עבור לתוכן

SE XPERIA MINI/PRO החדש - סוף סוף אנדרואיד קומפקטי ראוי?

Featured Replies

פורסם

אחד השימושים העיקריים לסמרטפון זה גלישה באינטרנט, עם מסך ורזולוציה כזאת אני לא בטוח שזה יהיה נוח במיוחד. ובהנחה ש-SE לא שינו קו, אז גם הגרסא הזאת תגיע עם GUI של SE.

• תגובות 56
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-GUI שלהם בהחלט לא מציאה למרות שנראה שהם ניסו להכניס כל מיני שיפורים שהופכים אותו פחות נוראי. רזולוצית המסך עלתה לכזו של 320\480 שבהחלט סבירה, ומי שמחפש פלאפון קטן יהנה מאד ממנו. סמארטפון הוא בהחלט לא רק לגלישה בדפי אינטרנט.

פורסם

עדיין רק וידגיט אחד בכל מסך?

אני בכלל לא מבין למה הם עושים GUI שאף אחד גם ככה לא רוצה, סתם טרחה...

פורסם

בישבילי זה קדמה ממכשיר מחורבן בעל מסך אולי אינץ' ללא מגע ללא אינטרנט קושי רב בסמס איכות שיחה סבירה --- ואמרתי לעצמי ואני עדיין אומר לעצמי משגע אותי הגודל של הטלפונים האלה שהם כמו להכניס מחשבון מדעי לכיס אני פשוט לא צריך את זה מה גם שהגלישה באינטרנט תיהיה לי סבבה שכן הסתדרתי עם דברים הרבה יותר גרועים והייתי מרוצה( אני מסתפק במועט טלפון כזה יהיה מעל ומעבר בישבלי)

תודה לעוזרים

פורסם

ומצד שני, גם אם הוא יעלה כפול, לא מדובר במחיר מופקע.

יש בו מעבד ומאיץ גרפי שעומדים בקו אחד עם המיילסטון 2 או הגלאקסי S (למרות שהמאיץ הגרפי ב SGS חזק יותר)

המסך שלו כבר לא 320X240, מה שהגביל אפליקציות ושטח עבודה (יש אפליקציות שלא עובדות על 320X240)

אין פיצ'ר שחסר בו.

SE התייחסו לכל הבעיות של מכשירי האנדרואיד הקטנים עד עכשיו- הם היו חלשים מדי, עם רזולוציה נמוכה מדי, מצלמה בינונית וחסכון בפיצ'רים.

הוא אפילו חזק יותר מהMilestone 2 ,הSGX530 הרבה יותר חלש מהadreno 205, המכשיר הקטן הזה אפילו חזק יותר מהDesire Z :lol:

פורסם
  • מחבר

עדיין רק וידגיט אחד בכל מסך?

לא, אבל עדיין שטח במסך מעט מוגבל בהשוואה לאחיו הגדולים. תראה בסרטון הראשון

אני בכלל לא מבין למה הם עושים GUI שאף אחד גם ככה לא רוצה, סתם טרחה...

כדי לנטרל ככל האפשר את מגבלות השטח של המסך הקטו. לפחות לפי דעת הרוב המכריע של המשתמשים זה הצליח להם ובגדול. בדגמים החדשים הם עוד הגדילו לעשות ועתה יש 16 קיצורים בפינות במקום 4 + כמה ודג'טים שיכנסו לך בכל מסך.

גם נוח מאוד לערוך אותם. שוב... תראה בסרטון.

הערת אגב: למרות המגבלות, אני באמת חושב שה-X10 MINI הנוכחי ב-650 ש"ח הוא עדיין מכשיר מעולה וסופר-משתלם למחירו, במיוחד לאור הגיור הרשמי לעברית. אחלה מכשיר כניסה לתחום הסמארטפונים, יכולות מדיה מצויינות וביצועים משובחים.

היום כמעט כל מכשיר "טיפש" בשוק עם עשירית מהיכולות שלו עולה יותר.

פורסם

ההגיון שלי מסתכל על זה ככה שהמכשיר שיחליף אותו יבוא אני מאמין שיעלה איזה 900 שקל שזה יהיה סבבה ואם לא אז בכל זאת יהיה ירידת מחיר של הרגיל ואז שוב זה יהיה עדיין משתלם לי

יש לי סבלנות רבה אז לחכות חודש +- זה סבבה לי

וגם אם אפילו יעלה לי איזה 1000 שקל זה יצא לי משתלם בכל זאת קניתי את הw595 המחורבן שלי לפני אולי שנה משהו כזה עלה לי 1100 כמו נטחן וההבדלים בין השניים שמים וארץ ככה שזה בסדר כרגע

פורסם

אל תצפה למחיר של פחות מ 1300 שקל למיני החדש.

מדובר על מכשיר שחוץ מרזולוצית מסך נמוכה יותר, מציע כל מה שהמכשירים הגדולים יותר מציעים, רק בחבילה קטנה מאוד.

פורסם

הוא אפילו חזק יותר מהMilestone 2 ,הSGX530 הרבה יותר חלש מהadreno 205, המכשיר הקטן הזה אפילו חזק יותר מהDesire Z :lol:

כשלוקחים בחשבון את רזולוצית המסך הנמוכה יותר בכלל מקבלים מפלצת ביצועים קטנה.

אני לא חושב לצערי שמחיר של 1300 שקלים בעת ההשקה הוא הגיוני בארץ.

פורסם

אפשר בכלל להכניס את שלושת המילים האלו באותו משפט ?

מחיר,הגיוני,בארץ

:bash:

פורסם

כשלוקחים בחשבון את רזולוצית המסך הנמוכה יותר בכלל מקבלים מפלצת ביצועים קטנה.

אני לא חושב לצערי שמחיר של 1300 שקלים בעת ההשקה הוא הגיוני בארץ.

למה לא? הדיזייר S לדוגמה עולה 2000 ש"ח ומעלה, והיתרון היחיד שיש לו זה גודל המסך...

ביחס למחירים בארץ, זה מחיר די הגיוני לדעתי (ביחס למחירים בארץ בלבד....)

פורסם

כשהדיזייר S הגיע לארץ לחנויוץ הפרטיות הוא עלה יותר מ-2000. מחירי השקה במיוחד למכשירים מיוחדים או מדוברים נוטים להיות גבוהים, לא נראה לי שהוא יעלה, עם מפרט כזה 1300 שקל בעת השקה.

פורסם
  • מחבר

אלא אם אתם זקוקים לגרסת ה-PRO עם עברית חרוטה ומוארת כראוי, אין שום מניעה להזמין אותו מחו"ל כי ג'ינג'רברד תומכת בעברית באופן מלא ישר מהקופסה.

פורסם

מהקופסא כן, אבל לצדדים לא.

בכל גרסה שיצאה עד היום יש בעיות של הצמדה שמאלה ימינה, מעניין מתי הם באמת יפתרו את זה ברמת הקופסא.

פורסם
  • מחבר

מהקופסא כן, אבל לצדדים לא.

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים