עבור לתוכן

אחריות ותיקונים על פלאפונים מחנויות פרטיות- ובעיקר כאלה שלא נמכרים אצל המפעילות

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שמסך הנוקיה 5310 לא שרד פגיעה ישירה בסלע (כל השאר עדיין עובד, אגב. זה כמו פלאפון שאפל או משהו) החלטתי שהגיע הזמן וסוף סוף אקנה לעצמי סמארטפון.

חמדתי בHTC DESIRE S שעלה 2200 בELINE אבל אזל המלאי כרגע. לא זה מה שמפריע לי- מפריע לי יותר מה יקרה אחרי שכבר יהיה לי את הפלאפון. האחריות שלהם מכסה שנה אחת של תקלות יצרן (החלפת הפלאפון במקרה של אחיזת המוות, לדוגמה) אבל לא יותר מזה. לא הם יתקנו, ולא סלקום כי המכשיר לא נקנה אצלם, כמו הנוקיה 5310 שלי. אמרו לי שאם יקרה למכשיר משהו, אוכל פשוט לזרוק אותו לפח כי לא יהיה לי איך לתקן אותו.

האם המצב באמת ככה, ולא תהיה לי דרך שפויה ואמינה לתקן פלאפון שלא נמכר בצורה מסודרת ברשתות הסלולריות?

אם לא אז חשבתי על הGALAXY S, גם מאיליין. מה יהיה המצב איתו? סלקום יסכימו לתקן לי אותו אם הוא ישבר (אפילו בתשלום)? ואם לא הם- איזו דרך טובה יש לתקן פלאפונים באזור חיפה והקריות?

תודה ;D

פורסם

באף מקרה לא הייתי סומך כל כך על אחריות של חנות פרטית, תירוצים ללמה לא לממש לך אותה יש מלא והם ישלפו משהו...

פורסם

עם HTC אנחנו קצת בבעיה בארץ.

למרות שיש חנויות בחו"ל שנותנות אחריות בינלאומית.

המשלוח עולה כסף שלא לדבר על הזמן של המשלוח הלוך/חזור.

בנוסף אם מחליטים להחליף מכשיר כי הוא לא מיועד לתיקון ממה שהבנתי בארץ שוב יקחו עליו מכס ומע"מ.

לגבי מכשירים אחרים מציע לך לבדוק מול היבואנית אם יש מעבדת תיקונים בארץ.

פורסם

לא הבנתי למה אתה (^^^^) טוען ש-HTC שונה מכל שאר החברות.

לידיעתך, יש ל-HTC יבואן רישמי בארץ. ואפילו יבואן מאוד גדול ורציני - ניופאן (דרך חברת הבת שלה, ניופאן טלקום)

פורסם

לא עשיתי לרגע שום השוואה בין HTC לשאר החברות והיבואנים שלהם בארץ.

לפי מה שרואים באתר של HTC בקטגוריה של מדינתנו לא מצויין שום יבואן רשמי שלהם בארץ.

אני די בטוח שגם יבואניות אחרות לא יטפלו במכשירים שנרכשו בחו"ל והם לא יבוא את אותו הדגם לארץ בצורה רשמית.

פורסם

לא הבנתי למה אתה (^^^^) טוען ש-HTC שונה מכל שאר החברות.

לידיעתך, יש ל-HTC יבואן רישמי בארץ. ואפילו יבואן מאוד גדול ורציני - ניופאן (דרך חברת הבת שלה, ניופאן טלקום)

ניופאן כבר לא היבואנים של HTC.

פורסם

סיפרתי לו, הוא חי בעבר :nixweiss:

ניופאן תפסיק למכור טלפונים חכמים של HTC

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000615966

הזיכיון של חברת הסלולר HTC חוזר לעומרי כהן

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000620986

עד כמה שאני יודע החברה החדשה שאמורה לייבא את HTC עדיין לא התחילה לפעול.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לניופאן בעצמי- הנציגה שלהם אמרה שהם כבר מפסיקים למכור מכשירי HTC (מלבד כמה שנשארו בתצוגה) ולתת עליהם אחריות.

אני כרגע בודק מה קורה עם האחריות דרך עומרי כהן- אם אין משהו רציני, קניית HTC תרד מהפרק

פורסם

ניתן לממש אחריות ישירות מול HTC באמצעות מספר סידורי, העלות שילוח של המכשיר ל2 הכיוונים לרוב תעלה חצי מעלות של תיקון באיזו מעבדה קיקיונית שלא בדיוק יודעת מה היא עושה וחושבת שהיא יכולה לסדר כל דבר עם מלחם ופטיש 7 קילו.

פורסם
  • מחבר

יש לך ניסיון בנושא, או שסתם מידע כללי? אני עומד להוציא יותר מ2000 ש"ח ואני לא רוצה שזה יהיה לשווא

פורסם

ברגע שאתה רוכש את המכשיר מחנות אירופאית ממאגר סיריאליים אירופאים, מאוד קל לקבל אחריות מול החנות או מול היצרן.

שלושה אנשים שאני מכיר ניצלו אחריות ישירה מול htc בעלות כוללת של כ~300 שקל של טיול הלוך/חזור עם קצת בירוקרטיה באמצע.

אם אתה בוחר לרכוש מכשיר בארץ מאחת החנויות או משאריות של ניופאן, הייתי מציע לך ליצור קשר עם htc לפני הרכישה עם מחלקת שירות הלקוחות שלהם ולבדוק מה המדיניות אחריות שלהם למכשירים מכל העולם.

הם עונים דיי מהר, בדרך כלל תוך פחות מ12 שעות.

http://www.htc.com/www/about-htc/phone-contact.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים