עבור לתוכן

עזרה דחופה! דרושות אוזניות חדשות (תחליף ל CX300) עד 250 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300

שהאמת מאוד נהנתי מהם.

ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי.

אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300.

את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4

סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב.

ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים.

יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטווח מחיר זהה סביבות ה 70 דולר...

תודה מראש, אשמח לתשובה מהירה זה מאוד דחוף לי, נמאס לי להסתובב עם אוזניות ענקיות... אני מתגעגע IN EAR

פורסם

נסה למצוא מבצעים (ארה"ב) על Head Direct RE0 או Shure SE215.

אתה יכול לקנות גם את ה- SoundMagic PL50 ב- 50$ שנותנות תמורה מצויינת למחיר.

פורסם
  • מחבר

נסה למצוא מבצעים (ארה"ב) על Head Direct RE0 או Shure SE215.

אתה יכול לקנות גם את ה- SoundMagic PL50 ב- 50$ שנותנות תמורה מצויינת למחיר.

היי תודה רבה על התגובה

השאלה באמת האם ההבדל מה CX300 יהיה כלכך בוטה שאני אגיד "וואו" או שהוא דיי מינורי?

כי בגדול הייתי מרוצה מהן, מהבאס שלהן וכ'ו אבל רוצה יותר טוב...

יש איזה אחד מהדגמים שנתת שבוודאות קובעים שהוא מוצלח ונוח יותר ?

פורסם

תראה האוזניות שהמלצתי ברמה הרבה יותר גבוה מה- CX300, אך בסופו של דבר זה תלוי באוזן שלך ובטעם שלך.

ל- SE215 יש חתימת קול שונה מה- RE0, זה אומר שהן לא נשמעות אותו הדבר ואז זה נתון להעדפתך.

היות ואתה לא יכול לשמוע אותן כי אין הדגמות בארץ, הייתי ממליץ למצוא חברים שיש להם את האוזניות הללו ואז לעשות בחירה יותר טובה בשבילך. או לחילופין אתה יכול להעזר בפורומים של Head-Fi ששם יש השוואות ותיאורים לפרטי פרטים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב הזמנתי את ה RE0. אמור להגיע אליי בימים הקרובים.

אעשה כנראה UNBOXING וביקורת לטובת אלו שרוצים לרכוש. בקושי שיש משהו על האוזניות האלו באינטרנט רק 4 סרטונים ביוטיוב.

פורסם

RE0 בהחלט אוזניות טובות והcx300 הן בדיחה לידן. אבל אם אתה אוהב באס אז ה215 עדיפות.

פורסם
  • מחבר

RE0 בהחלט אוזניות טובות והcx300 הן בדיחה לידן. אבל אם אתה אוהב באס אז ה215 עדיפות.

האמת שאני לא כזה באסהד, כלומר אני גם ככה שומע לרוב רוק רוקאלסי.

בכל אופן הבנתי שעם אמפליפייק 'ריא FIIO E5 אפשר להגביר את הבאס עם BOOST. השאלה האם אמפליפייר דופק את האוזניות \ את השמיעה...

לא ממש הבנתי איך זה הולך

פורסם

את האוזניות הוא לא ידפוק, אבל אם תשמע בווליום גבוה בהחלט יהיה נזק לאוזניים (גם ללא מגבר).

פורסם
  • מחבר

את האוזניות הוא לא ידפוק, אבל אם תשמע בווליום גבוה בהחלט יהיה נזק לאוזניים (גם ללא מגבר).

זה בטח אבל יקצר להם את האורך חיים או משהו לא ? (יגרום לבעות כמו קצר באוזניה אחת או משהו)

אגדה אורבנית שמסתובבת ב HEAD FI ? או שיש שחר ובסיס לעניין הזה, אפרופו E5 עד כמה "חזק" זה הופך את הווליום ? כלומר אני לא אוהב לשמוע יותר מדיי חזק. אבל אני תוהה אם להזמין לי אחד כזה מדיל אקסטרים.. והאם זה אמין מספיק כדי לא לדפוק אוזניות כמו ה RE0

פורסם

אני חבר פעיל בפורומים של Head-fi ולא ראיתי את מה שאתה אומר. תהיה בטוח שהאוזניים שלך יהרסו הרבה לפני שהמגבר יתחיל להזיז לאוזניות. הרבה משתמשים ב- E5 (וגם אצלי יש אחד זרוק במגירה), הוא מגבר הגון, במיוחד למחירו. אני ממליץ לך לא לקנות אותו מ- DX היות והם לא ספקים רישמיים ויש כבר זיופים מסתובבים, יש לך את MP4Nation שהם ספקים רישמיים (ואותו מחיר +-).

פורסם
  • מחבר

אני חבר פעיל בפורומים של Head-fi ולא ראיתי את מה שאתה אומר. תהיה בטוח שהאוזניים שלך יהרסו הרבה לפני שהמגבר יתחיל להזיז לאוזניות. הרבה משתמשים ב- E5 (וגם אצלי יש אחד זרוק במגירה), הוא מגבר הגון, במיוחד למחירו. אני ממליץ לך לא לקנות אותו מ- DX היות והם לא ספקים רישמיים ויש כבר זיופים מסתובבים, יש לך את MP4Nation שהם ספקים רישמיים (ואותו מחיר +-).

האם הוא אכן "מחולל" פלאים ? וכיצד אוכל להגן על האוזניים שלי ? כלומר מה היא רמת שמע סבירה עם מגבר על גבי IPHONE 4

מי לעזזאל יזייף מוצר בשויי 20 $ ? ואפרופו מוצר סיני גם ככה ! זיופים ל E5 ?!!? מה ?!

תודה מראש על העזרה

פורסם

הסינים מזייפים כל דבר מוצלח, הפוטנציאל של זיוף מוצר כמו ה- E5 הוא מצויין (נמכר במספרים גדולים).

אני לא כלכך מבין למה אתה מצפה ממגבר בגודל ובמחיר של ה- E5, פלאים הוא לא מחולל. הוא בעיקר טוב לחיזוק הבאס ועוצמת הצליל. יש שילובים של DAP ואוזניות שה- E5 לא יוסיף להם אפילו עלול לגרוע מהם.

רוצה לקבל יותר מה- RE0, וגם במחיר מצויין ? תשקול להוציא כ- 60$ על ה- E11.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים