עבור לתוכן

[פרסום] קבוצת רכישה Samsung Galaxy S2

Featured Replies

פורסם

שלום,

בפברואר 2011 סמסונג הכריזה על מכשיר הדגל החדש שלה, סמסונג גלקסי S2.

מכשיר אשר מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד 2.3.3

תמונה:

samsung-galaxy-s-ii-ofic-01.jpg

בסוף אפריל, המכשיר שוחרר לכמה מדינות, וכרגיל - ישראל לכאורה תמיד אחרונה.

המכשיר אשר כנראה ייצא בהמשך דרך המפעילות הסלולר בישראל (פלאפון, אורנג' וסלקום), לכאורה יקח כמה חודשים והמחיר לכאורה כמו שאנחנו מכירים אותם, במחיר פי 2 ואף אולי פי 3 מהשוק (כפי שראיתם בחדשות אתמול).

לצורך העניין,

הקמנו קבוצת רכישה בפייסבוק וכל מי שירשם תהייה לו האופציה לקבל את המכשיר המיוחל במחיר שובר שוק.

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_185018991548926

ככל שנשיג יותר אנשים,

כך המחיר יהיה יותר זול, ההבדלים בין 100, 200 ו אף 700 איש בקבוצת הרכישה הם עצומים כאשר מדובר במכשירים סלולריים והחברה בהתאם תינתן ירידה במחיר עד כמה שניתן.

המכירה תתבצע דרך חברה אמינה, מוכרת ופרטית בארץ.

במידה ואתם לא מכירים את הנתונים של המכשיר, נא להיכנס לקישור הבא:

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

במידה ותרצו לראות סקירת ווידאו בעברית על המכשיר באדיבות "קומבינטור", נא להיכנס לקישור הבא:

במידה ותרצו להיכנס לקבוצה ולהיות זכאים להנחה המיוחלת, נא להיכנס לקישור הבא:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_185018991548926

הכניסה לקבוצה תתבצע בצורה הבאה באנגלית:

cf744751e8.jpg

הכניסה לקבוצה תתבצע בצורה הבאה בעברית:

a6b6cabf7c.jpg

• תגובות 33
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוני, קצת מיותר כשיש לך כבר קבוצה ממונפת היטב עם כל הקשרים במקומות הנכונים ...

פורסם
  • מחבר

רוני, קצת מיותר כשיש לך כבר קבוצה ממונפת היטב עם כל הקשרים במקומות הנכונים ...

נראה מי יקבל את המכשירים קודם :)

פורסם

כן, התחושת הבטן שלי אומרת לי שבסופו של דבר הקבוצה הראשונה תצטמצם למימדים של 70 איש :)

פורסם

הכל עניין של מחירים, זה סתם ניסוי מעניין...

פורסם

נראה מי יקבל את המכשירים קודם :)

אני לא מבין בשביל מה שתי קבוצות לאותה מטרה, במיוחד שכבר לקבוצה הגדולה (מעל 1500 רשומים), יש דיבור ישיר ורציני עם היבואנית.

האם מדובר בתועלת פרטית ?

פורסם
  • מחבר

כן, התחושת הבטן שלי אומרת לי שבסופו של דבר הקבוצה הראשונה תצטמצם למימדים של 70 איש :)

בתקווה שכל הקבוצות יביאו מחיר שובר שוק, המטרה לקדם את האנדרואיד.

פורסם

שאלה קצת חטטנית, אבל בכל זאת ....

הספק שממנו אתה מתכוון להביא את המכשירים, האם הוא נמצא בארץ או שאתה בא במגעים מול מפיץ זה או אחר בחו"ל ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בשביל מה שתי קבוצות לאותה מטרה, במיוחד שכבר לקבוצה הגדולה (מעל 1500 רשומים), יש דיבור ישיר ורציני עם היבואנית.

האם מדובר בתועלת פרטית ?

הם עובדים מול גורם 1, אני מחפש פה תחרות..

אני עובד מול גורם פרטי ומאוד מוכר בקהילה.

התועלת הפרטית שלי זה לעזור להפיץ את האנדרואיד ולקבל מכשיר בזול.

פורסם
  • מחבר

שאלה קצת חטטנית, אבל בכל זאת ....

הספק שממנו אתה מתכוון להביא את המכשירים, האם הוא נמצא בארץ או שאתה בא במגעים מול מפיץ זה או אחר בחו"ל ?

היי,

לא, אני בסה"כ מארגן קבוצה בפייסבוק, יש משא ומתן עם חברה מאוד מוכרת בארץ, למעשה מאוד מוכרת בקהילת האנדרואיד.

פורסם

וכאן כבר אין לך מושג מאיפה המכשירים יגיעו ...

מתווך :)

טויב נו, שיהיה בהצלחה !

פורסם

שום קבוצת רכישה, גם לא של מיליון איש, לא תוכל להביא מחיר זול יותר מאשר קניה מחו"ל (אלא אם העיסקה תהיה מול ספק בחו"ל), מהסיבה הפשוטה שהספק בארץ רוצה להרוויח, גם אם זה יהיה רק שקל על כל מכשיר, והוא מין הסתם מביא את המכשיר מספק בחו"ל.

כל הרעיון הזה מיותר ומצחיק, כשהזמנה של סלולרי מחו"ל היא כלכך קלה ונוחה. במיוחד כשזוכרים שבהזמנה מחו"ל תמיד קיים הסיכוי שהמכס לא יעצור את החבילה שלכם - ואז בכלל הרווחתם מחיר זול יותר משמעותית.

פורסם

^^ זה כמובן שלא שולחים כמה מכשירים ביחד. היתרון השני הוא שמקבלים אחריות אמיתית (מה שלחנויות פרטיות קשה לתת בארץ, והמון מכשירים נופלים על "קורוזיה" ו"נזק משימוש בלתי סביר") במחיר של משלוח לחו"ל.

הם עובדים מול גורם 1, אני מחפש פה תחרות..

אני עובד מול גורם פרטי ומאוד מוכר בקהילה.

התועלת הפרטית שלי זה לעזור להפיץ את האנדרואיד ולקבל מכשיר בזול.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שום קבוצת רכישה, גם לא של מיליון איש, לא תוכל להביא מחיר זול יותר מאשר קניה מחו"ל (אלא אם העיסקה תהיה מול ספק בחו"ל), מהסיבה הפשוטה שהספק בארץ רוצה להרוויח, גם אם זה יהיה רק שקל על כל מכשיר, והוא מין הסתם מביא את המכשיר מספק בחו"ל.

כל הרעיון הזה מיותר ומצחיק, כשהזמנה של סלולרי מחו"ל היא כלכך קלה ונוחה. במיוחד כשזוכרים שבהזמנה מחו"ל תמיד קיים הסיכוי שהמכס לא יעצור את החבילה שלכם - ואז בכלל הרווחתם מחיר זול יותר משמעותית.

על הבסיס הזה קמה הקבוצה.

שת"פ מול אחת החנויות הגדולות, הם עובדים מול ספקים מחו"ל.

אין הרבה חושבים בנושא הזה, זה אחד ועוד אחד.

כאשר אתה מזמין מחו"ל, המחיר יוצא לך באזור ה- 3600 ש"ח, לא משנה איך תסתכל על זה.

כאשר החנות הפרטית מזמינה, היא מקבלת הנחה משמעותית לפי הוותק והשת"פ מול אותו הספק וכמובן מול הכמות.

החנות תגזור קופון קטן על כל רכישה אך כאשר מדובר במספר גדול, אי אפשר להתלונן יותר מדי - במיוחד אחרי שאת אותו הלקוח הם כנראה יראו בעתיד.

פורסם

כאשר אתה מזמין מחו"ל, המחיר יוצא לך באזור ה- 3600 ש"ח, לא משנה איך תסתכל על זה.

לא נכון.

זה המחיר כולל מכס מלא של טלפון, 34%. מי אמר שתשלם אותו? כמעט כל מי שאני מכיר שהזמין סמארטפון מחו"ל - שילם עליו כמחשב כף יד - 16% מע"מ בלבד. זה יוצא כ-3,000 ש"ח.

אני רוצה לראות את הספק הישראלי שיצליח להציע מחיר נמוך או אפילו קרוב לזה (כולל חשבונית מס כחוק), ועדיין להרוויח כסף. בטח אחרי שהוא יזמין כמות גדולה ויאלץ להתמודד עם המכס כיבוא מסחרי. בהצלחה עם זה...

אתה מדבר כאילו שה-SGS 2 הוא איזה מכשיר שיושב על המדפים וחנויות מתות להיפטר מהמלאי.. אף אחד לא יתן לו שום הנחה משמעותית אם בכלל.

נחיה ונראה.

אני עדיין בדעה שיבוא אישי מחו"ל יהיה זול (ואמין, אבל זה כבר עניין אחר) יותר.

נ.ב.

פטור מלא ממיסים, כ-2,600 ש"ח אני מניח.

http://www.hthome.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1411749

15633023.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים