עבור לתוכן

שווה להחליף Z5500 בסולו 7C?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את הסולו 6 לאחר האזנה וקריאת כל הביקורות באתר ופורומים אחרים ולאחר התעייצות.

אני אחד ששומע מוזיקת טארנס והסולו 6 עדיין מספקים אותי עם הבאס שלהם.

לפי דעתי אתה חייב ללכת על הסולו 6 ולא 7! ראיתי את המבנה של החדר שלך והוא דומה לשלי ואנטולי הסביר לך כבר,ואין על אנטולי בתחום הזה והוא עוד חקר את שתי הרמקולים,אז תפסיק להיות ישראלי ולחיות במחשבה שידפקו אותך כי יש את הסולו 6 ב750 שח ואפילו פחות בחנויות כמו נתניה עם הזמנה בחינם.ככה שההפרש הוא מעל 200 שח..ודרך אגב לפני שאתה קונה אתה חייב לראות אם הרמקולים יתאימו לך לשולחן,כי רק אחרי שקניתי הבנתי שהם לא מתאימים והם פתאום נהיו קרובים אליי ממש לאוזן אז קניתי סטנד.תחשוב על הכל לפני שאתה קונה!

שבוע טוב :)

תאמין לי שחשבתי על כל סידור אפשרי בעולם לחדר מבלי להוציא את הרהיטים שיש בו עכשיו (הם חדשים)

וסתם להבין ... ::) אתה אומר שעדיף סולו 6 על סולו 7 כי יש לך את הסולו 6 ואתה אוהב אותו ?

בלי שום קשר לרמקולים ולהבדל ביניהם משהו קצת דפוק בעצה שלך חבר :xyxthumbs:

• תגובות 42
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני דווקא חושב שהיא מאוד הגיונית. אם יש לו את הסולו6, הוא שומע מוזיקה שדורשת הרבה באס, ולא חסר לו, אז כנראה שלדעתו יש להם מספיק באס. בהתחשב בעובדה שזה מה שמדאיג אותך הדעה שלו כנראה מאוד רלוונטית.

פורסם
  • מחבר

אה ככה לא הסתכלתי :xyxthumbs:

אני אלך על ה6 כמעט בטוח

רק מחכה שהכסף יגיע מאביב שיגור מהקונה של הZ5500 :bash:

פורסם

אם תרצה למכור את ה Z5500 דבר איתי בפרטי

הוא הקונה המאושר ?

פורסם
  • מחבר

הוא הקונה המאושר ?

לא ... הוא הציע 250 יותר חחחחח אבל רציתי לסגור והבחור השני גם התבאס בטירוף, אז שיהיה, מה כבר ישנה לי בחיים 250 עד כדי כך לעומת מה שישנה לו הרמקולים.

פורסם

אבל אז בטח ג'וני התבאס בטירוף...

פורסם
  • מחבר

אבל אז בטח ג'וני התבאס בטירוף...

כע אבל עם הבחור הקודם תכננתי שבועיים אז לא אכפת לי :silly:

פורסם

שלומי יא פראייר. 8)

פורסם
  • מחבר

שלומי יא פראייר. 8)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D ;D ;D ;D

פורסם

נו, אז מה קנית ?

פורסם
  • מחבר

נו, אז מה קנית ?

עדיין לא הגיע הכסף, אביב שיגור לוקחים את ההבטחה של ה14 ימי עסקים לקבלת התשלום עד הסוף :bash: :bash: :bash:

אני קונה סולו 6

או שאני הורס את כל החדר והופך את הכל ללא שימושי (מסך מול החלון = חלון סגור כל היום והריסת הבריאות בטירוף+הדלקת מנורה כל היום, שמש ישירה על המסך והעבר כשאני רוצה לאורר את החדר כשאני לא במחשב וזה מתחמם בטירוףףף) ושם את הסולו 7 ככה שרמקול אחד בפינה בין שני קירות והשני על המגירות שלי שיש עליהן עכשיו ידית הילוכים של G27 ואז לא יהיה לי איפה לשים אותה, או שאני הולך על הסולו 6 ;D

פורסם

פשוט שים את המיטה בצד של החלון ותחליף את הפינה של השולחן.

זה למה בדיוק אני שונא שולחנות פינתיים

פורסם
  • מחבר

פשוט שים את המיטה בצד של החלון ותחליף את הפינה של השולחן.

זה למה בדיוק אני שונא שולחנות פינתיים

אתה כל כך צודק

הממציא של שולחנות פינתיים לא מבין כלום ברמקולים

בטח יש לו איזה לוגיטק X-210 והוא משוכנע שהוא שיחק אותה

אני חשבתי על כל אפשרות בעולם אפילו לתקוע את השולחן באמצע החדר

האפשרות שאמרת עדיין זה לא אפשרי כי אני חייב לשבת מול החלון שיהיה אוויר נעים אחרת אני משתגע :(

אם אני אפילו אחליף לשולחן ישר אז עדיין המסך יהיה מול החלון ואני לא אוכל לפתוח את החלון כל היום ובחורף לא אוכל לפתוח כשיש גשם/אני אשכח פתוח וישרף המסך (למזלי איכשהו נכנס לי 2 טיפות גשם בשעה של גשם כבד אז זה כיף ביותר להשאיר חלון פתוח בגשם)

אם רק יכלתי להזיז את החלון (ואיכשהו הוא היה החוצה ולא לתוך אחד החדרים בבית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים