עבור לתוכן

שאלות אחרי קניית Xperia X10 Mini

Featured Replies

פורסם

היי

קניתי את המכשיר.

הוא נחמד מאוד רק יש בעיה אחת מאוד מציקה, המסך משום מה מאוד רגיש, כשאני מחליק את האצבע כדי לעבור למסך אחר או כשאני גולל להמשך האפשרויות וכדומה, יוצא שאני לוחץ על כל מיני דברים שאני לא רוצה ללחוץ עליהם. אותו דבר כשאני כותב, כשאני לוחץ על אות מסוימת אז הרבה פעמים קורה שיוצאת לי פעמיים אותה האות.

"ססבבה אאז ניפפגש מאאוחרר יותתר".

לא מצאתי באפשרויות משהו לגבי זה, מה אני יכול לעשות?

פורסם

נראה לי שלמכשיר בגודל כזה ולמי שמתכנן לשלוח הודעות רבות המקלדת היא מצרך חשוב מאד...

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני הולך לרשום הרבה הודעות, רשמתי שרוב הטקסטים שאני אכתוב יהיו בעברית, תודה בכל אופן.

לדעתי אני אוותר על גרסת הפרו מכיוון שהמקלדת תהיה רק באנגלית ולא שווה הנפח והמשקל הנוסף.

ראיתי עכשיו פלאפון אחר שנראה נחמד - מודו modu) T), מה אתם אומרים עליו ובעצם על מי אתם יותר ממליצים, הוא או X10 מיני?

פורסם

שינית את הודעת ושאלת המקור ככה שהתגובה שלי לא רלוונטית שם...

פורסם
  • מחבר

ברור.

אני מחכה לעוד אנשים שיגיבו.

פורסם

מעקב

פורסם

אממ ... לא משנה מה תקנה, אל תקנה את הMODU, בלי שום קשר לגאווה ישראלית ולכל הוועאג'רס מסביב, המכשיר הזה הוא כישלון כל כך מוחץ שג'וקים מריצים עליו דאחקות ...

פורסם

המודו הוא מכשיר מת עוד מלפני הרגע שבו יצא, אין לו שום מאפיין שגורם לו להיות עדיף על מכשיר סיני ב 300 שקל.

האקספריה ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המכשיר.

הוא נחמד מאוד רק יש בעיה אחת מאוד מציקה, המסך משום מה מאוד רגיש, כשאני מחליק את האצבע כדי לעבור למסך אחר או כשאני גולל להמשך האפשרויות וכדומה, יוצא שאני לוחץ על כל מיני דברים שאני לא רוצה ללחוץ עליהם. אותו דבר כשאני כותב, כשאני לוחץ על אות מסוימת אז הרבה פעמים קורה שיוצאת לי פעמיים אותה האות.

"ססבבה אאז ניפפגש מאאוחרר יותתר".

לא מצאתי באפשרויות משהו לגבי זה, מה אני יכול לעשות?

פורסם

להתרגל להקליד עליו ולא ללטף אותו, לא יצא לך שום דבר טוב מזה שתמרח על המכשיר שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני די בטוח שהמסך בעייתי. אין מצב שזה צריך להיות ככה.

אני בא לשים אייקון באחת מהפינות וזה פשוט לא תופס אותו, זה תופס ומשתחרר כל עשירית שניה למרות שזה אמור לתפוס אותו בכדי שאני אוכל לגרור אותו.

חוזר אליהם מחר.

פורסם

לא מבין למה אתה כל פעם משנה את ההודעת פתיחה שלך ואז רושם שוב את אותה הודעה למטה, זה סתם מוציא את כל הת'רד חסר היגיון.

פורסם

חח נכון,

מצאתי את עצמי שואל מזה התראד הזה לא הגבתי בו :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כי כל פעם השתנתה לי השאלה :s05:

מעכשיו אני אמשיך רגיל.

קבלו בעיה חדשה.

נהיה לי פתאום בשורה למעלה סימן כזה של H ו-2 חצים למעלה ולמטה ואני זוכר את הסימן הזה מהמכשיר הקודם שהיה לי שלא כיביתי אותו לכמה זמן ואז קיבלתי 500 ש"ח בסוף חודש (אינטרנט), עכשיו, אם אני מחובר ל-WIFI אז זה נעלם והכל בסדר אבל אם אני מתנתק מה-WIFI אז שוב הסימן מופיע ויש לי אינטרנט.

איך אני מעלים את זה בלי להיות כל הזמן מחובר ל-WIFI?

המכשיר ממש נחמד אגב, אני בינתיים מרוצה ממנו.

פורסם

ראיתי עכשיו פלאפון אחר שנראה נחמד - מודו modu) T), מה אתם אומרים עליו ובעצם על מי אתם יותר ממליצים, הוא או X10 מיני?

איפה ראית?

יש לי את ה-MODU הראשון ואני דווקא מרוצה ממנו מאוד. ה-T אמור להיות שדרוג חביב מאוד שלו (כמכשיר שני/גיבוי/לילדים).

לדעתי אני אוותר על גרסת הפרו מכיוון שהמקלדת תהיה רק באנגלית ולא שווה הנפח והמשקל הנוסף.

דווקא יש אותו בארץ עם גיור מלא של מערכת ההפעלה + מקלדת פיזית בעברית. ~1400 ש"ח בחנות הקונספט של SE בקניון איילון.

לא רוצה לבאס אותך, אבל בחודש הקרוב יוצאים היורשים - XPERIA MINI/MINI PRO (בלי ה-X10) עם מסך 3' ברזולוציה כפולה, זכוכית גורילה, מעבד חזק בטירוף, צילום HD ואנדרואיד 2.3.4. מחכה בקוצר רוח אבל נראה מה יהיה המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים