עבור לתוכן

מחפש את גוף הקירור הגדול ביותר בשוק הפועל ללא צורך במאוורר ?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר.

אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך..

תודה!

פורסם

לאיזה תושבת ?

באיזה מעבד מדובר ?

איזה מארז ? יש מאווררים למארז ?

באיזה עומס המעבד יפעל ? עם איזה תוכנות

מה סביבת העבודה ? חדר משרד סגור בארון עובד מזגן ?

פורסם
  • מחבר

לרגע נשכח שמיועד למחשב..

פשוט מהו גוף הקירור הגדול ביותר שמושווק פשוטו כמשמעו :silly:

פורסם

יש לך מספיק גופי קירור אמתניים שעושים אחלה עבודה

תתייחס לשאלות של free_me_0 כיוון שהוא התייחס להרבה פרמטרים שיכולים להשפיע על הקירור, לדוגמא:

מעבד עם פליטת חום נמוכה במארז ממוצע ובחדר ממוזג - לא צריך גוף קירור גדול במיוחד, ואפילו אולי תוכל להשאיר גוף קירור ללא מאוורר, אישית דבר שלא מומלץ.

לעומת זאת - אם תקח גוף קירור כמו הMUGEN II או הנינג'ה, או DH14 (שזה חתיכת קירור ענק) ותשים אותו בתוך מארז דחוס עם מעבד QUAD באוברקלוק כבד, תיהיה חייב מאוורר אחד לכל הפחות בשביל להתגבר על הפליטת החום של המעבד.

בנוסף, היום המאווררים עובדים עם מהירות משתנה - מעבד מתחמם בעבודה/מאמץ - הם מסתובבים מהר יותר. מעבד שלא בעבודה ולא מתחמם - המאוורר מסתובב לאט יותר ולרוב לא נשמע כלל - וזה תקף במיוחד בקירורים הגדולים שעובדים עם מאווררים גדולים ושקטים יחסית ::)

פורסם
  • מחבר

אני זקוק לגוף קירור שישב באוויר פתוח ללא כל קשר למעבד..

לכן ציינתי שאין משמעות למעבד, חשוב לי לדעת מיהו הגוף הקיים בשוק..?

תודה

פורסם

נראה לי ה mugen 2 .

פורסם

אם אין בעיה תקציבית, ואין בעיה מלקנות מחו"ל אתה יכול ללכת על ה-thermalrigh hr-02 שבנוי להיות קירור פאסיבי ומשיג תוצאות מרשימות בהחלט במבחני ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים