פורסם 2011 במאי 1914 שנים אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב.חנות טובה?שירות טוב?אחריות?אשמח למידע למי שיודע,תודה!
פורסם 2011 במאי 1914 שנים הבחור שאחראי על החנות הוא גם מנהל בiandroid.ובפורומים של iandroid ראיתי רק דברים טובים עליו, קח מזה את מה שאתה רוצה.
פורסם 2011 במאי 2014 שנים אני לא יכול להגיב לגבי אחריות, אבל קניתי דרכם SE Xperia Arc. המכשיר הגיע עם שליח של DHL שבוע וחצי ממועד ההזמנה, וגם זה רק בגלל שהיה יום העצמאות באמצע. המכשיר הגיע בחבילה מקורית וסגורה (מצרפת, מסתבר) עם כל הערכה, בלי החלפות או קומבינות למיניהן. אני מרוצה מאוד מהטיפול שלהם.
פורסם 2011 במאי 2014 שנים האם קיבלת חשבונית מס ישראלית, או שזאת היתה למעשה קניה ישירה מספק כלשהו בחו"ל, על שימך?
פורסם 2011 במאי 2114 שנים האם קיבלת חשבונית מס ישראלית, או שזאת היתה למעשה קניה ישירה מספק כלשהו בחו"ל, על שימך?החשבונית שקיבלתי ישראלית של החנות, זו לא קניה ישירה על שמי.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים אז כמה עולה גאלקסי S היום?עכשיו חזרתי מארה"ב ולא קניתי שם כי ראיתי שיש חנויות בזאפ שמוכרות ב-1800 שקל.בארה"ב זה עולה בסביבות 640$ כולל מס (של ארה"ב).בקיצור, איפה אפשר למצוא טלפון כזה עם אספקה עד סוף השבוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.