עבור לתוכן

המלצה למסך 19

Featured Replies

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------

אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת.

מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן

Samsung 955DF Monitor

LG Flatron F900B

Viewsonic G90F

פורסם

תלמדו,

"מתיחת" התקציב כשמדובר במסך זה דבר הכרחי, אין מצב? תחסכו עד שיהיה. כשמדובר במסך מחשב, לא מתפשרים!

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת ?

פורסם

עם התקציב הזה לא תמצא מסכים איכותיים....

פורסם

תשמעו אני לא מבין גדול במסכים אבל אני יודע שהמסך הזה:

LG Flatron F900B

הוא מסך טוב ואיכותי!

אני ראיתי במציאות מסך 19' שטוח לחלוטין של Proview שכולם אומרים שהוא זבל, אני לא מבין מה רע במסך הזה :\

איכות התמונה היא טובה וכבר יש אותו למספר אנשים שאני מכיר מעל שנתיים ללא שום תקלה.

שלא תתבלבלו, אני מתכוון למסך שבתמונה הנ"ל שעולה 1092ש"ח

910718.JPG

פורסם

פייר

תחסוך עוד כסף ותקח את הSAMSUNG 959F או VIEWSONIC E95

גם IYAMMA טובים

אבל בדגמים היקרים שלהם

פורסם

אני ראיתי במציאות מסך 19' שטוח לחלוטין של Proview שכולם אומרים שהוא זבל, אני לא מבין מה רע במסך הזה :\

איכות התמונה היא טובה וכבר יש אותו למספר אנשים שאני מכיר מעל שנתיים ללא שום תקלה.

שלא תתבלבלו, אני מתכוון למסך שבתמונה הנ"ל שעולה 1092ש"ח

ועשית השוואה בין האיכות שלו עם האיכות של IIYAMA 454 למשל? ::)

פורסם

flatron 775ft זה טוב? :|

יש לי אותו כבר כמה שנים... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו אחד חדש.

ה"בעיה" היחידה שיש לי איתו זה שהוא לפעמים עושה קול ממש גבוה כזה כמו צריחה.. לא יודע למה אבל אם עושים degauss

ומכבים ומדליקים זה נהיה בסדר... וגם שאין לו שום דבר יותר גבוה מ85hrz ברזולוציה של 1024x768...

שווה לי לקנות אחד חדש? :\

פורסם

לפותח הדיון שלושת המסכים שהבאת הם מצויינים

אני לא יודע מה יש למפונקים פה שממליצים לחכות או למתוח.

אני ממליץ לך על הSYNCMASTER 955 DF (מנסיון )

זהו מסך פצצה עם גטדל נקודה 0.20 ותדר רענון 100HZ ורזולוציה מקסימלית של 1600X1200

אני לא יודע למה בן אדם צריך יותר מזה (חוץ מגרפיקאים) אפילו אנשים שיושבים כל היום על המחשב.

לסמסונג יש מסכים איכותיים.

נ.ב למה לעזאזל הוא צריך את ה955NF למה?

סתם לבזבז כסף מה הוא צריך רזולוציה 1920X 1440 ורענון של 130HZ .

צאו מזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כמו שאמרו טובים לפני במסכים לא מתפשרים ההמלצה שלי:

iiyama 454 הכי טוב בליגה הזו

תשפריץ ניטים כשתפעיל אותו בבית הבטחה שלי

פורסם

תשמעו אני לא מבין גדול במסכים אבל אני יודע שהמסך הזה:

LG Flatron F900B

הוא מסך טוב ואיכותי!

אם אינך מבין במסכים כיצד אתה יכול לקבוע שה-LG טוב ואיכותי?

הבעיה ב-PROVIEW שהוא מסך ביזיוני והאיכות שלי נוראית. אם לזה אתה קורא איכות תמונה טובה, מה זו בעיניך תמונה גרועה? מסך גרוע לא חייב להתקלקל לאחר שנה, הוא יכול להחזיק שנים.

פורסם

אם נתעלם לרגע מהעובדה שהדיון הזה בכלל מלפני שבועיים אז:

LOAD, דברים ראשון גודל הנקודה הוא 0.24 כמו כל המסכים, סמסונג מודדים במאונך. המסך 959NF מבוסס על שפורפרת אחרת שאנשים שראו את שניהם טוענים שהם מבדילים בשוני ניכר באיכויות.

לא, אנחנו לא קונים אותו בשביל "לעשות" 1920X 1440 ורענון של 130HZ אלא בשביל "לעשות" 1280x1024 / 100Hz, לא 75HZ כמו המקסימום שה955DF יכול לעשות. כנ"ל לגבי 1600X1200 שם ה959 מאפשר רפרש רייט של 85MHZ, מה שנותן לנו משחק ברזולוציות גבוהות ( 8) ) ללא כאבי עיניים

פורסם
  • מחבר

הלכתי לבסוף על הסמסונג 959nf, תודה לכל המגיבים

פורסם

הלכתי לבסוף על הסמסונג 959nf, תודה לכל המגיבים

חבל:)

ה viewsonic

h

יותר טובים

פורסם

Bessmertniy, שוב אל תגיב כשאינך מבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים