עבור לתוכן

אייפון 4 - מראה שמחובר לאוזניות למרות שהוא לא, ובגלל זה אין סאונד.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אייפון חדש של דודה שלי, משום מה מראה שתמיד מחובר לאוזניות, כמובן כשאני מחבר אוזניות שומעים הכל, אבל כשאני מתקשר למכשיר הוא רק רוטט, אין צלצול, ולא רעש של הודעות. המכשיר לא נפל או משהו.

לפי דעתי נראה כמו בעיית חומרה, כי כשאני נכנס למשחק הוא מראה בווליום כשאני מגביר או מנמיך את המילה "אוזניות" מעל הווליום...כאילו שמחובר אליו.

מישהו נתקל במקרה הזה?

תודה :)

אגב אני יוסיף בעדכון שגם כשאני מתקשר או עונה באייפון לא שומעים אותי, שוב רק מהאוזניות...ושומעים רק את מי שעונה בצד השני

פורסם

ניסת לעשות הפעלה מחדש ,או רסטור למכשיר ?

פורסם

לא בטוח, אבל יכול להיות שנתקע שם משהו מתכתי קטן שהאייפון מזהה כחיבור אוזניות, ומוליך גם כשאתה מכניס אוזניות באמת. נסה להסתכל לשם עם פנס ולבדוק אם יש משהו, ואם כן להוציא עם פינצטה או משהו

פורסם
  • מחבר

אין שם כלום בפנים :P

ועשיתי הפעלה מחדש למכשיר לא עוזר..

מה זה אומר רסטור? זה מוחק הכל?

פורסם

רסטור מפרמט את הNAND של המכשיר ,זאת אומרת מוחק הכול ואז מערכת ההפעלה מותקנת מחדש , אחרי הרסטור האיייטונס אמור לשחזר את המידע כאילו לא נגעת בו . רק אל תשכח לגבות את המכשיר ,ואם זה לא המחשב שרגיל מסונכרן עם המכשיר צריך גם לגבות את האפלקציות ידנית .

פורסם
  • מחבר

טוב..משהו מצחיק

עשיתי מלא פוווו בתוך הפתח אוזניות ולא עזר...נגעתי קצת עם הציפורן ניסיתי לדחוף לצדדים ושוב פעם דחפתי אוויר לשם פתאום זה הסתדר..

עדיין עדיף להתקשר לפלאפון להגיד להם שהמכשיר עושה בעיות? שיחליפו את זה לפחות?

פורסם

אם אין בעיות עכשיו ,אין טעם להתקשר ..כול עוד המכשיר עובד בצורה תקינה הם לא יעשו איתו כלום .

פורסם
  • מחבר

אנערף..אמרתי שלא יחזור פתאום משום מקום ויתקע ללא שיחות וכו', ראיתי שלפעמים זה נפוץ באייפונים על כל סוגיהם..מוזר.

בכל מקרה תודה על העזרה :)

פורסם

תכניס ותוציא את החיבור של האוזניות איזה 50 פעם, עדיין עובד? מצוין

לא עובד, לך תתלונן

פורסם
  • מחבר

אחרי שעשיתי את זה בערך ככה זה הסתדר

אם זה יקרה שוב אני משאיר את זה ככה שיחליפו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים