עבור לתוכן

שאלות אחרי קניית Xperia X10 Mini

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי פיזית את המודו, ראיתי באינטרנט/יו טיוב.

לגבי דור ההמשך, לא כל כך מתבאס, המכשיר מוצא חן בעיניי בינתיים, אולי אשדרג בעתיד.

פורסם

איפה ראית?

יש לי את ה-MODU הראשון ואני דווקא מרוצה ממנו מאוד. ה-T אמור להיות שדרוג חביב מאוד שלו (כמכשיר שני/גיבוי/לילדים).

דווקא יש אותו בארץ עם גיור מלא של מערכת ההפעלה + מקלדת פיזית בעברית. ~1400 ש"ח בחנות הקונספט של SE בקניון איילון.

לא רוצה לבאס אותך, אבל בחודש הקרוב יוצאים היורשים - XPERIA MINI/MINI PRO (בלי ה-X10) עם מסך 3' ברזולוציה כפולה, זכוכית גורילה, מעבד חזק בטירוף, צילום HD ואנדרואיד 2.3.4. מחכה בקוצר רוח אבל נראה מה יהיה המחיר.

נראה ממש מעניין

מזל שעצרתי

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה עם הבעיה האחרונה שלי?

סתם ככה יש לי סימן של H עם 2 חצים של למעלה ולמטה, כלומר חיבור לאינטרנט, איך אני מעיף את הדבר הזה?

זה עולה לי כסף אם זה ככה פועל או רק אם אני גולש?

פורסם

ברגע שיש לך חיווי אינטרנט, כל פעולה שתצטרך עדכון מהרשת תשתמש בחיבור האינטרנט שלך.

לבטל ?

settings --> wireless and network --> Mobile networks --> use packet data - תבטל את הV שם, ולא יהיה לך אינטרנט סלולרי במכשיר.

כדי שתהיה בטוח שהוא לא יתחבר על דעת עצמו, כנס לAccess point names ותמחק שם את נקודות הגישה, אם אתה בוודאות לא תשתמש באינטרנט סלולרי.

במידה ואתה כן תרצה מדי פעם, תתקין anpdroid מהמארקט, יעשה את העבודה.

פורסם

tmpusr- אני לא מבין איך אפשר "לשדרג" למודו T שהמכשיר מיושן ללא תקנה כבר מרגע שיצא.

אולי אם יש לך נוקיה 3100 אז זה שדרוג, כן, אבל כל מכשיר מנוקיה 5800 ומעלה מאכיל את המודו T אבק, ובפער עצום.

הדבר הזה מתבסס על חומרה מ 2006. היה אפשר אולי לתרץ את זה במחיר זול מאוד והרבה אינטואיטיביות למשתמש, ככה שהוא יתאים לכל נוב או טכנופוב, אבל גם את זה אין בו.

אלא אם הוא ימכר ב 200 שקלים עקב הכשלון החרוץ של החברה, אני לא רואה סיבה למה יחידה אחת מהזבל הזה צריכה להימכר.

פורסם

במיוחד עכשיו כששוק מכשירי האנדרואיד קטני המידות מתעורר לחיים עם דגמים מעניינים וחדשניים...

פורסם

איזה עוד דגמים קטנים מומלצים יש?

פורסם

מסתובב ברשת דגם נוסף של סוניאריקסון שאמור לצאת ממש בקרוב עם מסך 3.2.

פורסם

מסתובב ברשת דגם נוסף של סוניאריקסון שאמור לצאת ממש בקרוב עם מסך 3.2.

יש אולי לינק או שם של הדגם שאמור לצאת?

פורסם

^

כבר הזכרנו אותו כאן כמחליף ראוי ומאוד אטרקטיבי, אבל הוא 3.0 אינטש, לא 3.2

לא רוצה לבאס אותך, אבל בחודש הקרוב יוצאים היורשים - XPERIA MINI/MINI PRO (בלי ה-X10) עם מסך 3' ברזולוציה כפולה, זכוכית גורילה, מעבד חזק בטירוף, צילום HD ואנדרואיד 2.3.4. מחכה בקוצר רוח אבל נראה מה יהיה המחיר.

פורסם

לא לא, הסתובב מכשיר נוסף בשם קוד כלשהו שלא קשור לשני אלה, היה לדעתי גם בחשיפה בקומבינטור.

פורסם

הוא כונה קודם DUO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים