עבור לתוכן

SE XPERIA MINI/PRO החדש - סוף סוף אנדרואיד קומפקטי ראוי?

Featured Replies

פורסם

חייב לציין שקצת מביך שכל כך הרבה זמן עדיין שומעים על הבעיות האלה ברומים ובמכשירים שלא עברו גיור בארץ.

• תגובות 56
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה בדיוק מביך בזה? יישור לימין לא נמצא גבוה מדי בצ'קליסט של גוגל, זה הכל... יש להם דברים חשובים בהרבה לטפל בהם.

פורסם

אין תירוץ, זה לא קורה רק בעברית, וזוהי כבר ממזמן מערכת הפעלה מובילה וגלובלית, וזו גם לא בדיוק חברה קטנטנה.

פורסם

ועדיין, אני יכול לחשוב בשליף על לפחות 3 דברים חשובים בהרבה שהם צריכים להתמקד בהם לפני היישור לימין, שלמען האמת, הוא לא עד כדי כך קריטי (זה לא שאין עברית או ערבית או [הכנס שפה מימין לשמאל פה], זה רק שזה קצת פחות נוח במצב הנוכחי)

פורסם

עצם העובדה שיש לגוגל מרכז פיתוח בארץ הופך את זה למאוד עצוב.

אגב אחרי ריפרוף חוזר בנתונים שני המכשירים נראים זהים לחלוטין פרט למקלדת, אז למה יש הבדל בזמן הסוללה?

פורסם

הבדל לא כזה גדול אחד ושתיים מקלדת מלאה לוקחת גם כן חשמל הרכיבים שיקלטו תמקלדת לוקחים חשמל הפיצול של המסך מהמכשיר ליחידה כמעט נפרדת ועוד הרבה דברים אני מאמין שאתה מספיק חכם בשביל למצוא תתשובה למה לשחק אותה ראש קטן?

פורסם

^^

אבל למה את העונה סתם? הנתונים היבשים של ה-pro מראים שדווקא לו יש זמן סוללה גדול יותר. בכל מקרה, זאת שאלה טובה, שים לב שיש לו גם יותר זיכרון ROM.

כשהדיזייר S הגיע לארץ לחנויוץ הפרטיות הוא עלה יותר מ-2000. מחירי השקה במיוחד למכשירים מיוחדים או מדוברים נוטים להיות גבוהים, לא נראה לי שהוא יעלה, עם מפרט כזה 1300 שקל בעת השקה.

אז חכה עוד שבועיים שלושה והמחירים ירדו לרמה סבירה. אני רוצה להזכיר לך שהדיזייר S הגיע לארץ רק בסביבות אפריל ובתחילת מאי מחירו כבר עמד באזור ה-2100-2200 שקל.

עוד אופציה ברמה הזאת היא ה-WILDFIRE S. נכון שחומרתית הוא חלש יותר משמעותית (מעבד של 600 MHz) אבל אם הפרש המחיר יהיה גדול מספיק (200-300 שקל לדעתי) הוא בהחלט שווה רכישה. יש לו גם מסך גדול יותר ב-0.2", די משמעותי למרות שזה לא נשמע כך.

פורסם

ה wildfire s חלש יותר ברמות, ובכל בחינה אפשרית. לא רק שהוא 600MHZ, שזה סה"כ סביר, זה גם arm11 מיושן. ליד A8 חדיש מדובר בעגלה.

בנוסף, אדרנו 205 מודרני וחזק ליד אדרנו 200 מיושן וחלש (יש ביניהם הבדל עצום)

יהיה עצוב לקנות מכשיר חדש שכבר מהקופסה לא מסוגל להריץ את כל האפליקציות.

אני לא רואה שום סיבה להתקרב לויילדפייר S.

פורסם

זה נכון ,קו המכשירים לשוק הנמוך של HTC הוא בדיחה ,עדיף כבר לקנות את הZTE BLADE עם אותה חומרה ,מסך ברזולוציה נורמאלית וזול יותר.

פורסם

הבדל לא כזה גדול אחד ושתיים מקלדת מלאה לוקחת גם כן חשמל הרכיבים שיקלטו תמקלדת לוקחים חשמל הפיצול של המסך מהמכשיר ליחידה כמעט נפרדת ועוד הרבה דברים אני מאמין שאתה מספיק חכם בשביל למצוא תתשובה למה לשחק אותה ראש קטן?

למען האמת, אני חושב שמקלדת Qwerty מלאה בטלפונים כל כך קטנים זה פשוט בזבוז של זמן. הרווח בין המקשים כל כך קטן שזה לא נוח בעליל להקליד עליה, עדיף כבר להקליד על המקלדת המובנית במסך וזהו. זו הסיבה גם שאני לא אקנה לעצמי מיילסטון.

פורסם

ההבדל הוא שפה המסך מטור קטן ומקלדת qwerty על מסך של 3״ זה לא כזה תענוג.

אבל באופן כללי גם אני לא מת על המקלדות הפיזיות בסמארטפונים , אין לי שום בעיה עם המקלדת על מסך של 3.5״ או מסכים גדולים יותר , אין מנגנונים מעצבנים לפתיחה של המקלדת שאם נכנס גרגר אבק או חול אי אפשר לפתוח את המקלדת , יש לך חופש מוחלט מבחינת השפה כמו לדוג באנרואיד פשוט מתקינים מקלדת או בiOS מוסיפים אותה בהגדרות של המכשיר .

פורסם

אני בכלל לא חשבתי לקחת את זה עם המקלדת הרגיל בהחלט מספיק בכלל לא ניראה נוח בעליל להשתמש בזה ניראה לי אפילו פחות מסוג המקלדת שבאייפון ודומיו שכן פה גם תצטרך לדחוס את הנקודה הפיצית הזאת פנימה אולי אפילו נראה אנשים כותבים עם קיסם?

פורסם

מקלדת פיזית זה שליטה. אין בכלל על מה לדבר.

(Milestone 2)

פורסם

במיילסטון זה עוד איכשהו סבבה המקלדת גדולה באיזה אינצ אבל שאתה דוחס כזאת מקלדת ל3 אינץ' כאן מתחילות הבעיות

פורסם

תלוי.

אני הקלדתי עיוור על מקלדת של סמסונג I780, ועם המילסטון אני לא מסתדר בכלל, לא נוח לי.

לעומת זאת, אני כמעט כותב עיוור על המקלדת הוירטואלית בתוך הגלקסי שלי.

כל אחד והאננס שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים