עבור לתוכן

Nexus One - מאוחר מדי / מיושן מדי?

Featured Replies

פורסם

כ-1000 ש"ח, נשמע לא רע בכלל בהנחה ומישהו מביא לך את זה. אם אתה צריך לשלם משלוח ולהסתכן בתשלום מיסים או מע"מ זה כבר פחות כדאי.

בכל אופן לי יש את המכשיר ואני נהנה מכל רגע. מבחינת ה-2.1, ככל הידוע לי מאחר וזה טלפון של גוגל עצמם הוא מקבל ראשון (או לפחות בין הראושנים) כל עדכון של המערכת שיוצא

פורסם

הNexus One הוא מכשיר של גוגל ,כרגע מבחינת עידכוני גירסה הוא בעדיפות שנייה אחרי הNexus S שהוא הGoogle Phone העדכני .

הוא קיבל באופן רשמי כבר את Andoid 2.3.3 , בסך הכול בשביל 1000 שקל ..אני חושב שהוא בסדר גמור ,בשביל המחיר הזה ,הוא רץ QSD8250 במהירות 1Ghz ובשביל המחיר הזה הוא מצויין (רוב הסמאטרפונים במחיר הזה מגיעים עם MSM7227 שמבוסס על ARM11 ישן במהירות של 600Mhz וכרטיס גראפי זהה ) יש לו מסך AMOLED דיי סביר ,מצלמה גם דיי סבירה .

בסך הכול אני חושב שבמחיר הזה והעבודה שהוא מכשיר שמקבל עידוכנים ישירות מגוגל ועוד עם חומרה דיי סבירה לעומת כול הסמאטרפונים האחרים שנמכרים במחיר הזה , זה קנייה חכמה .

הביעה היחידה היא שראיתי שהם לא שולחים לארץ , ואם לקחת בחשבון שירות כמו Mustop,מכס והקנייה יכולה להפוך לקצת לא כדאית .

פורסם

המחיר מצוין. אם זה באמת המחיר שתשלם בסוף, זו קניה משתלמת.

לי יש את הנקסוס, ואני באורנג', והוא עובד מצוין.

יש בעיה, לפחות עם רומים לא רשמיים, בגירסא החדשה ביותר. התנתקויות מוזרות של שיחות וזמן סוללה נוראי.

אבל הגירסא 2.2 עובדת מצוין.

המסך שלו מצוין, וזמן סוללה רגיל (אל תצפה ליותר מיום בעבודה בינונית, וזה נכון לגבי כל הסמרטפונים), המצלמה טובה ביום, גרועה בלילה.

והמולטי טאצ' שלו לא בשמיים (עד 2 אצבעות). גם הספיקר לא משהו. לזמנו הוא היה להיט מבחינת חומרה. היום הוא אחד מיני רבים, ולא בטופ. אבל בשביל המחיר הזה, הוא שווה מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים