור לך, תן יותר פרטים.על איזה אוזניות מדובר ? איפה קנית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.