עבור לתוכן

זריז! איזה פלאפון לקחת?

Featured Replies

פורסם

רק קח בחשבון שה-SGS מתומחר ברשתות במחיר יותר מכפול ממחיר השוק שלו ואתה מחוייב לדבר לא מעט (כלומר לשלם לא מעט) כדי לקבל החזר מלא. את כל הטיעונים בעד ונגד קניה כזו תוכל לקרוא בלינק שנתתי על ניתוק זיקה.

• תגובות 56
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע מבחינת מחיר אין בכלל מה לדבר על אייפון 4, זה בסיביבות ה 4,000 ועוד אם ישבר לך המסך גם אם יש לך אחראיות על שברי מסך וכד' זה תיקון של איזה 400 ש"ח (בלי אחראיות זה 1,500).

שמע ההבדל המשמעותי שיש לאייפון 4 על SGS זה ברגע שאתה מוציא את המכשיר כמו שהוא מהקופסא, האייפון עובד מצויין.

לSGS צריך קצת תיקונים, לפי דעתי זה רק בגלל שזה סמסונג ומערכת הקבצים הישנה שלהם, אבל לצרוב רום חדש זה לא בעיה בכלל (2:25 דקות) ועוד 9 שניות לצרוב קרנל. ומדריכים לא חסרים בכלל.

עוד משהו שנתון לויכוח זה על פריצה של אייפון, ברגע שפרצת אתה חשוף יותר לתקלות, יש כאלה שלא יש כאלה שכן, ראיתי גם וגם.

באנדרויד זה לא יקרה ואין צריך שזה יקרה.

בנוסף לזה הSGS הוא המכשיר שכמעט ולא ניתן לעשות לו "brick".

האנדרויד בשנה הקרובה הולך להיכנס חזק מאוד לשוק בישראל.

בנוסף לזה אתה כבר חייל, לא יודע בדיוק איפה אתה משרת, אם זה בשטחים או לא, אבל ה DEFY הוא מכשיר חזק מאוד, עמיד בכמה דברים אבל כמובן עד גבול הטעם הטוב.

אם בטעות יפול לך המכשיר לאמבטיה וישר תוציא אותו סביר להניח שלא תצטרך לשלוח אותו לתיקון, לעומת מכשירים אחרים.

אז הייתי שוקל גם ללכת על הDEFY.

רוב החברות היום נותנים גם סמארטפונים בהחזר מלא, אז להביא מכשיר מחו"ל זה לא כזה משנה.

למרות שאם אתה מביא מכשיר מחו"ל, אתה יכול לשים עליו אחראיות. חבילה, אין שום בעיה.

אני הייתי שם עין יותר לכיוון של HTC \ נקסוס אם אתה מחליט לייבא מכשיר מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העונים.

אגב, ה-SGS מבחינת כרטיס קול, איך הוא?

יש לי אוזניות של רייזר טובות, אך אני לא יודע איך המכשיר מבחינת סאונד, אשמח לשמוע מכם.

פורסם

בלי תיקוני הסאונד גרוע מאוד ,עם התיקונים אמור להיות סביר לגמרי.

פורסם

מה שבטוח זה שאם אתה הולך על ה SGS אז תרכוש בחנות חיצונית ותיקח זיכויים מהחברה ואם אייפון אז אתה יכול לרכוש מהחברה הסלולרית.

ה SGS מתומחר בחברות הסלולריות באותו מחיר של האייפון כשלמעשה הוא עולה חצי ממנו בחנויות חיצוניות, אתה משלם 4000 ש"ח על מכשיר של 2000 ש"ח.

תחשוב מה ישאר לך לשלם אם תרצה לשדרג בעתיד...

פורסם

יש בעיה אחת מאוד גדולה ברכישת מכשיר מחנויות בשביל רשת פלאפון - התדרים. פלאפון עובדת בתדרים 850/2100 בעוד החנויות מייבאות את רוב המכשירים בגרסה שתומכת רק ב-2100 ואולי בתדרים נוספים, אבל לרוב לא מייבאים גרסאות 850 וגם 2100 (לפעמים משיקולים פרקטיים - למשל מכשירים שמגיעים או 900/2100 או 850/1900).

המשמעות בשבילך - אם לא תוודא שהמכשיר תומך בשני התדרים עלולה להיות לך בעיית כיסוי ברגע שתצא ממרכזי הערים הגדולות (ע"פ דיווחים שונים, לא מניסיוני האישי). באורנג' ולקום לא תהיה הבעיה כי:

1. רשת הדור השלישי בכיסוי מלא של 2100.

2. בניגוד לפלאפון, לאורנג' וסלקום יש גיבוי של רשת דור שני שפרוסות בכיסוי של כמעט 100% משטח המדינה, כך שאולי האינטרנט יהיה איטי מאוד אבל לפחות תוכל להוציא ולקבל שיחות - ואל תשכח שזו קודם כל המטרה של הטלפון..

פורסם
  • מחבר

אגב, שווה לעשות ביטוח ל-SGS?

הוא רגיש?

כמה עולה ביטוח לחודש?

פורסם

אני הולך עכשיו לסוכנות פלאפון... צריך המלצה לפלאפון שנותן את מירב התמורה למחיר.

כמובן שאני עושה זאת דרך מסלול חיילים.

עדיין לא קראתי את התגובות, אבל שים לב לשתי טעויות קריטיות שלך:

1. לא בוחרים מכשיר "זריז!", אלא אם בא לך להצטער אחר כך.

2. אלא אם מסלול חיילים שודרג משמעותית גם הוא בתחילת השנה (אני בספק), אז זה מסלול גרוע, יחסית למסלולים ה"רגילים" שהם טובים יותר - הזוי ככל שזה אולי נשמע לך.

250 דקות,250 SMSים,1 ג'יגה גלישה,מסלול חיילים(יותר נכון סטודנטים הסוכן שטח הביא לי)

120 שקל לחודש,וזה אחרי החזר של 24 שקל אאל'ט כי הייתי בסלקום ועברתי אליהם.

חבילה לא משהו בכלל.

אם במחיר הזה אתה לא מקבל גם סמארטפון (ברמת אייפון 4) בחינם, אז היא אפילו דיי גרועה.

פורסם
  • מחבר

המסלול שאני הולך עליו הוא ככה:

*500 דקות לכל היעדים.

*500 סמסים.

*1GB חבילת גלישה.

*49 אג' לדקת שיחה מעבר לדקות הכלולות בחבילה (גם אין מצב שאני ישתמש בזה).

229 ש"ח לחודש.

כמובן שכל זה ל-36 חודשים, ואני מקבל כמובן זיכוי מלא על המכשיר.

אם יש לך הצעה יותר טובה, אשמח לשמוע, שזה מגובה בתחשיב כלכלי.

פורסם

אני באורנג'

מקבל 1300 דק' + 1300 הודעות + 2 גיגה גלישה + אייפון 4 (יכולתי לבחור גם SGS) ב 209 ש"ח לחודש.

בסלקום הציעו לי

1000 דק' מחוץ לרשת + 3500 דק' לסלקום + 1000 הודעות + גלישה ללא הגבלה ב 248 ש"ח כשעל אייפון או גלקסי אתה מוסיף עוד 5 ש"ח בחודש ל 36 חודשים.

אני כבר הייתי באורנג' אבל מי שמתנייד לאורנג' מקבל 48 ש"ח הטבת ניוד ובסלקום זה 20 ש"ח אם אני לא טועה.

פורסם

המסלול שאני הולך עליו הוא ככה:

*500 דקות לכל היעדים.

*500 סמסים.

*1GB חבילת גלישה.

*49 אג' לדקת שיחה מעבר לדקות הכלולות בחבילה (גם אין מצב שאני ישתמש בזה).

229 ש"ח לחודש.

כמובן שכל זה ל-36 חודשים, ואני מקבל כמובן זיכוי מלא על המכשיר.

אם יש לך הצעה יותר טובה, אשמח לשמוע, שזה מגובה בתחשיב כלכלי.

חבילה ממש ממש אבל ממש גרועה.

לי באורנג' יש 1300 דקות + 1300 SMS + אינטרנט 2.5GB + החזר מלא על המכשיר (כלומר "אייפון 4 בחינם") , ב-231 ש"ח.

בלי חבילת האינטרנט זה עולה 209 ש"ח. אני רואה שהבחור מעליי קיבל ב-209 גם את האינטרנט.. אחלה.

בקיצור , החבילה שהציעו לך גרועה ביותר.

אתה משלם יותר , אבל מקבל פחות מחצי.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה מצחיק בכל העניין הזה?

שמבחינתי זה אותו חבילה, כי אין מצב שאני יחרוג מ-500 דקות, מה גם שאני לא מעוניין לקבל סרטן מהר כל כך.

שלא נדבר על אסמסים...

אם כבר, אז על חבילת גלישה אפשר להתמקח ופה אני צריך לבדוק מה הכי כדאי.

מעבר לזה, סוכנות פלאפון נמצאת מטרים ספורים מהבית שלי.

אורנג' נמצאת בקצה השני של העיר... אני צריך לקחת 2 קווים כדי להגיע לסוכנות אורנג' אם קורה משהו.

שנית, לא סובל את אורנג', היה לי תקרית בעבר (שאגב, סיפרתי עלייה כאן ב-HWzone) שהם פיצצו אותי בחבילות תוכן שלא ביקשתי... הדבר האחרון שאני יעשה זה לחזור אליהם.

פורסם

זה לא משנה, גם אם אתה לא הולך לדבר יותר מ-100 דקות - אתה עדיין משלם יותר.

אה, וזה לא מסלול יחודי לאורנג'.

גם סלקום ופלאפון מציעות אותו דבר - 209 ש"ח עבור 1200 + 1200.

פורסם

ראיתי בפורום אחר שסלקום מציעים לחיילים 500 דקות + 250 SMSים ב-121 שקל לחצי שנה ואחרי זה 146, במכיר כלול סמארטפון מהדרג השני, כלומר מוטורולה DEFY, מוטורולה MILESTONE, בלאקברי 9300 וכו', למרות שאיפשהו ראיתי שגם אייפון נכלל. לתוך זה תוסיף חבילת גלישה בסיסית של סלקום ב-25 שקל בחודש בלתי מוגבלת בנפח במהירות 384KBps ותקבל חבילה דומה עבורך במכיר הרבה יותר נמוך (נכון, עם טלפון כביכול פחות טוב אבל לפי מה שאמרת בכלל לא תרגיש בהבדל). כמו כן כדאי שתברר מה התנאים של סלקום לפני הטבות והחזרים וכו' כדי אולי לקנות טלפון מחוץ לרשת כך שתוכל בפחות כסף לרכוש טלפון טוב יותר ולקבל עליו החזרים.

פורסם

לא חושב שמכשיר שעולה 3.5K יכול להכלל לתוך הקבוצה של הדרג ה"השני" ... וכמובן אם האייפון לא נכלל אז גם הGalaxy S לא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים