פורסם 2011 במאי 2214 שנים טוב אני יודע שזה הפוך אבל , אתמול הזמנתי את ה dell 2711 (כיום אני עובד עם 3 מסכי 19 אינץ lg1970hr אשר מחוברים יחד) מכיוון שקניתי מק בוק פרו ואני רוצה להינות ממנו על מסך גדול עם רזולוציה גבוהה מאוד.בעבודתי אני מפתח אפליקציות מה שאומר שאני יושב המון מול המחשב וזקוק לשטח עבודה גדול מאוד.לגבי הPC שלי , כרטיס המסך הוא nvidia 285gtx.בכל מקרה מחר אני אמור לאסוף את המסך ועכשיו אני מפחד שעשיתי טעות כי יש מלא ביקורות על המסך וחצי אומרים שהוא מעולה וחצי אומרים לא להתקרב בגלל ה wide משהו וה 10bit color ועוד סיבות.לכן אני ממש מחפש מישהו בנרות שאפשר לראות את המסך אצלו לפני שאני לוקח מכיון שבחנות לא מסכימים לקבל חזרה לאחר הפתיחה.אני גר באיזור נתניה ונמצא במהלך היום בהרצליה ומוכן להדרים ולהצפין.תודה רבה על העזרה
פורסם 2011 במאי 2414 שנים מחבר אולי מישהו שיש לו את המסך יכול לתת עליו קצת פרטים . אני מאוד חושש מהטכנולוגיה של wide gmut בתור אחד שלא מתעסק עם גרפיקה אבל זקוק לרזולוציה גבוהה.
פורסם 2011 במאי 2414 שנים שים לב שאין לך סיבה להלחץ, במקרה הכי גרוע אתה יכול להחזיר את המוצר (בלי לפתוח אותו) ולקבל את כל הכסף חזרה.http://www.consumers.org.il/?catid={532EE756-9EBD-4294-A9B2-3A64A26B0409}
פורסם 2011 במאי 2414 שנים מחבר צודק , אבל הייתי מעדיף לקחת אותו כאשר אני יודע שאני משאיר אותו , אם למישהו יש את המסך והוא יכול לתת לי פרטים בטלפון או משהו כזה אני יותר מאשמח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.