עבור לתוכן

התייעצות בנוגע להחלפת SAMSUNG GALAXY S על IPHONE 4

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את הגאלקסי על האייפון חשבתי להציע את המכשיר + PS3 40GB מה אתם אומרים זה יותר מידי?

פורסם

:facepalm:

למה לעזאזל אתה רוצה להחליף את ה-galaxy s שהוא מכשיר בין המתקדמים בארץ היום?

פורסם
  • מחבר

המכשיר מעולה אבל הבעיה היחידה שלי אתו זה כמות המשחקים שיש באנדרואיד לעומת האייפון כשקניתי אותו חשבתי שהמשחקים הם אותם משחקים אבל טעיתי ובאייפון יש יותר ורציתי את הפלאפון כדי להעביר את הזמן עם המשחקים אבל לשחק באותם המשחקים כל הזמן זה משעמם

פורסם

אתה מדבר כאילו לאנדרויד יש 10 משחקים. אתה בטוח ששיחקת בכל המשחקים כבר?

אל תשכח שכמות האפליקציות לאנדרויד גדלה בקצב הרבה יותר גבוה מלאייפון.

פורסם

כרגע מבחינת מבחר ורמת המשחקים, האייפון בעדיפות רצינית.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את רוב המשחקים שהם לא ברמה ממש נמוכה אבל זה עדיין כלום לעומת המבחר שיש באייפון

פורסם

+ ps3 40gb

WTF? מכשיר אחד על אחד, אני בטוח שיש בעלי אייפון 4 שרוצים גלקסי אס.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שיש

פורסם

Galaxy S חדש עולה 1850 שקל , iPhone 4 משומש עולה לפחות 2000-2500 לאחד פתוח או כזה שנפתח דרך חברת הסלולר , לא חושב שזה הגיוני שמישהו יחליף מכשיר יקר יותר למכשיר זול יותר בלי לקבל שקל :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה יש כאלה הפרשי מחיר בניהם ביד2 כשבחברות הסלולר הם באותו מחיר

פורסם

המחירים של חברות הסלולר לא משקפים שום דבר ובדרך כלל הם סתם מופרזים (4000 ש"ח על גלקסי S באחת מחברות הסלולר לעומת פחות מ-2000 ש"ח בחנות פרטית).

פורסם

אני לא מבין למה יש כאלה הפרשי מחיר בניהם ביד2 כשבחברות הסלולר הם באותו מחיר

חברות הסלולר זה לא דוג' , אז אולי הם עולים אותו דבר כשלוקחים אותם מבחרת סלולר, אבל גם בארצות הברית יש הפרש במחיר שלהם ללא חוזה.

את הGalaxy S אפשר למצוא ב500$ ואפילו פחות, אייפון 4 16GB חדש מAT&T יעלה לפחות 600$ .

בארץ תודות לאיידיגיטל שאצלה המחיר של המכשיר הוא " USD X 2 " או במילים אחרות - מחיר בחו"ל כפול 2 ,יש הפרש מחירים עצום של עד פי 2 בחנויות הפרטיות/איידיגטל , אפשר לקנות בחו"ל שני אייפונים במחיר של אחד פה או פה שני Galaxy S במחיר של אייפון אחד מאיידיגטל :screwy::s07::bash:

פורסם

אתה יודע, מוצר X שווה כמה שמוכנים לשלם עליו.

זה לא שהאייפון טוב יותר או שהגלקסי טוב יותר, על האייפון מוכנים לשלם וחברות הסלולר מוכנות לגבות.

אבסורד בעיניי שאייפוד עולה 1000 ש"ח והוא רק חסר יכולות סלולאריות למשל.

פורסם

ת'רד הזוי, לא יאמן שאתה אשכרה שוקל לוותר על PS3 והגאלאקסי רק כדי שיהיה לך עוד כמה משחקי EYECANDY ממוצעים באייפון...

פורסם

ת'רד הזוי, לא יאמן שאתה אשכרה שוקל לוותר על PS3 והגאלאקסי רק כדי שיהיה לך עוד כמה משחקי EYECANDY ממוצעים באייפון...

הוצאת לי את המילים מהפה.....הזוי לחלוטין....... :kopfpatsch: רציני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים