עבור לתוכן

החוויה שלי עם ונטויזון

Featured Replies

פורסם

אני לא מאמין שאני מוצא את עצמי פותח דיון על

הנושא הזה אבל חשבתי שמחובתי להזהיר כמה שיותר אנשים

מהחברה הזאת.

התחברתי לחבילה חינם ל 3 חודשים שהם מצעים (אם אתה שוכח להתנתק אז אתה מוצא את עצמך בהתחיבות לשנה

במחיר אסטונומי ) , חשבתי לעצמי אני יתחבר יהיה טוב אז אני ימשיך לא אז לא.

זכרתי שהחבילה עומדת להסתיים בקרוב והיום החלטתי שאני רוצה להמשיך אבל עם חבילה עם נפח יותר קטן.

חשבתי אני יתקשר, יגיד להם שאני רוצה להמשיך ,הם ישמחו ויעדכנו לי לחבילה אני רוצה.

אז התקשרתי וענתה לי רות והיא העבירה אותי לאסתר מהשידרוגים וכשהיא הבינה מה אני רוצה

היא טענה שהיא לא יכולה לעזור כי רק משדרגת למעלה לא למטה והעבירה אותי להילה שניתקה לי בפנים.

אז התקשרתי שוב וענה לי אורן אז הסברתי לו שכל מה שאני רוצה זה להישאר לקוח אבל עוד לפני

שמשהו הקשיב מה אני רוצה כבר העבירו אותי 3 אנשים ושאם זה היחס שאני מקבל אז אני לא מעוניין

להישאר לקוח אז שבקשה שיעזור לי לסגור חבילה ולא יעביר אותי לאף אחד אחר.הוא אמר שהוא מיד יעזור

ויעלה על הקו את הבחורה שמשדרגת ואז אתם בטח יכולים לנחש מה קרה - הקו בצד השני מת.

לא התיאשתי והתקשרתי שוב ענה לי ארנון , איך שסימתי לשאול אותו מה שמו תנתקה השיחה,טוב קורה.

אז היתקשרתי שוב ובאופן מוזר ענה לי שוב ארנון ושוב איך שסימתי לשאול לשמו התנתקה השיחה.

התעצבנתי לקחתי אוויר הלכתי להירגע והתקשרתי שוב . ענה לי בחור שכבר לא טרחתי לזכור את שמו

הסברתי שוב שאני לא מצליח לקבל שרות ושרק יעזור לסגור חבילה ,הוא אמר רק שניה ופתאום השיחה עברה

למענה אוטומטי באנגלית שמבקש ממני להשאיר הודעה.

את המסקנות תסיקו בלבד.

בכל מקרה הם שברו אותי אחרי 5 דקות פשוט נכנסתי ל

www.netek.co.il

ושלחתי פקס התנתקות.

פורסם

צ'אק נוריס יכול להתנתק מנטוויז'ן

פורסם

הלינק ניראה לי כמו פרסומת סמויה(שגויה)

פורסם

זה לא נראה לי כמו פרסומת סמויה אלא פשוט לינק לא תקין. "נתק" הוא אתר שהושק לאחרונה בקול תרועה והיו עליו לא מעט כתבות בעיתונות ולכן קשה לי להאמין שהם יטרחו כל כך כדי לפרסם את האתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את הלינק.

זה פעם ריאשונה שאני משתמש באתר הזה

אבל לא חושב שהיתה לי בררה,אני בספק אם

ההיתי מצליח להגיע לבן אדם שיסכים לנתק אותי.

ההיתי שמח לקבל תגובה של משהו שהשתמש באתר כדי להתנתק

פורסם
  • מחבר

אז רק רציתי לעדכן את חברי הפורום למקרה

שיתקלו בבעיה דומה.

למרות היחס המזלזל שקיבלתי אתמול הפקס הגיע ונרשם במערכת של נטויזון

אז אז דבר ריאשון השירות שמספק אתר "נתק" אמין ושימושי.

בנוסף היום התקשרתי שוב, עדין יבשו אותי קצת יותר מדי לטעמי בלחכות

אבל לא ניתקו לי או העבירו אותי לאנשים שלא יכולים לעזור . אישרו בפני את

קבלת הפקס ואפילו פתחו קריאת התנתקות נוספת.

בנוסף היום גילתי שבאתר נטויזון אפשר להתחבר ל"אזור האישי" או איך שלא קוראים לזה

ושם אפשר לראות סטאטוס של כל הפניות הפתוחות שלך מולם.

אני מקווה שיחס שקיבלתי אתמול היה סטיה מהנורמה ולא הנורמה שלהם.

זה ממש חבל כי הם איבדו לקוח על כלום, בכלל לא התכוונתי להתנתק.

דרך אגב - הם עדין לא ניתקו אבל אני רואה באתר שהפניות שלי פתוחות

אז אני מקווה שינתקו אותי ביום ריאשון בלי לטרטר אותי יותר.

פורסם

מעקב

פורסם

אני יכול להגיד לך שזה לא סטיה מהנורמה, לי הם עשו בדיוק אותו דבר כשרציתי לעזוב אותם (לפני שהיה את האתר הזה שהשתמשת בו). ניתוק שיחות, העברה מעובד לעובד, אותם תרגילים כל הזמן. ההבדל היחיד בין הסיפו שלי לשלך זה שמקרה שלי היו שם רק איזה 4 עובדים, אני מאמין גם שהם ישבו אחד ליד השני וצחקו כל פעם אחרי שהם העבירו/ניתקו.

פורסם

אותו הסיפור ב KSP . לפני שאתה אומר שני מילים כבר מפנים אותך למישהו אחר שבתורו ממשיך במעגל ההפניות האין סופי, VICIOUS CYCLE

פורסם
  • מחבר

אז עדכון מהיום, חזרתי הביתה ועדין לא נותקתי

התקשרתי שוב והסבירו לי שהניתוק יבוצע בתאריך שהחבילה נוכחית

אמורה להסתיים.

לא הסכמתי מתוך חשש שזה לא יקרה ויתחילו לחייב אותי ולמרות שהבטיחו לנתק

ולמרות שיש לי את כל ההוכחות - עדיף להיות חכם מצודק.

התעקשתי להתנתק והעבירו אותי לבחור מאד נחמד שעשה הכל על מנת שאני ישאר, עשה

וגם הצליח ,אני מודה נשברתי.הוא היה כל כך נחמד שכבר הרגשתי לא נעים. נורא כעסתי

על היחס שקיבלתי אבל לחצי שנה חינם וחצי שנה ב 20 שקל לכל מהירות עד 5 מגה לא יכולתי לסרב.

צדק מי שאמר שזה בלתי אפשרי להתנתק מהם.

פורסם

חחח

אני גם הייתי עד לפני 4 חודשים לקוח שלהם ואחרי כמה בעיות (חיוב על שירות של שיחות מוזלות מחו"ל לארץ שבחיים לא בקשתי ולא הוצע לי ועוד) החלטתי להתנתק.

החלטתי מראש שלא משנה מה יציעו לי אני לא נשאר איתם מפרנציפ ואפילו לא רציתי לשמוע מה היה לנציגים להציע לי כדי שאשאר, הגעתי למנהל בשימור לקוחות שכל הזמן שעל אותי למה אני רוצה לעזוב, אמרתי לו שאני לא מעונייו לפרט והקרציה לא הפסיק לנסות לשכנע אותי לענות לו, אני פשוט חזרתי על המנטרה "אני רוצה להתנתק" ואז הוא- למה? ואני- כך כי אני רוצה להתנתק וכו'

בסוף הוא הצליח להשחיל לי הצעה כמו של פותח הדיון רק ב15שח לחודש ולא 20 + חצי שנה חינם אבל אני מהפרנציפ שלי כמובן סירבתי.

בסוף הצלחתי להיתנתק דרכו וכל הסיפור נמשך בדיוק 45 דקות וכלל גם 2 ניתוקים במעבר מנציג השירות לנציגי השימור.

אם אתם באמת רוצים להיתנתק פשוט על תגידו להם למה, כי ברגע שאתם עונים על השאלה הזאת אתם פותחים פתח לניסיונות שיכנוע כאלה ואחרים, בשבילי כל חווית הניתוק הייתה סוג של כיף לשמוע אותם מטפתלים בטלפון ולא מצליחים להשחיל "מילת מכירות" אחת

פורסם

אתה מזכיר לי את וינסנט פרארי שכל הזמן אמר לנציג AOL שהוא רוצה רק לסגור את חשבון המנוי אצלם - כדאי לראות, משעשע מאד !

vincent ferrari "Cancel the Account" O

פורסם

חחח, אותי לא העבירו לשימור, אחרי חצי שעה או שעה של ריבים הם ניתקו...אבל יש לי דיי הרבה ניסיון עם החברה משימור :lol:

לפנמי שהייתי ב 013NETVISION הייתי בבזב"ל, העבירו אותי לאיזה נחס משימור לקוחות שפשוט לא עזב אותי...כל שניה שאל למה אני רוצה להתנתק (כי אני רוצה להתנתק לא סיפק אותו במקרה הזה), הציע לי דילים בלי הפסקה ויותר משעה ישבתי ליד הטלפון ואמרתי אני רוצה להתנתק :facepalm: בסוף הצלחתי לנצח אותו :cool2:

פורסם

אתה מזכיר לי את וינסנט פרארי שכל הזמן אמר לנציג AOL שהוא רוצה רק לסגור את חשבון המנוי אצלם - כדאי לראות, משעשע מאד !

vincent ferrari "Cancel the Account" O

הלוואי שזה היה כל כך קל להתנתק בארץ...

פורסם

מהזכור לי ברגע שמתקבלת הודעת ניתוק על נותן השירות לנתק בתוך 3 ימי עסקים. במידה והניתוק לא מתבצע יש אפשרות לתבוע בבית המשפט לתביעות קטנות "פיצוי לדוגמא" עד 10K ש"ח.

כמובן שצריך תיעוד והוכחות לכל העניין.

אם אני לא טועה מדובר ב-3 ימי עסקים - צריך לבדוק את זה.

לפותח השרשור,

מקווה שבאמת תקבל את מה שהובטח לך. מקווה שיש לך שיחות מוקלטות ומקווה שיש לך חוזה/מסמך עם הלוגו של נטוויז'ן.

אישית, לחברה כזו שמטרטרת ככה לקוח לא הייתי מתחבר גם בחינם. זכית ליחס נוראי ובכל זאת המשכת איתם. מקווה מאוד שתקבל יחס ראוי והולם כלקוח.

בנוגע לאתר "נתק" - לא צריך להשתמש בשירותים שלו. ניתן לשלוח פקס עם אישור משלוח מכל מכשיר פקס ביתי, לא צריך לעשות יותר מזה. אם אין פקס, יש אתרי אינטרנט שניתן לשלוח דרכם פקס ללא תשלום וגם במקרה הזה מקבלים אישור מסירה.

אני לא הייתי נותן לאף אתר אינטרנט עלום שם את הפרטים המזהים שלי. שם, ת"ז, כתובת, 4 ספרות של כ"א. לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים