עבור לתוכן

המלצות רומים לגלקסי S

Featured Replies

פורסם

עד כה יצא לי לנסות את גרסה 2.2 המקורית, 2.3 המקורית, Darky's rom 10 RC5, Simply Honey 3.3, CM7.

את הגרסאות המקורית אין לי בעיה אני רק מחפש יותר תוספות, שיפורי ביצועים ולכן העדיפות היא לרומים חיצוניים.

עברית, שלא יהיה בכלל, לא חשוב לי.

CM7, הוא רום מצויין, מהיר הכל עובד בצורה מצויינת, בעיה היחידה זה שהוא לא ממש מתאים לגלקסי, אלא יותר לנקסוסים, אני אוהב להשתמש בסנכרון מול ה Kies ואין לו את האפשרות הזאת.

בנוסף לזה, יש לו battery drain מטורף, משהו כמו 10% לשעה.

אבל חוץ מזה הפיצ'רים שהוא מציע הם מצוינים.

כנל לגבי Darky's, רום מצויין, לא יצא לי לעשות לו בנצ'מרק ולבדוק אותו ממש, אבל גם פה יש לו בעיה חמורה עם הסוללה, חוץ מזה הפיצ'רים ממש מגניבים.

הוא מסנתכרן טוב עם ה kies.

simply honey רום חביב, פה אין בעיה של סוללה, אבל העיצוב קצת מעצבן, לגבי launcher אני לא דואג אני משתמש ב go launcher, זה יותר לגבי המעטפת של הרום.

האם יש פה רומים שאתם מציעים לבדוק, לנסות? המלצות שלכם לגבי רומים..?

פורסם

אני משתמש בSIMPLE HONEY רום מצויין וכמו שציינת אין לו בעיות עם הסוללה והא מהיר לא פחות מהרום של דארקי

פורסם

אני משתמש darky's 10 rc6 ואין לי בעיות סוללה בכלל.

פורסם

CM7, הוא רום מצויין, מהיר הכל עובד בצורה מצויינת, בעיה היחידה זה שהוא לא ממש מתאים לגלקסי, אלא יותר לנקסוסים, אני אוהב להשתמש בסנכרון מול ה Kies ואין לו את האפשרות הזאת.

בנוסף לזה, יש לו battery drain מטורף, משהו כמו 10% לשעה.

אבל חוץ מזה הפיצ'רים שהוא מציע הם מצוינים.

הרום היחיד שבאמת יחודי מכל הרשימה הזאת הוא CM7.

כל שאר הרומים הם גרסות תוכנה של סאמסונג שעברו עליהם עם פוטושופ.

דווקא מבחינת המערכת עצמה, אין הרבה טעם לשים CM7 על נקסוס אס, כי גם ככה יש שם אנדרויד טהור (שזו בערך כל מהות CM7) הפיצ'רים של CM7 לא מצדיקים לטעמי את ההתעסקות הזאת בנקסוס אס.

הבעיה עם הסוללה כנראה קשורה לבעיות הRIL (התממשקות בין המודם לתוכנה) ולא ידוע אם זה אי פעם יתוקן :-\

ככה שבין אם זה דארקי רום או simple honey בסופו של יום זה אותו JV/B/H של סאמסונג עם איקונים חדשים, וכל מיני tweaks שהם מעתיקים אחד מהשני.

פורסם
  • מחבר

הרום היחיד שבאמת יחודי מכל הרשימה הזאת הוא CM7.

כל שאר הרומים הם גרסות תוכנה של סאמסונג שעברו עליהם עם פוטושופ.

דווקא מבחינת המערכת עצמה, אין הרבה טעם לשים CM7 על נקסוס אס, כי גם ככה יש שם אנדרויד טהור (שזו בערך כל מהות CM7) הפיצ'רים של CM7 לא מצדיקים לטעמי את ההתעסקות הזאת בנקסוס אס.

הבעיה עם הסוללה כנראה קשורה לבעיות הRIL (התממשקות בין המודם לתוכנה) ולא ידוע אם זה אי פעם יתוקן :-\

ככה שבין אם זה דארקי רום או simple honey בסופו של יום זה אותו JV/B/H של סאמסונג עם איקונים חדשים, וכל מיני tweaks שהם מעתיקים אחד מהשני.

מעניין מה שאמרת על CM7

לא ידעתי את זה קודם לכן.

שזה נטו אנדרויד ולא בולשיט של סמסונג (RTF למשל)

לגבי בעית הסוללה, הבנתי את זה מ iandorid, חבל מאוד כי הוא רום מצויין!!

מה אם למשל שמים אותו על HTC ? תיהיה אותה בעיה?

אתה צודק לגבי SH \ DARKY's אבל לפי ההתעסקות שלי יש שיפור לעומת הרומים הרגילים JV\B\H.

יש לך איזה רום ספציפית שאתה ממליץ לגלקסי?

- כרגע אני אבדוק את הרום של CRISKELO וניתן ביקורת על הרום

אני משתמש darky's 10 rc6 ואין לי בעיות סוללה בכלל.

אני השתמשתי בRC5, האם בchangelog העידו על שיפורי סוללה?

פורסם

אני לא ממש אוהב את כל ה themes שמלבישים ברומים בסגנון דארקי. בפעם האחרונה שהיה לי רום של סאמסונג בישלתי אותו במטבח של דוק.

כרגע אני על CM7 ולא נראה לי שאני אחליף חזרה אי פעם גם אם זה במחיר של סוללה שנגמרת טיפה מהר יותר.

אגב CM7, בעדכון האחרון שיצא, אפשר לעדכן באמצעות rom manager מ2.2 ל CM7 בלחיצת כפתור :-)

פורסם

אני כרגע עם PILOTX4 ואני מאוד מרוצה ממנו

פורסם

עברתי מSIMPLE HONEY לCM7 עולם אחר לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים